- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Yok tübe öyle bir şeye izin vermem zatenah ahhh gençlik ahhh
18 ne guzel yaştı ya, tek umursadığım şeyler derslerim, hiç dert tasa yok, herkes beni çok seviyo sanıyodum, nasıl bir saftım nasıl bir saf.
sıkma canını, ama şu muhabbeti devam da ettirme. cinsellik muhabbeti için çok çok erken. pişman olacağın şeylere yol açma.
yaşının da kıymetini bil, hooop 30 oluyosun, eskiden 30 yaşındakilere ayy ne yaşlı diye bakıyodum.
şimdi aslında gencim ya diyorum kendimi avutuyorum.
Belki beş sene sonra olabilirAyy evlenin onunla konu sahibiŞaka bile olsa ‘Ye beni’ mesajına ‘Nerde? Ne zaman? Şimdi olur mu? Geliyim mi?’ gibi cevap vermeyen erkekle evlenilir
Üzdün şuan ama hem bu benim ilk defa konuştuğum biri belki olurEvlenince yer evet ama seni değil karısınıevlenene kadar sizin kimleer kimleri yer hey anam babam.d.d.d
Insallah canim hayirlisi olsun allah hakkındakini gonlune gore versinÜzdün şuan ama hem bu benim ilk defa konuştuğum biri belki olur
Biliyorum belki size saçma gelicek ama benim sevdiğim biri var onunla sosyal medyadan konuşuyorduk normalde hep bir seviyeli olmuşumdur Mıçmıç bir kız değilim ama bugün sevgi patlaması yaşadım bana yerim kız seni dedi ben de dedim ki yaaaa ye beni ağkfpsodsppdd çocuk tabi şok ilk bir görüldü attı sonra ben ne yazdığımı farkettim bir süre sonra hatta çok uzun bir süre sonra artık ne düşündüyse evlenince yazdı sonra noluyor bana Of utanıyorum deyince çocuk kendini tutamayıp harbi noldu sana deyip güldü beni utandırmamak için Of o kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?