- 29 Eylül 2014
- 9.712
- 20.083
- 598
1 haftalık evliyken kötülüğümü düşünecek, bosanmama neden olacak kadar içleri irin kaplamis insanların mutsuzluğu, gözyaşı beni öyle mutlu eder ki anlatamam. Dusunuyorum su an konu sahibi adına çok sevindim mesela. Hem içim soğur hem yoluma daha güzel bakarım. Çok güzel atlatirim bana yasattiklarini.Başkalarının acısı, kimseyi Mutlu etmemeli. Kendi hayatımla örnek veremem. Birşeyleri yaşamak için veya öneri vermek için yaşamak gerekmez.
akıllarına gelse bile en fazla "nası beddua ettiyse "derler yine kötülerler. oda akıllarına gelirse..O karakterde bi ailenin "vah tüh gelinimize ettik de aynısı başımıza geldi" türünden ibret alma cümleleri kuracağını sanmıyorum.
ama siz rahatladıysanız o da kâfi...
Haksızlığa uğramış, ailenizle birlikte çirkin şeyler yaşamışsınız. Anlıyorum. Bunları yapan insanlar da kendi kızlarından bulmuşlar. Bunu da anlıyorum, kimsenin yanına kar kalmaz.
Da, sizin şükretmenizi anlayamadım. En fazla içten içe oh olmuş der insan. Şükür edip üstüne konu açmak nedir?
Sizin hareketiniz de normal değil kusura bakmayın.
Başkalarının acısı, kimseyi Mutlu etmemeli. Kendi hayatımla örnek veremem. Birşeyleri yaşamak için veya öneri vermek için yaşamak gerekmez.
Bence cok haklı konu sahibi . Bir haftalık evlıyken eve dönmüş bu nenkadar zor bısey yasayan bilir . Hiç korkutucu degıl benceBaşkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Bence cok haklı konu sahibi . Bir haftalık evlıyken eve dönmüş bu nenkadar zor bısey yasayan bilir . Hiç korkutucu degıl bence
Resmen içimi okudunuz. Bilmiyorum ama sanmam ayrılmamışlardır. Zaten neden ayrılsınlar ki? Onlarlık Bi durum yok ama demek ki neymiş her düğünde taskınlık olabiliyormuş bizim tarafımızdan kasıtlı yapılmış bişey değilmiş. Gerçi bunu da algılayacaklarını sanmıyorumKonu sahibinin olayı daha çok yeni. Sadece 2 ay önce gece yatağından kaldırıp kızı kovmaktan beter etmişler. Normal bir aile değil. Şimdi kendi yaptıklarının aynısı başlarına gelmiş. Valla benim bile içimin yağları eridi. Konu Sahibinin bu konu karşısında sevinememesi ya da hiç bir şey histtememesi için uzun yıllar geçmesi bu olayı aşması gerekiyor. Şu anda böyle birşey beklemek hayalperestlik olur. Çünkü yara çok taze ve hala acıyor. Bu olay da güzel bir ağrı kesici krem olmuş sadece. Yarayı tedavi etmez ama acısını hafifletmiş.
Bu olayı avukatiniza da anlatin. Belki davanizda size yardımı dokunur. Peki görümce ile damat ayrılmışlar mı?
Henüz degil maalesef . Davayı açtımaaaa hatırladım ben sizi. boşandınız mı son durum ne oldu
Bu tür konuları okuyunca aklıma hep şu geliyor. Acaba sizin başınızdan olay geçip de baba evine 1 haftada döndüğünüz zaman da "acaba kime ne kötülük yaptım da buldum" dediniz mi? Zira bu ilahi adalete inanan insanlarda farkettiğim ortak özellik, kendi başlarına gelen için kendini sorgulamayıp, başkasına olana "ohh, ben ah etmiştim, tuttu baak" demeleri. Ha bu arada, ben bu tür seylere inanmam. Ben daha çok, insanların kendi seçimlerini yaşadığına inanırım. Sizin evliliğinizde sakat giden bir şeyler varmış, görmemiş veya önensememişsiniz, ve sonu facia olmuş. Benzeri olay sizden çok alakasız olarak eski görümcenizin meselesinde olmuş. Sizin ahınızla ilgili olduğunu sanmıyorum. Dünyada böyle bir etme- bulma denklemi yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?