- 11 Nisan 2018
- 74
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi MeriMeri621
-
Evliliğe hazır olduğunu anlamamış mı? E nasıl sözlendiniz? Evlenme teklif etmeden söz nasıl yaptınız?Kizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Smdiden herkese tesekkurler ***
Evlenme teklifi olmadi gorucu usulu olduEvliliğe hazır olduğunu anlamamış mı? E nasıl sözlendiniz? Evlenme teklif etmeden söz nasıl yaptınız?
Ay bu ne garip bir konu ya da nasıl anlatamamışsınız derdinizi.
Ayrıca sevmeyen adam sevmiyordur, ne o öyle taktik falan, çok küçültücü şeyler bunlar.
Kizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Smdiden herkese tesekkurler ***
O size değil siz ona görücü gitmişsiniz, anlaşıldı.Evlenme teklifi olmadi gorucu usulu oldu
Evlenmeyi kabul etti ama hala cok soguk davrniyor normalde oyle biri dgl ama bana karsi oyle
Gercekten napacagimi nasil davranacagimi bilmiyom
Istemıyor demek kı. Belkı de aılesının zoruyla evlenıyordur. Emın olun, oturun konuşun değılse ayrılın. Yok yere ıkınızın de hayatı mahvolmasın.Evlenme teklifi olmadi gorucu usulu oldu
Evlenmeyi kabul etti ama hala cok soguk davrniyor normalde oyle biri dgl ama bana karsi oyle
Gercekten napacagimi nasil davranacagimi bilmiyom
Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolarSevmiyor adam da şunu anlamadım foto ne fotosu?
Ya vallahi yuklenmi neden bilmiyormFoto'ya geldik foto yok. Foto istiyoruz, yazdın artık bir kere.
Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolar
Bana karsi o kdar sogukki insan konusmak istemiyor ama onu cok seviyorm ayrilmak istemiyorm
Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolar
Bana karsi o kdar sogukki insan konusmak istemiyor ama onu cok seviyorm ayrilmak istemiyorm
Belli ki o seni sevmiyor canım. Seviyorsun diye seni sevmeyenle evlenirsen canın cok yanar. Yol yakınken birşeylerin farkına var bence.Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?