Allahım değer verdim diye mi bunlar ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Erkek arkadaşım ilişkimiz alışkanlık oldu bişey yapasım gelmiyor içimden diyor içim ateş gibi sanki ölüyorum nefesim kesiliyor ne yapmam gerekir şuan Allahım canım çok yanıyor

Sevmemiş demekki. Niye üzülüp onun için daha fazla zaman harcıyorsun ki? Önüne bak daha karşına kimler çıkar...

Erkek arkadaşım ilişkimiz alışkanlık oldu bişey yapasım gelmiyor içimden diyor içim ateş gibi sanki ölüyorum nefesim kesiliyor ne yapmam gerekir şuan Allahım canım çok yanıyor

Geri çekileceksin yapacak birşey yok,ya özler adım atar ya yoluna bakar.

Sevmemiş demekki. Niye üzülüp onun için daha fazla zaman harcıyorsun ki? Önüne bak daha karşına kimler çıkar...
Seviyorum ona güvendim ayrılmak istemiyorum suçum ne ki değer vermek mi

İlişkinizi şenlendirmek için yapacağınız 10 şey!
Erkeğinizi yeniden kendinize aşık etmek ister misiniz?
Ne dandik başlıklar değil mi? Çünkü kadin hep yapmalı etmeli. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Ya adam gibi bitirecek ya da o ilişkinizde hislerini alevlendirmek için çabalayacak.

Çabalamıyor işte sorun o ben herşeyi yaptım sayfalarca yazı yazdım hislermi ama beni görmek bile ietemiyor düne kadar herşey güzeldi birden ne oldu anlam veremiyorum

Adam sana bunları söylüyor, siz ölüyorsunuz. Herşey sevmeyle olsaydı keşke.

Çabalamıyor işte sorun o ben herşeyi yaptım sayfalarca yazı yazdım hislermi ama beni görmek bile ietemiyor düne kadar herşey güzeldi birden ne oldu anlam veremiyorum
Her şeyi yapmayın işte. Bir insan duygularıni kaybettiyse bunu geri getiremezsiniz ki. Bazen bitirmek gerekir. Hissiz bir şekilde devam etseniz mutlu olur musunuz?

Her şeyi yapmayın işte. Bir insan duygularıni kaybettiyse bunu geri getiremezsiniz ki. Bazen bitirmek gerekir. Hissiz bir şekilde devam etseniz mutlu olur musunuz?
Biz ayrılmıştık ama düzelmiştik herşey çıktı k güzeldi

Biz ayrılmıştık ama düzelmiştik herşey çıktı k güzeldi
Bakın siz kendi duygularınıza göre konuşuyorsunuz. Bahsettiğiniz tabloda sizin için her şey çok güzel olabilir fakat demek ki karşı taraf için değilmiş. Sakin olun lütfen hayat bitmedi.

Bakın siz kendi duygularınıza göre konuşuyorsunuz. Bahsettiğiniz tabloda sizin için her şey çok güzel olabilir fakat demek ki karşı taraf için değilmiş. Sakin olun lütfen hayat bitmedi.
Ama bişey yapmadım sorun ne olabilir onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…