Allahım ne zaman bitecek bu :(

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
olmuyor işte olmuyo bu hastalık beni ve hamileliğimi mahvediyor bende anksiyete panik atak korku ne ararsanız var yani. hamileliğim zor geçiyor kaldıramıyorum dayanamıyorum üzerime üzerime geliyor herşey. şimdi çıkıp madem korunsaydın istemiyorsan diyecekler var korunurken hamile kaldım önceden söyleyeyim :( 2 yıldır evliyim bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum hamilelik istemiyordum kaldıramayacağımı biliyordum ve yanılmadım ben bu hastalıktan kurtulmaya çalışırken hamileyken daha da arttı şimdi. dayanaak gücüm şimdiden kalmadı gibi. şimdi bu bebeği doğurmassam bir daha ömür boyu hamile kalamam cesaret edip herhalde ama şimdide sürekli kafam üretiyor :( ya çocukta bişey varsa ya bana bişey olursa ya bakamazsam off Allahım offff olumsuz düşünceler silinmiyor kafamdan. kendimi anne gibi falan hele hiç hissetmiyorum herkes bu hastalık yüzünden diyor ama yok işte o duygu bu korkular varken gelmiyor içime herkes hareketlerini hisset o zaman hissedersin diyor ben küt diye bayıkmazsam korkudan iyi. yargılamayın yadırgamayın ama hastalık bu ve ben engel olmuyorum tedavi falan hak getire yaramıyor bir işe.

niye böyleyim imreniyorum mutlu mesut bebek bekleyenlere bu benim sınavım demek ki diyorum. birisi geliyor mesaj atıyor çocuğun olmuyorda derdimizi anlamıyorsun diye siz birde bizim başımızdaki bu bela hastalığı bilseniz hayattan soğuyorsun zevk almıyorsun yok gibi yaşıyor insan bana yardımcı olun bu durumdan beni kurtarsın birisi yaaa

kızlar yok mu önerisi olan :(

canım senin rahatsızlığın öneri ile geçecek bir durum deği.biz buradan ne desek de senin bu hissettiklerini engeleyemeyiz.sen en kısa zamanda uzman bir psikologtan yardım al.hamileliğini rahat atlatman da ve kendini bebeğin doğumuna hazırlamanda büyük bir yardımı olacaktır.bunu bir arkadaş hem de bir uzman olarak diyorum.ben de psikolojik danışmanım.

canım senin rahatsızlığın öneri ile geçecek bir durum deği.biz buradan ne desek de senin bu hissettiklerini engeleyemeyiz.sen en kısa zamanda uzman bir psikologtan yardım al.hamileliğini rahat atlatman da ve kendini bebeğin doğumuna hazırlamanda büyük bir yardımı olacaktır.bunu bir arkadaş hem de bir uzman olarak diyorum.ben de psikolojik danışmanım.

kendimi bazen daha çok seviyormuş gibi hissediyorum sorumluluk almak bu kadar mı zor gelir bir insana Allahım dayanma gücü versin. insanlar hamileliğini ilk öğrenince sevinir ben şoka girdim ama :(

daha 9. haftadasın, vücudun hormonlara alışamadığından böyle oluyor olabilirsin. benim 6. haftadan 10. haftaya kadar sürdü bu durumum.. çok şükür iyiyim şimdi..

zaman ver biraz kendine, sabret inşallah

daha 9. haftadasın, vücudun hormonlara alışamadığından böyle oluyor olabilirsin. benim 6. haftadan 10. haftaya kadar sürdü bu durumum.. çok şükür iyiyim şimdi..

zaman ver biraz kendine, sabret inşallah[/QU

sizde nasıl belirtiler verdi peki :( kabullenememe durumları falan mı oldu bende korku kabullenememe ne ararsanız var :(

zaman ver biraz kendine, sabret inşallah

sizde nasıl belirtiler verdi peki :( kabullenememe durumları falan mı oldu bende korku kabullenememe ne ararsanız var :([/QUOTE]

devamlı endişe durumu, üzüntü, mutsuzluk, her şeyden mutsuz olma, bir çökkünlük.. hatta sırf bunun için psikiyatrise bile gittim. hatta ve hatta intihar edersem düşüncesi bile vardı. çok şükür zamanla geçti, doktor bana kendini uğraştıracak bişeyler yap demişti; yemek yap, dergilere bak, çocuğuna kazak ör gibi... yani anlayacağın kendini o düşüncelerle başbaşa bırakma

İnan senin gibi rahatsızlıklarım olmamasına rağmen ben bile her günümü kötü kötü şeyler düşünerek,felaket senaryoları yazarak geçiriyorum.zaten bebek yapmaya 5yılda ikna oldum.herşeyin dört dörtlük olmasını,tüm problemimizi çöz meyi,maddi-manevi her açıdan hazır olmayı bekledim.ama gel gör ki sen ne kadar düşünürsen düşün ,plan yaparsan yap hiç birşey planlandığı gibi gitmiyormuş bunu anladım.artık herşeyi akışına bırakmaya karar verdim.herşey olacağına varıyor. Kaygılar bize zarar verdiği gibi bebeğe de zarar veriyor.senin yerinde olsam gerçekten güvenilir uzmanlardan yardım Alırdım hem rahatsızlığın hem de gebeliğin konusunda.doğum uzmanını seçerken özellikle konusuna hakim,iletişim yönü güçlü,seni rhatlatabilecek ve motive edebilecek bir Dr seç.en önemlisi bu bence.
Umarım ilerleyen dönemlerde daha ii olur herşey senin için.

sizde nasıl belirtiler verdi peki :( kabullenememe durumları falan mı oldu bende korku kabullenememe ne ararsanız var :(

devamlı endişe durumu, üzüntü, mutsuzluk, her şeyden mutsuz olma, bir çökkünlük.. hatta sırf bunun için psikiyatrise bile gittim. hatta ve hatta intihar edersem düşüncesi bile vardı. çok şükür zamanla geçti, doktor bana kendini uğraştıracak bişeyler yap demişti; yemek yap, dergilere bak, çocuğuna kazak ör gibi... yani anlayacağın kendini o düşüncelerle başbaşa bırakma[/QUOTE]

hepsi var canım benim hepsi var :(

Kıyamnam yaa.. lanet anksiyete, panik atak bende de var :50: emin ol ben seni çok iyi anlıyorum mağlesef
Korktum şimdi bende mi öyle olurum :26:
bir arkadaşın dediği gibi buradan çözüm alman çok güç.. yani psikologlar bile zor yardımcı oluyorken!!
İlaç verdi mi doktor? hamileleerde ilaç kullanabliyor diye biliyorum ama

Kıyamnam yaa.. lanet anksiyete, panik atak bende de var :50: emin ol ben seni çok iyi anlıyorum mağlesef
Korktum şimdi bende mi öyle olurum :26:
bir arkadaşın dediği gibi buradan çözüm alman çok güç.. yani psikologlar bile zor yardımcı oluyorken!!
İlaç verdi mi doktor? hamileleerde ilaç kullanabliyor diye biliyorum ama

canım benim hazır olduğunda kal hamile :( bazen ben hiç anne olmamalıymışım bile dediğim oluyor :( zor hem de çok zor böyle sürekli aklına kötü şeylerin gelmesi dayanamıyor insan bazen zaten öleceğiz bir gün o kaçınılmaz ama bu hastalıkla birde hamile kalınca daha fena oldum ben :(

korkma inşallah ne sana ne bebeğine hiçbişey olmaz Allahın izniyle belkide tek tesellin Rabbindir belkide sana bu bebeği herşey güzel olsun diye nasip etti bence sen bunu kafanda bitirebilirsin. Sağlıklı günler..

Back
X