Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Adet gecikmesi ile gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır 1 gün daha bekleyin ve test yapın bence sonuçta gününüz geçmiş teste çıkar işallah sizde hamilesinizdir

cinlimmmm vereliniortak

kizlar bulamadim ama yinede tsk inanki siz benim durumumda olsaydiniz ben size böyle yapmazdim

balsurat hamilemi:lepi:
süper bi haber buhihoyyyt
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
sositosositosositososito

çok tebrik ediyorum balsuratcım...gerçekten mucize.
umarım o mucize bigün biz bekleyenleride bulur.

kaydirigubbakcemile5 canım arkadaşım balım çok sevindim rabbim sağlıcakla akucağına almayı nasip etsinhihoyyyt çok güzel bir haber..:CüvCüv: rabbim yüzüne güldü ve vakit gelince verdi meleğini sana :sm_cool:

Kızlar çok sağolasınnn Aminn allah razı olsun dualarınızz içinnnn.. Ne yazıcagımı bılemıyorum salaklaştımm :1ninca: sempatiksalakcinni

bal kafam hadi gözün aydın canım rabbim gözünaydın tebrik ederim ve tüm iyi dilekler senin için olsun :lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

8 Ay klomen tedavisi + 1.aşılama basarız derkenn..Dr artık tüp bebek yapın demiştii.Ama ben bekledim sabrettim dua ettim mafoldumben rabbim hiç beklemediğim bir anda derlerdi ya hani hiç beklemediğim bir andaaa bu haberi bana verdirdi.robot gibiyim şuandaa sempatiksalakcinni şoktan cıkamadım sempatiksalakcinni

tebrikler TESTERE..demekki gerçekten çocuk meselesini tamamen unutmak işe yarıyomuş..sen bunu yapabilenlerdendin bense yapamayanlardan..Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah..sana ve hepimize..

canım benim senina dına çok sevindim ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ay ne kadar mutlu oldumopuyorumnanaktan​

takip ediyordum yazılarınızı
ne kadar sevındıgımı tahmın edemezsınız
işyerindeyım başlıgı okuyunca öyle bir oley dedım kı duymayan kalmadı
Rabbım sağlıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah

canımbalsuratlı arkadaŞım
saĞlıcakla kucaĞına al
saĞlıcakla bÜyÜt
Çok sevındım canım

canımmmm çok tebrik ediyorum sabrettin kazandın hayırlısıyla vakti gelince gelicek demiştim sana anne oluyosun yuppiiii:sm_cool:

kız balkafam dedik o kadar test yap diye gelir gelir yarın gelir dedin durdun..
Allah tamamına erdirsin canım yaa çok sevindim..
bu kez oldu sanki demiştim olmuş şükür..
yakında görüceksin bebişini.. aman yarabbim..
Allah nazarlardan korusun..
sakin ol evham yapma..
kendini çok yormaaaa tamamm mııııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…