Allahım çok utanıyorum

ah ahhh gençlik ahhh:halay:
18 ne guzel yaştı ya, tek umursadığım şeyler derslerim, hiç dert tasa yok, herkes beni çok seviyo sanıyodum, nasıl bir saftım nasıl bir saf.
sıkma canını, ama şu muhabbeti devam da ettirme. cinsellik muhabbeti için çok çok erken. pişman olacağın şeylere yol açma.
yaşının da kıymetini bil, hooop 30 oluyosun, eskiden 30 yaşındakilere ayy ne yaşlı diye bakıyodum.
şimdi aslında gencim ya diyorum kendimi avutuyorum.

ah ahhh gençlik ahhh:halay:
18 ne guzel yaştı ya, tek umursadığım şeyler derslerim, hiç dert tasa yok, herkes beni çok seviyo sanıyodum, nasıl bir saftım nasıl bir saf.
sıkma canını, ama şu muhabbeti devam da ettirme. cinsellik muhabbeti için çok çok erken. pişman olacağın şeylere yol açma.
yaşının da kıymetini bil, hooop 30 oluyosun, eskiden 30 yaşındakilere ayy ne yaşlı diye bakıyodum.
şimdi aslında gencim ya diyorum kendimi avutuyorum.
Yok tübe öyle bir şeye izin vermem zaten

Evlenince yer evet ama seni değil karısını :D evlenene kadar sizin kimleer kimleri yer hey anam babam.d.d.d

ağlarınla ör beni kazım repliği geldi aklima
utanabiliyor olmak guzel bir duygu bence
lisedeyken bir olaydan dolayi yuzum cok kizarmisti utanmanin dibine vurmustum matematik hocasi ar damari catlamamis daha bunun yuzu kizariyo hala ne guzel demisti
sizinde ar damariniz catlamamis henuz oyuzden bu utanmalar 😁
tadini cikar o en guzel yaslarinin bunlar hep hormonlarinin oyunu

Biliyorum belki size saçma gelicek ama benim sevdiğim biri var onunla sosyal medyadan konuşuyorduk normalde hep bir seviyeli olmuşumdur Mıçmıç bir kız değilim ama bugün sevgi patlaması yaşadım bana yerim kız seni dedi ben de dedim ki yaaaa ye beni ağkfpsodsppdd çocuk tabi şok ilk bir görüldü attı sonra ben ne yazdığımı farkettim bir süre sonra hatta çok uzun bir süre sonra artık ne düşündüyse evlenince yazdı sonra noluyor bana Of utanıyorum deyince çocuk kendini tutamayıp harbi noldu sana deyip güldü beni utandırmamak için Of o kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben

Lafın gelişi söyledim aklına başka birşey gelmesin lütfen dersin :)

Back
X