Allahım nedir benim bu k.v den çektiğim

Derdin ne kv konunu acsaydin.Acmasan bile tahmin edilebilir aslinda.Klasik kv vakalari:KK35:

Oo kizlar say say bitmez ki . Şimdi de kizimi uyuttum ses yapiyor dolap kapaklarin carpiyor . Ben de esime söyledim bisey söylesin diye . Esim "anne biraz sakin ol" diyor kv. Da esime sinirleniyor niye bana sus diyorsun diyor.

Çok açıklayıcı olmuş tebrikler...

Oo kizlar say say bitmez ki . Şimdi de kizimi uyuttum ses yapiyor dolap kapaklarin carpiyor . Ben de esime söyledim bisey söylesin diye . Esim "anne biraz sakin ol" diyor kv. Da esime sinirleniyor niye bana sus diyorsun diyor.
Biz kv.le bir evde yasiyoruz maalesef . Esim okuyor o yuzden ayri eve cikamiyoruz

Biz kv.le bir evde yasiyoruz maalesef . Esim okuyor o yuzden ayri eve cikamiyoruz

Daha okulu bitmemis isini eline almamis ayri ev acamayan biriyle evlenip kaciyormus gibi cocuk yapmak neden? Kayinvalidenin evinde yasiyorsaniz patron o, yapacak bir seyiniz yok..

Ayni evde yasiyorsunuz.sorunu ogrenmeye gerek kalmadi. katlanmak zorundasiniz. Kv kendi evi isterse dolaplarinida carpar kirarda. Tek cozumunuz esinizi ikna edip kendi evinizi ayirmak.

Ne bekliyodun ayni ev icinde? Bugün o kadar cok kv ile ayni evde oturanlari okudum ki resmen evlerine sokulup kaşı beni diyonuz kv kaşıyıncada hooop bdv'ye. Yapmayin etmeyin ya.
Sizin yillardir oturdugunuz eve biri gelse sizi kisitlasa yok ses yapma etme yok sus dese naparsiniz?

KK resmen ev geçindiremeyecek adamlarla evlenme ve kaynana ile birlikte oturmaya razı olma meselelerinde kamu spotu hizmeti görüyor. Bence devletten en azından vergi indirimi vs. almalı.
Bu sorun olmasa başka sorun olacaktı konu sahibi yapacak bir şey yok. Kendiniz de çalışmıyorsunuz herhalde.

Allah yardımcın olsun canım..Rabbim esinle yavrunla beraber evine geçmeyi nasip etsin.Belliki çok anlayışsız sen yinede sabrediver..Yeni evine geçmek icinse bol dua et.inan hiç beklenmedik anda bı bakmissin ayrı evdesiniz.

Back
X