• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım neydi günahım iki tasın arasında kaldım

Sımdı kadın haklıda..
Eger cok buyuk gecerlı bır sebep yoksa gelmelıydı..hele bırde ılk dogumsa
ama anladıgım annende cok ısteklı degılmıs gelmeye ısıne gelmıs gıbı bu durum

Sımdı kadın haklıda..
Eger cok buyuk gecerlı bır sebep yoksa gelmelıydı..hele bırde ılk dogumsa
ama anladıgım annende cok ısteklı degılmıs gelmeye ısıne gelmıs gıbı bu durum
Evet benimde zoruma giden sezeryannoldum hastanede yanimda kocamdan baska kimse yoktu 1 gun sonra kv de geldi.. annemde tlfnda agliyor. Korktu doguma giricem falan diye.. ama uzaktan olmuyor isde ben acı cekerken onlat hep gezmelerdeydi.. babam yollamadı annem coknistyrdu gelemk babam kvde bakar dedi diger kizlaraada gitmedik demis kv deleri bakti onlarnda

Evet benimde zoruma giden sezeryannoldum hastanede yanimda kocamdan baska kimse yoktu 1 gun sonra kv de geldi.. annemde tlfnda agliyor. Korktu doguma giricem falan diye.. ama uzaktan olmuyor isde ben acı cekerken onlat hep gezmelerdeydi.. babam yollamadı annem coknistyrdu gelemk babam kvde bakar dedi diger kizlaraada gitmedik demis kv deleri bakti onlarnda
canım senın yerıne olsam kv de gonderırdım evıne sagol derdım bundan sonra ben tek bakarım

direk yüzlerine git deme ama alttan altan de

kendim yapabiliyorum artık işleri de kendi başıma kalabilirim de eşinede böyle ısrarlı kavga edercesine degilde usulüne göre söyle duyur bunları

anlasınlar gitsinler sende kendinle kal azıcık
Boyle desem dicekki esim ne diyim anneme gitsinmi diyim dicek kavga ettik anasiyla dedimki ben bunlari yasamak icinmi dogum yaptim anna arkmdan konusuyor tlfmda millete dedim diyorki hasta kadin piskolik herkes bilyor napim gelio doveyimmi diyor

canım senın yerıne olsam kv de gonderırdım evıne sagol derdım bundan sonra ben tek bakarım
Ahh be cnm senin dedgin kelimeyi desem aynen su kelimeyi der ve dedide
Sen beni istemiyosun bu evde oglumun evi burasi sen boyle yaptikca 2 ay kalicam

Ahh be cnm senin dedgin kelimeyi desem aynen su kelimeyi der ve dedide
Sen beni istemiyosun bu evde oglumun evi burasi sen boyle yaptikca 2 ay kalicam
:KK57: dıyecek laf bulamadım sımdı bıraz yuzsuzluk var sanırım.Allah kolaylık versın

Aman bosver. Annen zaten hic bir gerekcesi olmadigi halde gelmeyerek dogumuna kendi etti kendi buldu.
Aramazssa aramasin annen.

Biraz otur kendini dusun, huzurunu bizma. Dua et kaynanan da bir an evvel cekip gitsin kendi evine.
katılıyorum size

boşver byby annen gerçekten kendi etti kendi buldu
sütün gidecek Allah korusun bu kadar stres yüzünden
sen eşinle iyi olmaya bak kv boşver
o da gidecek yakında zaten..
bu arada normal mi sezeryan mi doğum yaptın

Bence yanlisi siz yapmissiniz. Ne gerek var niye soyluyorsunuz ki
her zaman derim ara bulmaya calismayin olan size olur. Birak ne yapan ne lafi soyleyen soylesin. Annen geldi diyelim misal kayinvalide de laf soyledi. Annen noluyor kizim bu ne dediginde derein anne daha erken gelmediginiz icin bozulmus diye. Ne sis yanardi ne kebap. Anlasamadigin lafini sozunu bilmez bir kayinvalide yuzunden annenle arani bozmussun.

byby69 annen doğumuna gelmeyerek bir hata etmedi ha keyfekeder gelmediysede yanlış yaptı ama ben senin gibi evlat asla istemezdim Rabbim göstermesin..kaynanamın sözleri için annemi eve kabul etmedim ha vah bana yazıklar olsun o vakit..

yapman gereken tek şey , 15 gün olmuş doğum yapalı, artık sezaryen dikişlerin iyileşmiştir.

kimseyi isteme yanında, niye minnet ediyorsun annene kayınvalidene..
sana zorla bakıyorlar biri kalkmış bir ton laf edip lohusa kadını sinir ediyor.
annen desen , kızının ilk doğumuna torunu 3 aylık olunca gelecekmiş. :KK12:

saçma sapan işler.
kendine de bebeğine de bakabilirsin.
herşey mükemmel olmaz belki ama şu durumundan daha iyi olacağın kesin :KK12:

katılıyorum size

boşver byby annen gerçekten kendi etti kendi buldu
sütün gidecek Allah korusun bu kadar stres yüzünden
sen eşinle iyi olmaya bak kv boşver
o da gidecek yakında zaten..
bu arada normal mi sezeryan mi doğum yaptın
Sezeryanla oldum şu an iyiyim şükür bnde stres yapmak istemiyorum bebegim icin ama bu kadin evimde dolandikca kocama sanki onum karisiymis gibi davrandikca evde yabanvi gibi kaldim ayni

An
byby69 annen doğumuna gelmeyerek bir hata etmedi ha keyfekeder gelmediysede yanlış yaptı ama ben senin gibi evlat asla istemezdim Rabbim göstermesin..kaynanamın sözleri için annemi eve kabul etmedim ha vah bana yazıklar olsun o vakit..
Annem bana gore keyfekeder gelmeyerek hta yapti bnde onu ceremesini cekiorum su an kaynanamin laflarini cekerek. Herkeese anlatio annesi glmdi kizinn yannda olmadi diye.. annemi kirmak bnde istemezdim bnde ona uzuluyorum su an :(

An

Annem bana gore keyfekeder gelmeyerek hta yapti bnde onu ceremesini cekiorum su an kaynanamin laflarini cekerek. Herkeese anlatio annesi glmdi kizinn yannda olmadi diye.. annemi kirmak bnde istemezdim bnde ona uzuluyorum su an :KK43:
kaynanan dediğine göre zırdelinin tekiymiş anlatsa ne olacak seni kim inanır ona kim adam hesabına alır...kocan da az erkek olsun madem anası tehlikeli ve sıkıntılı yollasın..

Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyor :KK43: beni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı :KK43:
O kadar cok milletin ağzına bakıyosun ki olacağı buydu. Kadın gelememiş olabilir, kocandan anasından danasından cekinmiş olabilir. Milletin ağzına laf vermeseydin bugün bunlar yaşanmazdı.

nerden nasıl buldunda evlendin bu insanlarla sen

O kadar cok milletin ağzına bakıyosun ki olacağı buydu. Kadın gelememiş olabilir, kocandan anasından danasından cekinmiş olabilir. Milletin ağzına laf vermeseydin bugün bunlar yaşanmazdı.
Ne gibi anlayamamdim ne gibi laf vermis olabilirim ki

Çok saçma bence olanlar. Ya da ben anlayamadım. Sırf kayınvalideniz huysuz bir kadın, anneniz gelince surat yapacak laf sokacak ve ya tatsızlık çıkaracak diye anneniz torununu görmeye, sizin bir derdiniz var mı ihtiyacınız varmı diye bakmaya gelmiyor daha doğrusu siz bu sebeplerden gelmesini istemiyorsunuz annenizinde canına minnet oluyor öyle mi ? :KK57:
Hikayedeki herkes mi tuhaf yahu :KK57:

Annem gelse dicekki bütün işlerini ben yaptım sen anne olup gelp dogumda kızının elimdem tutmadın dicek arkadasim inanki kynanam normal biri degil ilaclarla piskolojisi yerinde annem lerde bunu bildgi ivin.. ben onlara bildgim ićin sorun yapar dedim laf etti dedim cunku ugrasamam ben dedi annem
Eee derse desin. He he deyin geçin. Mühim olan siz iyi misiniz bebiş iyi mi bunu görmek değil mi? Kv yi takmayın, psikolojisisi bozuk diyorsunuz da neden bu kadar kişilik yüklüyorsunuz ben anlamadım. Sorun bence sizde.

Back
X