• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım hayırlısını versin

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
820
266
103
34
Merhabalar 1 yıllık evliyim ve iki görümcem var birisinin iki diğerinin bir çocuğu var ve hamile şuanda daha sonra iki çocuğu olan görümcemin de bugün hamile olduğunu öğrendim ve kendisi hiç hiç istemediğini belirtmişti ama kısmet Tamam asla rabbime isyan etmem de biz de eşimle bebek olsun diye her gün dua ediyoruz ve tedaviye başlayacağız bilmiyorum ya şaştım kaldım ne olur bana bir akıl verin ya :(

M melomis Amin inşallah sadece yarın birgün kayınpederler uzakta gitsek eminim konu komşuları ya işte bak kızlar hamile siz de daha tık yok diyenlerin valla paylarım

Canını sıkma olur inşallah benimde büyük eltim yeni 3.çocuğu doğurdu diğer etlim 3.ye hamile.

Bizde istiyoruz rabbim büyük vakti zamanını bilir.

Tedavilerini aksatma eşinde sende muane ol belki bir sorun vardır yinede herşeyin önlemini al

En sinir olduğum şey. Zaten insanlar olmuyor diye üzülüyor. Bir de bu düşüncesizlerin lafları insanın daha çok canıni sıkıyor. Canı veren Allah. Bilmezmiş gibi boş boş konuşuyorlar işte

M melomis Amin inşallah sadece yarın birgün kayınpederler uzakta gitsek eminim konu komşuları ya işte bak kızlar hamile siz de daha tık yok diyenlerin valla paylarım
Kolu ,komşuya ne ,geçin bu kafa yapısın' dakileri, düşünmüyoruz de geç gerisi sizi ilgilendirir, ayrıca 1yıl olmuş halen denemeye değer ,doktor'a da bir görünün ,yani normali bu ,ayrıca yaş kaç ,yaş ileri diye mi acele ediyorsunuz ?

M melomis öyle yani inanın kayınvalidemler bile çok hassaslar hani onlar bile siz de ne den yok demimşlerdir şimdiye kadar ama etraf valal derse hiç kimseyi dinlemem azarlarım

Bu arada tedavi derken.yani test falan yapıldı mi.eşine ve sana bakıldı mi? Yapıldıysa hangi testler yapildi

herkesin sinavi baskadir kismeti baskadir..bu yuzden rahat ol Rabbim sanada verir insaAllah..hayirlisini istemek lazim.

@JustPeace yok yaşım 27 ve bende polikistik var şuanda adet olmayı bekliyorum adetin 2.günü kan vercem zaten eşim de sperm testi vercek başlayacağız tedaviye rabbim hayırlısını versin

Neye sastiniz anlamadim hamile olmasina mi?
Size bir sey dememisler veya ima etmemisler ki.
Allah sizin de gonlunuze gore versin tez zamanda nasip olur insallah size de.

M melomis evet daha önceden başka bir doktor klomene başladı ama hiç ne eşimin spermine bakldı direk klomeni verdi iki kere kullandım olmadı yeni doktorum eski uyunt kanın adetin 2.günü ver eşin de sperm testi ysptırsın gelin öyle Ya Allah Bismillah başlayalım dedi

X xDerinMavix yok bir şey ima etmediler de sanki aciz mişim gibi hiseetim kendimi ysni daha 1 yıllık evliyim adet düzensziliği var bu ay doktora gitcem eşim sperm testi vercek haftaya ama ne biliyim başkaları uğraşmadan oluyor bense illaki yorulcam Rabbime hayırlısını versin..

X xDerinMavix yok bir şey ima etmediler de sanki aciz mişim gibi hiseetim kendimi ysni daha 1 yıllık evliyim adet düzensziliği var bu ay doktora gitcem eşim sperm testi vercek haftaya ama ne biliyim başkaları uğraşmadan oluyor bense illaki yorulcam Rabbime hayırlısını versin..

Insan isteyip olmayinca baskasindan bu haberi aldiginda kotu oluyor biliyorum ama hepimizin kaderi ayri.
Daha 1 yillik evliymissiniz kafaniza takmamaya calisin. Bunun acizlikle hicbir ilgisi yok. Belli ki henuz vakti gelmemis.

Back
X