- 28 Temmuz 2015
- 267
- 140
- 53
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
Çık bence ordan
Hepiniz saygıyı yitirmişsiniz
Daha da düzelmezsiniz
Ben geçen konunu normal işyeri gibi düşünüp yazmıştım
Meğerse hiç normal değilmiş
off çok sert.iş arkadaşıyla kavganın bile bir adabı olur. siz o sınırı geçmişsiniz. cümlenizin sonucunda söylenilenleri haketmişsiniz üzgünüm.
kac yasindasiniz siz ya is yerinde kimse kimseye abi abla demek sorunda degil ki hatta cok itici cok sacma cok anlamsiz. Birde nasil sizin ozel hayatiniza karisiyor ? nasil karistiriyorsunuz ? Ne bicim is yeri orasi ?
Adamda ayri salak madem is konusunda senden bir sikayeti var bunu daha ahlakli bir sekilde seninle konusabilirdi milletin icinde ama sende su isi beceremiyorsun biz sana birsey diyormuyuz demesi cidden cok aptalca. Ne bicim bir is ortami orasyi yaa donercide falan mi caliosiyorsunuz ? Lokantadaki garsonlar bile daha profesyoneller.
Valla ben size ne diyim şimdi.Niye çocuklar gerizekalı mı oluyor ?
beyin yaşı küçük demiş, oradaki beyini atlamayalımhiçte değil bence arkadaş yaşı küçük anlamında demiş. gerizekalı anlamı nerden çıkıyor acepppVivezlavie
Meslegin nedir canim insallah daha iyi bi yerde daha iyi bi is bulursun
Ağlamasaydım diyo ama kendimi tutamadım ağladım işte diyo
Valla ben size ne diyim şimdi.
Benim yazdığımdan çocuklar geri zekalı diye kastettiğimi mi anladınız.
Her insan yaşına uygun davranır. 3 yaşındaki çocuk 3 yaşında gibi davranır zekası yaşına uygundur. Kocaman adam 3 yaşındaki çocuğun zekasına sahipse o o Zaman geri zekalı olur.
İş arkadaşlarınızı da böyle anlıyorsanız epey bi sorun var. Kaldı ki hepsi aynı anda niye yüklensin size
beyin yaşı küçük demiş, oradaki beyini atlamayalım
O zaman vurdumduymaz sağır taklidi yapın. Ciddiye almayın duymayın.Herkes benimle uğraşmıyor sadece , herkes birbiriyle uğraşıyor.
yorum için tşk.
Lojistik sektöründeyim , daha önce türkiyenin en büyük 3. firmasındaydım.
O kadar güzeldi ki size anlatamam .
Ama stajyerdim ve kadroda yer yoktu o maaşla da dayanamazdım çünkü kredim vardı.
Buraya gelince ruh sağlığım bozuldu zaten sedef hastasıyım...
burda çocukluk ya da gerizekalılık konularından ziyade art niyet, birbirinin kuyusunu kazma görünüyor. kötü niyetin zekası olmaz.Herkes benimle uğraşmıyor sadece , herkes birbiriyle uğraşıyor.
yorum için tşk.
Bir dakika !burda çocukluk ya da gerizekalılık konularından ziyade art niyet, birbirinin kuyusunu kazma görünüyor. kötü niyetin zekası olmaz.
is bakman senin gelecekteki piskolojin icin iyi olur, bak ben kendi yasadigim bir okayi anlatayimLojistik şirketi ama ciddi bir kurum değil gerçektende
is bakman senin gelecekteki piskolojin icin iyi olur, bak ben kendi yasadigim bir okayi anlatayim
kuyumculuk uzerine bir fabrikada kalite kontrolcuydum ve malesef uretim bölümündeydi odam 14 tane erkegin icinde tek bayan bendim..herkes cok lakayit tiplerdi..ben isime bakarim mesafemi korurum diye düşündüm. .ama o kendi aralarindakicigrenc sakalari kendilerine imalari mide bulwndiran sohbetleri beni zorluyordu susmaliyim dedim..Düşünün kendi esini 13 erkegin diline düşüren insanlardan bahsediyorum
begenmiyorsan kapi orda mantiginda sefi vs.. birgun sabah geldim bunlar yine mesai oncesi buyuk masada kahvalti yapiyorlar. hicbirsey demeden odama girdim hepsinden tiksindigim için. . en pislikleri dondu ve bagirarak Aleykumselam dedi.. (yani selam vermedigim icin yapiyor ) la havle d3eim tekrar ayagi kalkip a.selammm dedi baya uretimi inletecek bir sesle cam kapiyi actim 3limle hayirdir isareti yaptim.
bana gavur selamsiz girer gavursan soyle bilelim dedi.
bende elhamdulillah muslumanim ama insana selam verilir okuzlere degil dedim sustu kaldi ama ogun anladım ki bunlar sebeke gibi ayilik damarlarına işlemiş. ..ordan ayrildim ama resmen askerlik yapmis gibiyim iraden bir bayan gelince abla,kardes vs diyenler kadin ckktigi an ettikleri bel alti laflari asla unutmayacagim ..hala is konusunda adim atamiyorum ya oyle bir yer olursa diye..hem3n cikamadim cunku tecrübe edinmeliydim kalitede konusunda hemde nisanliydim ve nişanlıma hicbir sey soyleyemiyordum basi derde girer diye..bazi ortamlar enseye saplak g..parmak seklinde malesef
Oncesindeki konusmalari bilmedigim icin.
sanki sen oyle soyleyince onun tepkisi normal geliyor.yani sen hakaret ediyosun once.
iyi yapmissin canim seni sinir etmek icinmismis sinir oyle dgil oyle yapilir de..bu erkeklerin kadinlari laflariyla sinir etmesine bende cok sinir oluyorum ezdirme kendini.
senin için demedim sen niye öyle düşündün ki? hadi kuyu kazma olayına değinmeyelim ama iyi niyet olmadığı belli. kötü niyetli insan karşısındakini kırar.Bir dakika !
Ben kimsenin kuyusunu kazmıyorum.
Kimsenin ekmeğinde yada birşeyinde gözüm olmaz.
Lütfen bu şekilde düşünmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?