sağol canım güzel dileklerin için allahım nerde varsa isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Rabbim sağ salim kollarınıza almayı nasip etsin meleğinizi :1hug:
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. gamyoncuiremsu
amin inşallah allahım tez zamanda sanada nasip etsin canımgözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah....darısı bizlerin başıa
cadımmmmm yaptın cadıığını gene iyiki varsın iyiki yanımdasın sağol bi tanem drısı seninde başına24ünde inşallahcanım arkadaşım filizim bende bilmiyomuş gibi şaşırıyom yaa:))))) halbuki ilk duyan kişilerdenim ama olsun hoşuma gidiyo herseferinde tbr etmek :) canım benim sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.........darısı başımızaaaa.........
semoşum canım can kuşum bi tanem sağolasın yanımda olduğunu bilmek çok güzel canım arkadaşım dualarım seninle bunu biliyorsun en kısa zamanda rabbim sanada göndersin meleğini inşallah sen bunu hakeden güzel insanlardan birisin tatlım benimtüylerim diken diken oldu yemin ederim sevinçten ağlıyorum şuansenağlama
sen canımsın:asigim:
can yoldaşımsın:1hug:
senin gibi güzel yüreğine
rabbim şükürler olsun:Saruboceq:
bitanem Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
bak 2009 u kaçırmadın Allahın izniyleŞeniz
çok teşekkür ederim canım evet doğal yolla nisanda aşılama deniyecektik ama rabbim gerek bırakmadı darısı tüm isteyenlerin başına inşallaha.s.tebrikler canım...doğal yoldanmı oldu? aşılama ya da tüp bebek mi?
sağol canım allah razı olsun hepinizden darısı tüm isteyenlerin başınacanım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş salıkla büyüt bebişini
sağol canım sizin içinde dua etmez olurmuyum dünden beri site için topluca dua ediyorum isimlerini bildiklerimi tek tek söylüyorum aklıma her geldiğinde dua ediyorum çünkü sizleri çok iyi anlıyorum ama inancını yitirmezsen rabbim veriyor 3 yıl bekledim ama sonunda değdi meleğim benimle allahım sana ve isteyen herkese nasip eder inşallahTebrik ederim arkadaşım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu
benim gibi bir çok kişi burdan haykırmak istiyor senin gibi melelğin hep yanında olsun işallah
canım sağol güzel dileklerin için o kadar güzel ki bu duyguyu sizlerle paylaşmak umuyorum bütün arkadaşlarım tatsın bu güzel duyguyu inşallah a.s.Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh yavrunua.s.
sağol cnım allahım sanada nasip etsin inşallah umutla ve sabırla bekle inan rabbim biliyor zamanınıÇok duygulandım ya çok mutlu oldum canım senin adına..Ne kadar güzel bir şey Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
sağol canım arkadşım bak dualrın kabul oldu çok şükür sonunda bende hamileyim sizin dualarınız syesinde rabbim nasip etti allah razı olsun canımaaa inanmıyorum ya..
cok sevindim belinaycım.
doğumda dua ettiğim insanlar arasındaydın sen de.
cok cok tebrik ediyorum.
Allah gönlüne göre versin,
sağ salim kavuş inş bebeğine:1hug:
sağol canım bazen umutsuz oldum bazen içim umuttan çoştu ama asla isyan etmedim sabırla ve duayla işte sonuç allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle gönülden diliyorumki bunu tahmin bile edemezsiniza.s.belenay seni hamile kalmak topicinden hatırlıyorum..yazdıkların içimi burkmuştu..bikaç ay önceydi..kasım filandı galiba..gözün aydıınn..çook sewindim..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..güzel bi hamilelik geçirirsin dilerim...bebikine iyi bakk :)
sağol canım yanlız olmadığımı bilmek çok güzel allahım herkese nasip etsin inşallahtebrik ederim canim...harika bir armagan olmus esinle sana:))saglikla kucaginada alirsin insallahhh
belenayyyy senağlama canımmmm senağlama bitanemmmm senağlama tatlı , sempatik , güzel kalpli , yardımsever arkadaşımmmmmmmmmmm. senağlama
Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Bu haberr gözyaşlarına boğulmama sebep oldu. Ama sevinç gözyaşlarınaaa. senağlama senağlama senağlama
Şükürler olsun Allahımaa. Sana da bağışladı yavrunu. Hakediyordun ama vakti zamanı gelmemişti. Allahım "ol" dedi de oldu şimdi. Hayırlısıyla gelecek yavrun. Sağlıkla gelecek. Dualarımız seninle. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Seni ve eşini çooook çooook tebrik ediyorum bitanemmmm. :hooray: Artık herşey çok daha güzel olacak. Yaşamınıza bir renk daha katılacak. Çok sevindim senin adına çooookk. Allaha emanet olun. Allah nazarlardan korusun sizi melek arkadaşımmm.
Kocaman da bir nazar boncuğu iliştireyim şuraya. Şeniz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?