Allahım gece vakti!

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Yüce Rabbim elbet kafana dank ettirir, önceden derdim ki, Allaha havale ediyorum ,bi yandan da ama neden bişey olmuyor dedim. Msj geldi eski eşimden pişmanlık acınma,haciz haciz üstüne, beni aldattığı kadınla berbat bi şekilde ayrılma, bana vicdan yaptığından yazdı biliyorum şimdi diyorum ki tekrar Allaha havale ediyorum, aynı durumda olanlar işte Rabbimin büyüklüğü bekleyin er ya da geç buluyorlar

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler

Affedecek misiniz? İnandınız mi bu pişmanlığın kaynağına? Boşlukta kalmak olmasın bunun adı? Para bitti aşk bitti döneyim efenim kürkçü dükkanına :) yerinizde olsam affetmem. Biraz durumunu düzeltsin yapacağı şey ayni...

Yüz bulup barışmak isterse sakın barışmayin sizinle boşanmış olabilir oğlunun ne suçu vardida aramadı baba olduğu yeni mi dank etmiş

Yakında kapıya dikilir, lütfen kandirmasina izin verme döktüğün göz yaşlarını düşün eden bulur böyle erkekler beter olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…