Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süper bir haber..Kutlarım..:dance:

Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin arkadaşım..:Saruboceq:

Çooook sevindim gerçekten.hihoyyythihoyyyt

inanmıyorum balımmm gözün aydın çok sevindim inan kaç gündür aklımdaydın yeni nikini bilmiyodum..Rabbim devamınıda getirsin sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ya kizlar ben klomen kulaniyodum doktor 1 hafta sonra gel igne yapalim dedi gittigimde yumurlama kendiliginden olmus dedi sizce hamilemiyimdir 2 günüm geciyo ama aca subat 28 cekiyo ondanmi gecikti

:asigim::1hug::1hug:

ya kizlar ben klomen kulaniyodum doktor 1 hafta sonra gel igne yapalim dedi gittigimde yumurlama kendiliginden olmus dedi sizce hamilemiyimdir 2 günüm geciyo ama aca subat 28 cekiyo ondanmi gecikti

bu konuyu başaka yere açıp destek istsen daha iyi olmazmıı canım..yasakkelime
şuan tebrikk olayı var burda sevindirriiciiii:CüvCüv:

ne güzel bir haber gözünüz aydın cnm kutlarım opuyorumnanaktan
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş analı babalı büyüsün

ama gögüslerim sisti canim eksi isiyo bide arada bi migdem bulaniyo kizlar sizdedemi böyle oldu

nasil baska yere acim canim tebrikler allah anali babali büyütsün ama kizlar bu ortamda böyle sorularinizi paylasmiyomusunuz sonucta bu arkadasta bir zamanlar bizim durumdaydi

yoo burda asla öyle bir şey olmaz ama siz öyle bir yerde yazdınız ki sevinçten göremedik sıkıntınız nedir :uhm:

sikintim 2 aydir klomen ve catlatma ignesi oluyorum gecen ay da klomen kulandim 1 hhafta sonra gittigimde yumurlama kendiliginden olmus dedi simdide 2 günüm geciyo ama diyorum subat 28 cekiyo ya onla bi ilgisi varmidirkafamçokkarıştı

Şükürler olsun Allah'ıma inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Nerede tedavi oluyordu balım. Rabbim bizlerede nasip etsin. özloş ablamada inş...

nasil baska yere acim canim tebrikler allah anali babali büyütsün ama kizlar bu ortamda böyle sorularinizi paylasmiyomusunuz sonucta bu arkadasta bir zamanlar bizim durumdaydi

canım gebelik bölüme git. mesajların en üstünde yeni mesaj butonu var. oraya tıkla sonra konu başlığını ve alta mesajını yaz. konuyu aç butonu var altta. ona bas ve yeni konu aç. burda uzun zamandır bebek bekleyen bir arkadaşın , gelen mucizesine büyük bir coşku ,sevinç var...

balsurat tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini. senin adına çok sevindim

Balım sen bunu en çok hakeden dostlarımdan birisin
ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemez haldeyim
Alevden sonra kimseye bu kadar sevinmemiştim. ve doğrusunu istersen gulum hiç kimsenin hamilelik haberini bu kadar istekle beklememiştim.
çok mutluyum çok
bizler böyleysek senin halin nasılsır tahmin edemiyorum bile
Rabbim sabrının mukafatını verdi sonunda... Rabbim sağ salım hayırlısıyla kucağına aldığın gunleride göstersin bitanem.
Darısı diğer tum arkadaşlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…