• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım bu tutumlulukla ne yapıcam ben bu adamla yaa deli olacağım artık

cnm hiç tartışmaya girme bence. sen makineye yerleştir. çıkarıp yıkasın istiyorsa hiç seslenme. eğer sana derse niye makineye doldurdun da elinde yıkamadın. de ki elde yıkama daha çok su harcıyo böyleisrafa razı olamam ben asla. ayrıca ülkede kaynaklar tükenirken. sonra kestirip at konuyu yani bitir konuşmayı başka lafa geç. sakın yıkama elinde. bir kere yıkarsan yüz bulur sonra

geçen ketle da su ısıtıyorum eşim gitti elektrik saatine baktı. yavrum bu ketle yüzünden çok elektrik geliyormuş. fıldır fıldır dönüyo saat dedi. bende yaaa öylemi hayatım yapacak bişi yok ama dedim .kestirip attım. bir kaç gün sonra yine açtı konuyu. dedim ben işten gelip yemek yapıcak çay yapcam bi saat suyun ocakta ısınmasını bekleyemem dedim. bitti. konu bir daha açılmamak üzere kapandı. ama benimki cimri değil bizim elektrik 100 tl geliyor :)

bizim elektrik en fazla 33 falan gelirr

Aynı görümcemin kocası herşeye vıt vıt karışır bıktı kadın 16 ve 11 yaşında 2 kızı var onların ceyizini azar azar aldı adam mutfak malzemelerini hepsi tamam karısına sormaya gerek bile duymaz evi sıkarak aldı modası geçti hepsinin bide güya kendince ucuz buldum alıyım herşeyleri tam olsun allah yardımcın olsun

iyi işte diz bulaşıkları mutfağa o da yıkasın dursun
cimriliğin böylesini de görmedim yani
bulaşaık makinasını nası aldı sana merak ettim
deterjan parası vermeyince de makineniz köşede çürüyecek bu şekilde nasıl kar etmiş olacak

iyi işte diz bulaşıkları mutfağa o da yıkasın dursun
cimriliğin böylesini de görmedim yani
bulaşaık makinasını nası aldı sana merak ettim
deterjan parası vermeyince de makineniz köşede çürüyecek bu şekilde nasıl kar etmiş olacak

bulaşık deterjanı bitince bi daha almayacakmış sorma :) makina çeyizimden daha 1 yıl lık evliyim öyle yanı

Boylesinide ilk defa duydum. Elde ykiamada daha cok su harcaniyor. Yazik! Anlat bir sekilde, baska caren yok! Yada sana biraz cinlik fikir vereyim. Yikasin bulasiklari, hic karisma! Sonra evde yokken doldur testilere suyu, hergun banyo yap, iki kati su parasi gelsin. Bulasiklari Elde yikadin ondan oldu de! Bak bir daha yikiyor mu? :1:

bızımkıde yatarken fısı cekmemı söylemeye başladı..
bakacakmış ne kadar fark etcek faturada..
bu bıle benı dellendırdı..
ama tabı çocuklarımız ıcın böyle seylere dıkkat etmemız gerekiyor..
bızden sonra onlar yasıyacak bu dünyada..

ama sızınkı konuyu yanlış yerden ele almış..

dekı ekmek almaya korkma,bayatıyla köfte yapcam kocacım:1:

sonrada pılav yapınca,ertesı gun kalan pilavdan çorba yap,kalan çorbanın pırıncınden kadınbudu köfte..
kurtlanana kadar tasarruf et:27:

güldüm ya :9::9::9:

Back
X