- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Asla içimin soğuması için değil ama iyi olduNiyeti kötü olan insanlar elbet cezasını buluyor.
Zalimin zulmü varsa mazlumun da Allah'ı var.
Şükürler olsun.
İçin soğumuştur şimdi,??
Aminnnn o ve onun gibi olanlar ahh oğlum var onu bile aramıyordu artık pişmanmış arayacakmışPisliğinde boğulsun
Ben o durumda bile üzülen bi insanım oğlum için sırf.Bu arada düşene derken?Oh iyi olmuş düşene bir de sen vur istersen ne iyi olur :)
Ne yazdı tam olarak?Asla içimin soğuması için değil ama iyi oldu
Hatalarını anlamış falan filanNe yazdı tam olarak?
Benim içim soğumazdı açıkçası, ben zaten çekmişim o kadar şeyi şimdi o da çekse ne olacak ki bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki de
Eski eşinizin başına bir işler gelmemiş mi o manada dedim yani hak edene üzülmeye gerek yok neyse bir insanın mizacı değişmez zaten :)Ben o durumda bile üzülen bi insanım oğlum için sırf.Bu arada düşene derken?
Anladım herkes ettiğini çeker düşmek değil onun ki haketmek benceEski eşinizin başına bir işler gelmemiş mi o manada dedim yani hak edene üzülmeye gerek yok neyse bir insanın mizacı değişmez zaten :)
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişlerYüce Rabbim elbet kafana dank ettirir, önceden derdim ki, Allaha havale ediyorum ,bi yandan da ama neden bişey olmuyor dedim. Msj geldi eski eşimden pişmanlık acınma,haciz haciz üstüne, beni aldattığı kadınla berbat bi şekilde ayrılma, bana vicdan yaptığından yazdı biliyorum şimdi diyorum ki tekrar Allaha havale ediyorum, aynı durumda olanlar işte Rabbimin büyüklüğü bekleyin er ya da geç buluyorlar
Hatalarını anlamış falan filan
İt b.k yemeyi terketmez diye bir laf var.Aminnnn o ve onun gibi olanlar ahh oğlum var onu bile aramıyordu artık pişmanmış arayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?