Allahım sana şükürler olsun

suçun olsa bile, bir anne kocasinin yanindan ilk gece öyle kaldirir mi, o lafları eder mi?? genc kizdir, düğün stresidir der, benim de kızım var der, üstünü örter, annelik yapar..dava acmissin sanirim, hayatını mahvetmedigin icin saygi duydum sana, yasanmasi gerekiyormus demek ki, inşallah bundan sonra dengin biriyle, sana deger veren insanlarla birlikte olursun..zira zehir ederlerdi hayatını, mutluluklar diliyorum..

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz Hakkı'nda hayırlısı

ben eski konunuzu okudum. burada hümanist takılanlara bakmayın yaşamayan bilmez. çok zor bir haftalık gelinken gece vakti yataktan kaldırılmak, eşinin arkanızda olmayışı. ipe sapa gelmez bahaneler yüzünden hayallerinizin bitmesi. kimse boşuna iyilik meleği kesilmesin. eden bulur demişler. adalet olmasa bu dünyada kimsenin acısı dinmez. onlar ettiğini bulmuş size yaşattıklarının bir yuvayı yıkmanın bedelini ödemişler ve belki daha da ödeyecekler. bu konuda sizi yadırgamak kimseye düşmez. sizin acınızı gayet anlayabiliyorum. saçma sapan yorumlara bakmayın. Allah güzel günler göstersin yüzünüzü güldürsün.

Çok tesekkur ederim. O gece Bala'yı dönüşü bütün bu tantana yaşanırken geleceğim gözlerim önümden geçti hep. Kalsam şöyle olur gitsem böyle olur. Tabi bide şok hali. Bütün bunları çok şükür atlattım ki şuan kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda bile degil

Sadece size degil ailenizede cok zor seyler yasatmislar.hangi anne baba evlendigi hafta gelin giden kizinin geri donusunu ister.
Ohhh olsun gercekten rabbim buyuk ilahi adalet tecelli etmis.ne demek bir genc kizi gece yatagindan kaldirip hakaretler etmek.bosanmasina sebebp olmak.simdi seni burada elestirenler emin ol ayni sey baskarina gelseydi ayy eski gorumceme neler olmus tuhh yazik demezdi.hepimiz insaniz nefsimiz,gururumuz var kim kime ne zarar verirse rabbim alsin intikamini.ayrica yerinde olsam o gorumceyede kv deyede iftira,hakaret davalri acardim ceksinler cezalarini.

ben de eşimin arkamda olmayışı sebebiyle boşandım. insanın bütün hevesleri, hayalleri kursağında kalıyor. güvendiğiniz, bir yola çıktığınız insana dair hayal kırıklığına uğramak o kadar acı ki. sizin konunuzu okurken yaşamış gibi oldum. bunu yaşamayan bilemez. ama Allah er geç doğru yolu gösterir sizi teskin eder. güzel günler de göreceksiniz illaki. kötülük yapan da karşılığını bulsun. bunda garipsenecek bir durum yok. gayet normal.

kim ne derse desin, kuru hümanizme gerek yok.
insanın bir haftalık evliliği 3. kişilerin etkisiyle yıkılırsa, o kişilerin başına gelenlere elbette sevinirim, oh olsun derim, beter olsunlar derim.
millet aldatılıyor, şiddet görüyor yine de yuvasını yıkmamak için elinden geleni yapıyor. ama bu kızcağızın yuvasını ortada hiçbir şey yokken, eşkıyalık yaparak bir haftada mahvediyorlar. onlara her şey müstehak.

evet, aynen kalmıyor.. kalmıyor kalmasına da insanın içi soguduktan sonra oluyor işte böyle seyler
allah sevınmemızı ıstemıyor.
kv görümce yüzünden bana etmediğini bırakmamıstı, ama daha dün geldi evıme ve kızını şikayet etti
kadın bitmiş, perişan resmen.

allahın sopası yok ki

Aynen kırdığın gibi kırılırsın.Bu işler böyle.Ah etmesen bile Allah kar bırakmaz.Sanada çok geçmiş olsun.

Şu hayatta herkes kendi yoluna bakmalı. İnsanlar sana kötü davranabilir, bunun çözümü iletişimi kesmektir.

Beddua etmek, kin beslemek, kötü düşünmek bunları lütfen yapmayın. Siz ne olursa olsun, kendi yolunuza bakın. Kötülük dileyerek mutlu olmayı beklemeyin. Siz kendi içinizde Mutlu olun inanın bu en güzeli.

Kotuluk eden kotuluk bulur sevinicek tabi buna mi seviniyosun git piskolaga gorun nedir yaaa :) Allah buyuk, yarin ne olacagini bilmeden insanlar baskalarinin hayatlarini karartmayacak sonra bak onunda hayati boyle kararir. Etme bulma dunyasi

Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Ben de anlamıyorum, anamı ağlatmış insanların başına kötü bir şey geldiğinde bile sevinemiyorum.

konu sahibi kötülük dilememiş Allah a havale etmiş. sizin hiç başkaları yüzünden evliliğiniz bitti mi? sıra arkadaşınız sizin silginizi çalmıyor. bazı meselelerin dönüşü yoktur. başka insanlar gelip hayatınıza sizin silmeye gücünüzün yetmediği izler bırakır. burada iletişimi kesmek gibi çözüm önerileri alakasız, hafif kalır. kötülük edenin kötülük bulmasında bir sakınca olsaydı ilahi adalet olmazdı. kimse karşılığında kötülük dilememiş hak yerini bulmuş. buna da herkes hakettiğini yaşar denilebilir yaşanan acının karşılığı olarak. yadırganacak bir durum yok.

Etme bulma dünyası maalesef insanın ettiği evladından çıkıyor , insanlar bunu düşünmeden başkasının evladının canını yakabiliyor, kimsenin ahı kimsede kalmaz , bundan sonra yolunuza bakın ve kurtulduğunuza şükredin bence.

Ben de sevinirdim yerinde olsam. Ne güzel kısa sürede yaşadıklarını onlara yaşatmış rabbim. Keyfini çıkar ve yoluna bak kurtulmussun kaciklardan.

Başkalarının acısı, kimseyi Mutlu etmemeli. Kendi hayatımla örnek veremem. Birşeyleri yaşamak için veya öneri vermek için yaşamak gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…