allahım şükürler olsun sana mucizem geliyor canlarım

canım cok tebrık ederım.
ALLAH ım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

beloşummmm canım benimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.Darısı tüm isteyenlerin başına.Allah tüm bayanlara bu mükemmel duyguyu yaşamayı kısmet eder inşallah.İlk duyduğumda nasıl heyecanlandıysam topiği gördüğümdede birden heyecanlandım inan cok mutlu oldum.Dilerim sorunsuz bir hamilelik yaşar,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah tebrikler canım:teytey::teytey::teytey::CüvCüv:hihoyyyt:ecrin_bebek:

şirinem benim canımmmmmm seni çok seviyorummmm iyiki varsınnn bebişin sana sıkısıkı tutunur inşaallah...

gözünüz aydın . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin ..

tebrik ederim canım Allah hayırlı etsin sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına
herşey gönlünce olsun dikkat et kendine
darısı diğer isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

:teytey:Hadi Gözümüz Aydın olsun,gözün aydın olsun belenay..
Sizleri hep takip ederdim ''Kaç Kişi Kaldık''topiğinden...
Çok sevindim inan canım,Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin:dance:
Darısı tüm bebek bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah..
Kız belenay bol bol dua et emi,sakın sakın her duanda bir cümlede tüm bu haberi almak için bekleyenler için olsun tamam mı canım benim:sm_cool:

.. ne mutlu sana ..rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....babayıda senide tebrik ederim.. hayırlısı olsun inşallah...

Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir bebeğin olur. Rabbim yardımcın olsun. Gözün aydın arkadaşım. Sabrın sonu selametmiş darısı isteyen diğer arkadaşlarımıza.:sm_cool:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…