Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kv.le bir evde yasiyoruz maalesef . Esim okuyor o yuzden ayri eve cikamiyoruzOo kizlar say say bitmez ki . Şimdi de kizimi uyuttum ses yapiyor dolap kapaklarin carpiyor . Ben de esime söyledim bisey söylesin diye . Esim "anne biraz sakin ol" diyor kv. Da esime sinirleniyor niye bana sus diyorsun diyor.
Yok canim yorumda yazdimKv konularına o kadar aşinayız ki konu sahibi derdini bile yazmaya gerek duymamış:)))
Biz kv.le bir evde yasiyoruz maalesef . Esim okuyor o yuzden ayri eve cikamiyoruz
Ayni evde yasiyorsunuz.sorunu ogrenmeye gerek kalmadi. katlanmak zorundasiniz. Kv kendi evi isterse dolaplarinida carpar kirarda. Tek cozumunuz esinizi ikna edip kendi evinizi ayirmak.Oo kizlar say say bitmez ki . Şimdi de kizimi uyuttum ses yapiyor dolap kapaklarin carpiyor . Ben de esime söyledim bisey söylesin diye . Esim "anne biraz sakin ol" diyor kv. Da esime sinirleniyor niye bana sus diyorsun diyor.