• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım bu tutumlulukla ne yapıcam ben bu adamla yaa deli olacağım artık

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
Şimdide bulaşık makinası tartışmasına başladık evde neymiş bulaşık makinası elektirik su deterjan çok harcıyormuş elimde yıkayacakmışım anlatamıyorum yaa ben dolduruyorum makinayı o çıkrıp yıkıyoor çıldırcam artık ne yapmalıyım bilmiyorum bi akıl verin lütfen

Ayyy kiz Allah yardimcin olsun onunki bence tutumluluk degildir, takintidir.
E bulasik makinasini nasil aldiki bu kadar kisitliyor.

kamu spotu ızlet..
bulaşık makınesı daha az su harcıyor ufak çocuklar bıle ogrendı bunu artık
deterjan desen onu elde yıkarkende kullancan..
elektrık gözüne batarsa,her makıneyı açmanda 2 tl kocana ver barı..
belkı okadar yakar:37:

Maddi durumunuz nasıl ,iyimidir

Allah kolaylık versin arkadaşım tek kötü huyu bu olsun inşalah..

beterin beteri varmış burayı okuyup iyi halime şükredeyim bari diyorum:27:

bizimde geçen kış bu zamanlar bulaşık makinem bozuldu 10 yıllık açık mutfak bulaşık göze batıyor..200 lira verdik tamir edilsin diye..yine bozuldu..eşime dedeim sıraylamı yıkasak diye ,:9:

haklısın hayatım ama ben cok su harcıyorum israf ediyorum buyur sen yıka de yıkama sakın...hatta dogalgazda gitmesin hayatım de dogalgazı kapa soguk su da yıkasın :)

o almadıki zaten evlenirken babam aldı yoksa hayatta almazdı yıkamıyorum zaten yıkasın kendii ne yapayım yaa çıldırdım artık

çok şükür sıkıntımız yok ama ona göre var hep daha fazlası ekmek almaya korkarr o kadar diyim yani

psikolga gitsin diycem de psikologa parda vermez bu adam
eve ekmek almaya eli gitmyen adamin alnini kari$larim vallaaa
erkegim diye dolanmasin ortada e$ine soyle
sinirlerim bozuldu valla gece geceee
nasil bi cimrilikdir bu yaaa:53:

Allah yardimcin olsun.konunu okuyunca kb geldi aklima.birgun ordayken kv bana bulasik makinesiyle ilgili birsey sormustu.kayinbabam hemen atlamisti lafa 2 kisi icin makineyi calistirirsan hakkimi helal etmem.gunah iki kisiye makine acmak diye.oyle insanlarla ugrasmak zor.bazen tassarruf olsun diye isik bile yakmadiklarini bilirim.bosver sen madem oyle yikasin esin...elbet pes eder....

çok şükür sıkıntımız yok ama ona göre var hep daha fazlası ekmek almaya korkarr o kadar diyim yani

bızımkıde yatarken fısı cekmemı söylemeye başladı..
bakacakmış ne kadar fark etcek faturada..
bu bıle benı dellendırdı..
ama tabı çocuklarımız ıcın böyle seylere dıkkat etmemız gerekiyor..
bızden sonra onlar yasıyacak bu dünyada..

ama sızınkı konuyu yanlış yerden ele almış..

dekı ekmek almaya korkma,bayatıyla köfte yapcam kocacım:1:

sonrada pılav yapınca,ertesı gun kalan pilavdan çorba yap,kalan çorbanın pırıncınden kadınbudu köfte..
kurtlanana kadar tasarruf et:27:

aslında şanslısın illaki elinde yıka demiyor eşin sana,despot değil cimri sadece,

Amaniiiiin. Kiz adam ekmek almaya korkuyomus sen bulasiktan bahsediyon. Ciddi konuyu atlamisin:-)

Saka biyana kardes herkesin bi ihtihani var seninkide buymus, espiriyle cevap verkisinirlerinde bzulmasin, beterin beteri var ne etcen.

arkadaşım ver eline yıkasın dursun nefret ederim cimri erkekten
kadının pisi erkeğin cimrisi çe kil mezzzz diye boşa dememişler...
allah sabır versin

Back
X