Siz böyle düşündükçe o sizden nefret edecek, iyice soğuyacak. Maalesef acı gerçekler bunlar sev, sevmekten asla vazgeçme. Ama ne olur karşınızdakine yansıtmayın. Bu tiplemeler nankör olabiliyor, anlamazlar güçlü kalın. Hatta gerekirse bırakın bak nasıl değerli olacaksınız.Severken bırakmak çok zor o artık hayatımda olmayacak ne ladar zor
iyiki çocuklu evli değilsin.Erkek arkadaşım ilişkimiz alışkanlık oldu bişey yapasım gelmiyor içimden diyor içim ateş gibi sanki ölüyorum nefesim kesiliyor ne yapmam gerekir şuan Allahım canım çok yanıyor
Ters etki yaparsa aramadım yazmadım diye uzaklaşırsaSiz böyle düşündükçe o sizden nefret edecek, iyice soğuyacak. Maalesef acı gerçekler bunlar sev, sevmekten asla vazgeçme. Ama ne olur karşınızdakine yansıtmayın. Bu tiplemeler nankör olabiliyor, anlamazlar güçlü kalın. Hatta gerekirse bırakın bak nasıl değerli olacaksınız.
Siz severken bırakabilir misiniz hayallerimiz vardı bizimiyiki çocuklu evli değilsin.
niye nefesin kesiliyor
anlamıyorum bekarları
Uzaklaşacak. İşte o zaman anlarsın gerçekleri erkek kendini bu anlarda belli eder. Yahu size değer vermeyen, size acı çektiren, sizi istemeyen heriflerin kölesi olmaya gerçekten çok meraklısınız pes. Adam istemiyor açık açık söylüyor bunu size. Ve siz bunu bilip adamdan gitmiyor ve uzaklaşmıyorsanız adam ne yapsa yeridir kimse istemez böyle kadın.Ters etki yaparsa aramadım yazmadım diye uzaklaşırsa
Tamam yazmayacağım o yazmadan ondan beklicem düzelmes için herşey yapmaya hazırım uzun mesajlar göndermicemUzaklaşacak. İşte o zaman anlarsın gerçekleri erkek kendini bu anlarda belli eder. Yahu size değer vermeyen, size acı çektiren, sizi istemeyen heriflerin kölesi olmaya gerçekten çok meraklısınız pes. Adam istemiyor açık açık söylüyor bunu size. Ve siz bunu bilip adamdan gitmiyor ve uzaklaşmıyorsanız adam ne yapsa yeridir kimse istemez böyle kadın.
Bir gururunuz olsun, bir gücünüz olsun, bir prensipiniz olsun. Sevmeyin demiyorum sevin deli gibi sevin, sırılsıklam aşık olun ama şu kamillerin karşısında güçsüz durmayın be!
Tamam yazmayacağım WhatsApp da pek gözükmeyeceğim bugün bana başka zaman görüşelim mi dedi bende olur dedi m teşekkür etmiş anlayışım için ama kaç saattir yazmıyor bile umarım ters etki yapmaz"Kaçan kovalanır" gerçekten boş laf değil .
Uzun uzun cümleler kurma ,kendi haline bırak sen istersen roman yaz gitmek isteyen gider.
Şuan başka şeylerle ilgilen ,merak ettir ,yazma ,arama ,bekleme kafanı dağıt.
Gerçek birşeyler varsa duygusal olarak bir kaç güne kendisi koşa koşa gelir
İlişki bağımlılığa dönüştü diyor biley yapasım gelmiyor diyor düzelir mi bunları yaparsam bitmemesi için bu yol işe yarar mıSende meşgul ol kafanı oyalayacak birşeyler bul .İlk görüşelim dediğinde de hazır nazır olmaSenin hep hazır ,müsait olduğunu düşünmesin.Bak o kaçıyor Ve sen kovalıyorsun şuan nasıl kıymetli oldu Heh işte şimdi sıra sende çek kendi geri ve akışına bırak yaşanacak yaşanıyor ..
Ben bide çok romantik biriyim ararım sözler yazar şarkılae gönd ririm acaba bundan mo sıkıldıSende meşgul ol kafanı oyalayacak birşeyler bul .İlk görüşelim dediğinde de hazır nazır olmaSenin hep hazır ,müsait olduğunu düşünmesin.Bak o kaçıyor Ve sen kovalıyorsun şuan nasıl kıymetli oldu Heh işte şimdi sıra sende çek kendi geri ve akışına bırak yaşanacak yaşanıyor ..
bu bağlılıktan da kurtulur mu bu yaptıklarım mı bağlı hale getirdi sizceBaşka şeylerle uğraş çek kendini geri merak etsin,özlesin her istediğinde ulaşamasınBoğulmuş geri çekiyor kendini serbest bırak ....ve normale döndüğünde de uzun uzun yazma kısa net !Bırak o merak etsin ,o korksun kaybetmekten sen değerlisin unutma Ve hakeden kalsın yanında
Şmdi arkadaşa gidiyorum orda kalacağım dedim yazmıcam sonraOnun sana yapması gereken şeyleri sen yapmışsın :)Yapma lütfen .Hayatının ortasında baş köşeyi ona verme o köşede sen otur .Bu ya da başkası çok yüz verme ,çok açık olma biraz gizem ,biraz kaybetme korkusu olmalı!
İzin verirsen onun seni kovalamasına herşey normale dönerduyguları gerçekse
Tamam yazarsa cevap vermicem yazacağını sanmıyorum ama düne ladar bana bende seni çok seviyorum diyordu özledim diyordu kafayı yicem noluyor bizeİşte tamda bunu asla yapma demek istemiştim :)Merak konusunda ,o sormadan Ne gerek var .Bırak o arasın ulaşamayınca o merak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?