Etme bulma dunyasi herkes tanimadigi birinin intikamini alir bunada ilahi adalet denir.Evet gerçekten buna çok sevindim. İçimi soğuttu mu evet gercekten soğuttu
Kusura bakmayin ama kim canimizi yakarsa allaha havele ederiz allah alsin intikamimizi deriz.hic iyilik melegi gibi olupta beni uzene iyilik dilemem.iyi bir insan olabiliriz ama melek degiliz.Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Kusura bakmayin ama kim canimizi yakarsa allaha havele ederiz allah alsin intikamimizi deriz.hic iyilik melegi gibi olupta beni uzene iyilik dilemem.iyi bir insan olabiliriz ama melek degiliz.
Eğer ki ben bu durumdan mutlu olmadığımı söylersem yalancı olurum. Kendimi farklı gösteriyor olurum. Ben ben olmam. Evet ben bu durumdan gercekten haz aldım. Korkutucu mu belki ama bende şuan durum bu.Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Eğer ki ben bu durumdan mutlu olmadığımı söylersem yalancı olurum. Kendimi farklı gösteriyor olurum. Ben ben olmam. Evet ben bu durumdan gercekten haz aldım. Korkutucu mu belki ama bende şuan durum bu.
Çok zor seyler yasadım. Kendini bilmez Bi yakınım düğünde fotoğrafçıyla tartıştı. Düğünden sonra tatile gittik ve döndüğümüz gece beni 3 te yataktan kaldırıp hesap sordular. Bilerek kavga çıkarttınız dediler. Kınam ve düğünüm farklı sehirlerde oldu kendi düğününüzü bilerek çok güzel yaptınız ve buradaki düğünde bilerek olay çıkarttınız edepsiSiniz vs dediler. Kaldıramadım daha doğrusu inanamadım aradım ailemi geldi aldılarEtme bulma dunyasi herkes tanimadigi birinin intikamini alir bunada ilahi adalet denir.
Size ne iftirasi attilar neyke syckadilar bir haftalikken baba evine donmussun evkendigin adam sahip cikmadimi.zor seyler yasamisin
Ben bunları zaten yapıyorum inanın. İşim gücüm hobilerim herşeyim düzenli. Eski konumu okursanız hak vermeseniz de Bi nebze anlayabileceğinizi düşünüyorum. SevgilerÜzgünüm, bu sizi sadece bi süre eğlendirir.Bu da bittiğinde kendi bunalımlı hayatınıza ve gerçeklerinize geri döneceksiniz.Bence bi psikoloğa gidip bunlarla eğlendiğiniz enerjinizi yapıcı alanlara yönlendirmek için destek alın.İyi günler.
Bende öyle yaptım zaten ne Bi beddua ne başka Bi davranış. Allah büyük dedim Allah büyüklüğünü gösterdi bir kez dahaKusura bakmayin ama kim canimizi yakarsa allaha havele ederiz allah alsin intikamimizi deriz.hic iyilik melegi gibi olupta beni uzene iyilik dilemem.iyi bir insan olabiliriz ama melek degiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?