Peki siz haklısınız.kendinizle çelişmeyin bari
başlığa koskoca şükürler olsun yazıp altına da insanların başına gelen kötü şeyleri yazarsanız herkes doğal olarak buna şükrettiğinizi anlar
suçun olsa bile, bir anne kocasinin yanindan ilk gece öyle kaldirir mi, o lafları eder mi?? genc kizdir, düğün stresidir der, benim de kızım var der, üstünü örter, annelik yapar..dava acmissin sanirim, hayatını mahvetmedigin icin saygi duydum sana, yasanmasi gerekiyormus demek ki, inşallah bundan sonra dengin biriyle, sana deger veren insanlarla birlikte olursun..zira zehir ederlerdi hayatını, mutluluklar diliyorum..Ne yaşadığımı inanın ben biliyorum. Hani senin hiç mi suçun yok denir ya olaylarda. İnanın hiçbir suçum yoktu. Çünkü o düğün benim de düğünümdü daha ötesi var mı? Şimdi sende çok normal degilsin diyen arkadaşlar var ya beni anlamaları için onların da bu duyguları yasaması gerek. Ki asla istemem
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz Hakkı'nda hayırlısısuçun olsa bile, bir anne kocasinin yanindan ilk gece öyle kaldirir mi, o lafları eder mi?? genc kizdir, düğün stresidir der, benim de kızım var der, üstünü örter, annelik yapar..dava acmissin sanirim, hayatını mahvetmedigin icin saygi duydum sana, yasanmasi gerekiyormus demek ki, inşallah bundan sonra dengin biriyle, sana deger veren insanlarla birlikte olursun..zira zehir ederlerdi hayatını, mutluluklar diliyorum..
Çok tesekkur ederim. O gece Bala'yı dönüşü bütün bu tantana yaşanırken geleceğim gözlerim önümden geçti hep. Kalsam şöyle olur gitsem böyle olur. Tabi bide şok hali. Bütün bunları çok şükür atlattım ki şuan kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda bile degilben eski konunuzu okudum. burada hümanist takılanlara bakmayın yaşamayan bilmez. çok zor bir haftalık gelinken gece vakti yataktan kaldırılmak, eşinin arkanızda olmayışı. ipe sapa gelmez bahaneler yüzünden hayallerinizin bitmesi. kimse boşuna iyilik meleği kesilmesin. eden bulur demişler. adalet olmasa bu dünyada kimsenin acısı dinmez. onlar ettiğini bulmuş size yaşattıklarının bir yuvayı yıkmanın bedelini ödemişler ve belki daha da ödeyecekler. bu konuda sizi yadırgamak kimseye düşmez. sizin acınızı gayet anlayabiliyorum. saçma sapan yorumlara bakmayın. Allah güzel günler göstersin yüzünüzü güldürsün.
Çok tesekkur ederim. O gece Bala'yı dönüşü bütün bu tantana yaşanırken geleceğim gözlerim önümden geçti hep. Kalsam şöyle olur gitsem böyle olur. Tabi bide şok hali. Bütün bunları çok şükür atlattım ki şuan kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda bile degil
kim ne derse desin, kuru hümanizme gerek yok.Çok tesekkur ederim. O gece Bala'yı dönüşü bütün bu tantana yaşanırken geleceğim gözlerim önümden geçti hep. Kalsam şöyle olur gitsem böyle olur. Tabi bide şok hali. Bütün bunları çok şükür atlattım ki şuan kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda bile degil
Ben de anlamıyorum, anamı ağlatmış insanların başına kötü bir şey geldiğinde bile sevinemiyorum.Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Şu hayatta herkes kendi yoluna bakmalı. İnsanlar sana kötü davranabilir, bunun çözümü iletişimi kesmektir.
Beddua etmek, kin beslemek, kötü düşünmek bunları lütfen yapmayın. Siz ne olursa olsun, kendi yolunuza bakın. Kötülük dileyerek mutlu olmayı beklemeyin. Siz kendi içinizde Mutlu oluninanın bu en güzeli.
konu sahibi kötülük dilememiş Allah a havale etmiş. sizin hiç başkaları yüzünden evliliğiniz bitti mi? sıra arkadaşınız sizin silginizi çalmıyor. bazı meselelerin dönüşü yoktur. başka insanlar gelip hayatınıza sizin silmeye gücünüzün yetmediği izler bırakır. burada iletişimi kesmek gibi çözüm önerileri alakasız, hafif kalır. kötülük edenin kötülük bulmasında bir sakınca olsaydı ilahi adalet olmazdı. kimse karşılığında kötülük dilememiş hak yerini bulmuş. buna da herkes hakettiğini yaşar denilebilir yaşanan acının karşılığı olarak. yadırganacak bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?