Şu anda onunla konuşuyorum ve bir tarfatan da buraya yazamaya çalışıyorum senağlamaAllahıma şükürler olsun ki Balsuratım hamileee dostlarsenağlama Ağlamaktan yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lütfen :gitme:mutluluktan
Allahıma binlerce kez şükrüler olsun :Saruboceq:mucizesi geldi kendide şokta bende eşide ne yazağımı bile bilemiyorum öyle mutluyum :sm_cool:
Ballım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:bunca yılın sonunda bu güzel duyguyu onada tattırdın hamd olsun sana
inanamıyorum ne diyceğimi şaşırdım balım canım çok ama çok sevindim bi tanem benim ben dedim dimi bal bu işaretler beni çok umutlandırıyo bunda var bi hayır dedim dimi tebrik ederim bitanem demekki 12den vuruluyomuş he o mucize senide bulabiliyomuş he çok mutluyum çok:lepi: kaydirigubbakcemile5
bugün moralim bozuk canım sıkkın dolanıyodum öyle ortalıkta
işte bu haber ilaç gibi geldi canım ya tekrar tebrikler :gitme: :gitme: :asigim: opuyorumnanaktan
Canlarım hepinize çok çokk teşekkür ediyorum ne yazıcağımıdaa bilemiyorum saçmalarsam kusura bakmayın..Bu birr mucizeeeee ben inanamıyorum sevinemiyorum bile Şoktayımmm senağlama senağlama senağlama Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı evlatlr versinn yüzünüzüüü güldürsünn hayırlısı ile inşallahhh senağlama
tebrikler balsurat...Allah'ım sağlıcakla kucakladığın günlere hayırlısıyla ulaştırsın..
yepyeni bi takvim gerek şimdi bebişe.. :)
hayırlısı ile gelsin miniğin..
tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah.burda bazı topikte yazılarınızı okumustum galiba uzun zamandır bebeğiniz olmuyodu çok sevindim.bir kaç hafta bu ağlamalarınız devam edecek ama bu duygular çok güzel rabbim herkese nasip eylesin