- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Etkileniyorum doğru, tersini söyleyememBurdaki konulardan mi etkileniyorsun o zaman burayı takip etme
dimi aynı ben.Diye diye kotuyu çağırma .
Ehliyet kursum yeni bitti, yarın ehliyetimi alıyorum kısmetseÇalışıyor musun bilmiyorum ama kendine oyalanacak bir şey bul bence.Eğer çalışmıyorsan işe gir,işe girmek istemiyorsan kursa git falan.
Hayırlısı olsun inşallah.Bence de bu tarz şeylere odaklan,kafan dağılır.Boşu boşuna kendini strese sokma.Hiç kimsenin öyle bir şey yaşamasını istemem.Umarım hiçbirimiz yaşamayız ama olursada yapacak bir şey yok yani.Şimdi oturup ya aldatılırsak diye kendi kendimizi mi yiyelim.Bence olumsuz şeyleri düşünme,anı yaşa.Sonuçta sen tek başına bir bireysin,eşin olmadanda yaşayabilirsin.Evet aldatılmak çok kötü bir şey ama dünyanın sonuda değil.Ehliyet kursum yeni bitti, yarın ehliyetimi alıyorum kısmetse
Ygsye çalışmaya başlıcam, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce
Haklısın canım çok doğru yazmışsın.. Ben anı yaşamaya odaklı bir insandım, ne oldu bana bilmiyorum ama özüme dönmem lazım.. Teşekkürler canımHayırlısı olsun inşallah.Bence de bu tarz şeylere odaklan,kafan dağılır.Boşu boşuna kendini strese sokma.Hiç kimsenin öyle bir şey yaşamasını istemem.Umarım hiçbirimiz yaşamayız ama olursada yapacak bir şey yok yani.Şimdi oturup ya aldatılırsak diye kendi kendimizi mi yiyelim.Bence olumsuz şeyleri düşünme,anı yaşa.Sonuçta sen tek başına bir bireysin,eşin olmadanda yaşayabilirsin.Evet aldatılmak çok kötü bir şey ama dünyanın sonuda değil.
Malesef, bağımlılık yaptı kadınlar kulübüO kadar etkileniyorsan okuma boşver.
Aminnn canımmmm, allah herkese mutluluk, huzur dolu günler yaşatsın inşallah...Telefonuna bakma canım.
Baktıkça bakasın gelir, daha da kurcalarsın.
Kafan rahat olsunn, gönlün ferah olsun.
Rabbim şaşırtmasın ama eğer öyle bir şey yapsa bile zaten karşına çıkar. Sen bunları düşünme.
Kimse ''asla aldatmaz'' nitelikte değildir elbette. Herkes şaşabilir. Ama bunları düşünerek güzel günlerini zehir etme.
Hayat kısacık, minicik. Mutluluk ve huzurla yaşarsınız bir ömür inşallah
Haklısın aslında o daha kötü. Bekar olsam ben de korkardım şahsen..Siz yine iyi evlisiniz de korkuyorsunuz.
Ben evlenmeye korkar oldum KK'daki evlilik ve aldatma konuları yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?