Canım sağolasın. :1hug: a.s. Aminnn , inşallahhh. Allah isteyen herkese bağışlasın inşallah. :Saruboceq: Kolay değil bu hasret.nevroskycim sonunda oldu çok şükür oldu hala şoktayım biliyormusun inanamıyorum olmaz gibi geliyordu çok uzak geliyordu ama değilmiş tatlım allah isterse oluyor dünden beri ççınlattım kulaklarınızı dua ede ede hadi senide bekliyorum arkamdan gel yanlız bırakma beni hhe dün diğer arkadaşların ismi aklıma gelmedi heyecandan bende aletli arkadaşlar diye dua ettimkaydirigubbakcemile3
darısı senin başına tez zamanda inşallah canım arkadaşıma.s.
hala şoktayım inanamıyorum rüya gibi bişey bu arkadaşlar bende hamileyim bunu yazabileceğim hayal gibiydi ama oldu çok şükür rabbim banada nasip ettisultanım canım arkadaşım
alinim
,semoşum smhsmh,tatlıcadım mehtabım,bahhrım didoşum,süarım arifem,saranurum betüşüm,zazam canım,gözeğim tatlım,yasemenim karakızım,sedam minik kuşum,durulaytuğum güzel anniş,hakçacım güzel hamiş,nevroskycim desteğim canım arkadaşım,vildangel asi ruhlu tatlı kardeşim,maatcım desteğim canım,çitosum,beryalim hemşom veee hamilekalmak isteyenler kaç kişi kaldık topiğinin tüm şekerleri ve benim bu güzel insanlarla tanışmmı sağlayan kadınlar kulubü kurucusu editörleri ve tüm kk üyeleri hepinize sonsuz teşekkür ediyorum sizlerin desteği ve dualarıyla bugün bu güzel haberi veriyorum hepinizi çoooook seviyorum iyiki varsınız canlarım
bana dua edin ne olur ters bişey olmasın bu rüya bitmesin allahım nerde isteyen varsa herkese hayırla ve sağlıkla nasip etsin güzel tatlı hayırlı salıklı bebeleri:Saruboceq:
a.s.:dance::teytey::sm_cool:hihoyyytdelikafadulden
sağol mehayı bende katıldım artık hamişle diyarına normal yolla oldu canım hemde hiç ummadığım hiç beklemediğim bir anda hala şaşkınım canım değerim 1190,43çıktı canım arkadaşım çok sağol iyiki varsınızBelenaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy canim nasil sevindim anlatamam:teytey::dance: hayirli olsun bebisin canim...kac cikti kan degerin normal yollami hamile kaldin???
sağol cnım dua etmez olurmuyum hiç hemde hergün ediyorum artık dahada fazla edicem sizler için sizlerin neler hissettiğinizi neler yaşadığınızı bilen biri olarak dualarım kat kat artacakRabbim kucağına almayı nasip etsin.. Cok okudum yazılarını; adına sevindim..dua etmeyi unutma bizlerede sevgiler..
sağol canım ya süper bi duygu bu hem hamişim hemde beni seven ve bana destek olan bir sürü arkadaşım var e mutlu bana ben çok şanslı biriyim rabbime şükürçok ama çok sevindim............
allah tamamını erdirsin gözünüz aydın tatlım..........
allah herkeze nasip etsin.............
yaradana çok şükür........................
amin cnım inşallah allahım güzel rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahbelenay canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
amin canım sağolasın allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyua.s.Sizin adınızaaa çok mutlu oldummhihoyyytİnşallah sağlıklı sıhatli bir hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsınn.Allah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
canım arkadaşım ciddimisin sen ayyy çok sevindim ya allah hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin çok şaşırdım ya ve çok sevindim senin kaç aylık canım ne zaman öğrendin demekki aynı anda hamiş olmuşuz ve aynı zamanda bebeklerimize kavuşacağız bak buda güzel a.s.belenaycim tebrik ederim canim. Ismini gorunce gozlerim doldu resmen. Bende cok yeni hamisim :)) Ayni zamanda kucagimiza alacagiz bebisleri insallah.
teşekkür ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah güzel dilekleriniz için sağolun a.s.cok sevindim
allah tamamina erdirsin insallah
insallah saglikli bir hamilelik gecirip saglikla alirsiniz kucaginiza yavrunuzu
rabbim butun istiyenlere hayirlisiyla saglikla nasipetsin insallah
allah razı olsun canım inşallah darısı senin başına rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsına.s.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizim başımıza inşallah.
sağol canım elbette dua ediyorum rabbim sanada nasip etsin inşllaha.s.Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et.Darısı başımıza.
teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasına.s.canım gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsina.s.
çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun mutluluk paylaştıkça çoğalır sizler benim mutluluğumu paylaşıyorsunuz rabbimde sizin mutluluğunuzu arttırsın inşallah bebişi olanlara allah uzun ömürler versin hayırla ve sağlıkla olmayanada tez zamanda nasip etsin inşallaha.s.Tebriklerr..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?