sikintim 2 aydir klomen ve catlatma ignesi oluyorum gecen ay da klomen kulandim 1 hhafta sonra gittigimde yumurlama kendiliginden olmus dedi simdide 2 günüm geciyo ama diyorum subat 28 cekiyo ya onla bi ilgisi varmidirkafamçokkarıştı
canım gebelik bölüme git. mesajların en üstünde yeni mesaj butonu var. oraya tıkla sonra konu başlığını ve alta mesajını yaz. konuyu aç butonu var altta. ona bas ve yeni konu aç. burda uzun zamandır bebek bekleyen bir arkadaşın , gelen mucizesine büyük bir coşku ,sevinç var...
balsurat tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini. senin adına çok sevindim
kizlar bulamadim ama yinede tsk inanki siz benim durumumda olsaydiniz ben size böyle yapmazdim
Canlarım hepinize çok çokk teşekkür ediyorum ne yazıcağımıdaa bilemiyorum saçmalarsam kusura bakmayın..Bu birr mucizeeeee ben inanamıyorum sevinemiyorum bile Şoktayımmm senağlama senağlama senağlama Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı evlatlr versinn yüzünüzüüü güldürsünn hayırlısı ile inşallahhh senağlama
Canlarım hepinize çok çokk teşekkür ediyorum ne yazıcağımıdaa bilemiyorum saçmalarsam kusura bakmayın..Bu birr mucizeeeee ben inanamıyorum sevinemiyorum bile Şoktayımmm senağlama senağlama senağlama Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı evlatlr versinn yüzünüzüüü güldürsünn hayırlısı ile inşallahhh senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?