- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
olmuyor işte olmuyo bu hastalık beni ve hamileliğimi mahvediyor bende anksiyete panik atak korku ne ararsanız var yani. hamileliğim zor geçiyor kaldıramıyorum dayanamıyorum üzerime üzerime geliyor herşey. şimdi çıkıp madem korunsaydın istemiyorsan diyecekler var korunurken hamile kaldım önceden söyleyeyim
2 yıldır evliyim bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum hamilelik istemiyordum kaldıramayacağımı biliyordum ve yanılmadım ben bu hastalıktan kurtulmaya çalışırken hamileyken daha da arttı şimdi. dayanaak gücüm şimdiden kalmadı gibi. şimdi bu bebeği doğurmassam bir daha ömür boyu hamile kalamam cesaret edip herhalde ama şimdide sürekli kafam üretiyor
ya çocukta bişey varsa ya bana bişey olursa ya bakamazsam off Allahım offff olumsuz düşünceler silinmiyor kafamdan. kendimi anne gibi falan hele hiç hissetmiyorum herkes bu hastalık yüzünden diyor ama yok işte o duygu bu korkular varken gelmiyor içime herkes hareketlerini hisset o zaman hissedersin diyor ben küt diye bayıkmazsam korkudan iyi. yargılamayın yadırgamayın ama hastalık bu ve ben engel olmuyorum tedavi falan hak getire yaramıyor bir işe.
niye böyleyim imreniyorum mutlu mesut bebek bekleyenlere bu benim sınavım demek ki diyorum. birisi geliyor mesaj atıyor çocuğun olmuyorda derdimizi anlamıyorsun diye siz birde bizim başımızdaki bu bela hastalığı bilseniz hayattan soğuyorsun zevk almıyorsun yok gibi yaşıyor insan bana yardımcı olun bu durumdan beni kurtarsın birisi yaaa

niye böyleyim imreniyorum mutlu mesut bebek bekleyenlere bu benim sınavım demek ki diyorum. birisi geliyor mesaj atıyor çocuğun olmuyorda derdimizi anlamıyorsun diye siz birde bizim başımızdaki bu bela hastalığı bilseniz hayattan soğuyorsun zevk almıyorsun yok gibi yaşıyor insan bana yardımcı olun bu durumdan beni kurtarsın birisi yaaa