23Bunun için mi ölüyorsun? Ah be canım yaşın kaç?
Erkek arkadaşım ilişkimiz alışkanlık oldu bişey yapasım gelmiyor içimden diyor içim ateş gibi sanki ölüyorum nefesim kesiliyor ne yapmam gerekir şuan Allahım canım çok yanıyor
Seviyorum ona güvendim ayrılmak istemiyorum suçum ne ki değer vermek miSevmemiş demekki. Niye üzülüp onun için daha fazla zaman harcıyorsun ki? Önüne bak daha karşına kimler çıkar...
Yazmıyor bile canım yanıyor ben çok sevdim onuGeri çekileceksin yapacak birşey yok,ya özler adım atar ya yoluna bakar.
Yazmıyor bile canım yanıyor ben çok sevdim onu
Yaşın küçük de değilmiş. Eğer sevmiyorsa yapacağın bir şey yok. Ayrıl. Daha iyileri çıkacaktır karşına eminim.
Ben bitmesini istemiyorumÇok sevmek değil,aynı anda yaklaşık değerlerde karşılıklı sevmeler mutluluk getiriyor
Tekrar güvenmek çok zorYaşın küçük de değilmiş. Eğer sevmiyorsa yapacağın bir şey yok. Ayrıl. Daha iyileri çıkacaktır karşına eminim.
Çabalamıyor işte sorun o ben herşeyi yaptım sayfalarca yazı yazdım hislermi ama beni görmek bile ietemiyor düne kadar herşey güzeldi birden ne oldu anlam veremiyorumİlişkinizi şenlendirmek için yapacağınız 10 şey!
Erkeğinizi yeniden kendinize aşık etmek ister misiniz?
Ne dandik başlıklar değil mi? Çünkü kadin hep yapmalı etmeli. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Ya adam gibi bitirecek ya da o ilişkinizde hislerini alevlendirmek için çabalayacak.
Her şeyi yapmayın işte. Bir insan duygularıni kaybettiyse bunu geri getiremezsiniz ki. Bazen bitirmek gerekir. Hissiz bir şekilde devam etseniz mutlu olur musunuz?Çabalamıyor işte sorun o ben herşeyi yaptım sayfalarca yazı yazdım hislermi ama beni görmek bile ietemiyor düne kadar herşey güzeldi birden ne oldu anlam veremiyorum
Bence seni sevmeyenle devam etmekten daha zor değil.Tekrar güvenmek çok zor
Biz ayrılmıştık ama düzelmiştik herşey çıktı k güzeldiHer şeyi yapmayın işte. Bir insan duygularıni kaybettiyse bunu geri getiremezsiniz ki. Bazen bitirmek gerekir. Hissiz bir şekilde devam etseniz mutlu olur musunuz?
Bakın siz kendi duygularınıza göre konuşuyorsunuz. Bahsettiğiniz tabloda sizin için her şey çok güzel olabilir fakat demek ki karşı taraf için değilmiş. Sakin olun lütfen hayat bitmedi.Biz ayrılmıştık ama düzelmiştik herşey çıktı k güzeldi
Ama bişey yapmadım sorun ne olabilir onun içinBakın siz kendi duygularınıza göre konuşuyorsunuz. Bahsettiğiniz tabloda sizin için her şey çok güzel olabilir fakat demek ki karşı taraf için değilmiş. Sakin olun lütfen hayat bitmedi.
Severken bırakmak çok zor o artık hayatımda olmayacak ne ladar zorAdam sana bunları söylüyor, siz ölüyorsunuz. Herşey sevmeyle olsaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?