allahım şükürler olsun sana mucizem geliyor canlarım

Canım sağolasın. :1hug: a.s. Aminnn , inşallahhh. Allah isteyen herkese bağışlasın inşallah. :Saruboceq: Kolay değil bu hasret.

Aletle hamile kalan bir kişi oldu sonunda. hihoyyyt Bir ara bakarsın topiğe. sositososito Bir ben ile bir de wannababy kullanıyoruz sadece. Ama duan harika olmuş.. Aletli arkadaşlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel ya maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hamile haberi alınca sevinçten ağlıyoruz ya allahım bizlerede nasip etsin..birbirimizi en çok biz anlarız neler yaşadığımız,negatif sonuçta ne kadar üzülüp pozitif sonuçta beraber sevindiğimizi.işallah rabbim isteyen herkese nasip eder.

Belenaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy canim nasil sevindim anlatamam:teytey::dance: hayirli olsun bebisin canim...kac cikti kan degerin normal yollami hamile kaldin???

Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Cok okudum yazılarını; adına sevindim..dua etmeyi unutma bizlerede sevgiler..

çok ama çok sevindim............
allah tamamını erdirsin gözünüz aydın tatlım..........
allah herkeze nasip etsin.............
yaradana çok şükür........................

belenay canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Belenaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy canim nasil sevindim anlatamam:teytey::dance: hayirli olsun bebisin canim...kac cikti kan degerin normal yollami hamile kaldin???
sağol mehayı bende katıldım artık hamişle diyarına normal yolla oldu canım hemde hiç ummadığım hiç beklemediğim bir anda hala şaşkınım canım değerim 1190,43çıktı canım arkadaşım çok sağol iyiki varsınız

Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Cok okudum yazılarını; adına sevindim..dua etmeyi unutma bizlerede sevgiler..
sağol cnım dua etmez olurmuyum hiç hemde hergün ediyorum artık dahada fazla edicem sizler için sizlerin neler hissettiğinizi neler yaşadığınızı bilen biri olarak dualarım kat kat artacak

çok ama çok sevindim............
allah tamamını erdirsin gözünüz aydın tatlım..........
allah herkeze nasip etsin.............
yaradana çok şükür........................
sağol canım ya süper bi duygu bu hem hamişim hemde beni seven ve bana destek olan bir sürü arkadaşım var e mutlu bana ben çok şanslı biriyim rabbime şükür

belenay canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
amin cnım inşallah allahım güzel rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah

Sizin adınızaaa çok mutlu oldummhihoyyytİnşallah sağlıklı sıhatli bir hamilelik geçirir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsınn.Allah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

belenaycim tebrik ederim canim. Ismini gorunce gozlerim doldu resmen. Bende cok yeni hamisim :)) Ayni zamanda kucagimiza alacagiz bebisleri insallah.

cok sevindim
allah tamamina erdirsin insallah
insallah saglikli bir hamilelik gecirip saglikla alirsiniz kucaginiza yavrunuzu
rabbim butun istiyenlere hayirlisiyla saglikla nasipetsin insallah

amin canım sağolasın allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyua.s.

belenaycim tebrik ederim canim. Ismini gorunce gozlerim doldu resmen. Bende cok yeni hamisim :)) Ayni zamanda kucagimiza alacagiz bebisleri insallah.
canım arkadaşım ciddimisin sen ayyy çok sevindim ya allah hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin çok şaşırdım ya ve çok sevindim senin kaç aylık canım ne zaman öğrendin demekki aynı anda hamiş olmuşuz ve aynı zamanda bebeklerimize kavuşacağız bak buda güzel a.s.

cok sevindim
allah tamamina erdirsin insallah
insallah saglikli bir hamilelik gecirip saglikla alirsiniz kucaginiza yavrunuzu
rabbim butun istiyenlere hayirlisiyla saglikla nasipetsin insallah
teşekkür ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah güzel dilekleriniz için sağolun a.s.

canim ben su an hemen hemen 6 haftaligim. son adet tarihi 5 Ocak. Seninki ne kadarlik? Ekim annesi olucaz insallah :))))

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et.Darısı başımıza.

Tebriklerr..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizim başımıza inşallah.
allah razı olsun canım inşallah darısı senin başına rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsına.s.

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et.Darısı başımıza.
sağol canım elbette dua ediyorum rabbim sanada nasip etsin inşllaha.s.

canım gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsina.s.
teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasına.s.

Tebriklerr..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun mutluluk paylaştıkça çoğalır sizler benim mutluluğumu paylaşıyorsunuz rabbimde sizin mutluluğunuzu arttırsın inşallah bebişi olanlara allah uzun ömürler versin hayırla ve sağlıkla olmayanada tez zamanda nasip etsin inşallaha.s.

gözün aydın canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…