- 11 Nisan 2018
- 74
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi MeriMeri621
-
Ozel konusmalarini herkese acik bir platformda paylasacak kisilige sahip oldugunuz icin sizden hoslanmamistir belki...
Piii bir de on sekiz yaşında mıymış. Uzunca bir yorum yazdım bir de az önce. Evliliği evcilik zannediyorlar zaar.Hem 18 yaşında,
Hem adama konu sahibi görücü gitmiş çünkü ''evliliğe ikna oldu'' gibi bir cümlesi var yorumlarında.
Bir de herif diye bahsediyor ki akıllara zarar,
Ah be çocuk bu yaşta ne herifi, ne evliliği ne iknası ooof of
Hem de akrabanız yani öyle miOzel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)
Hem 18 yaşında,
Hem adama konu sahibi görücü gitmiş çünkü ''evliliğe ikna oldu'' gibi bir cümlesi var yorumlarında.
Bir de herif diye bahsediyor ki akıllara zarar,
Ah be çocuk bu yaşta ne herifi, ne evliliği ne iknası ooof of
Ne desek boş. Ama sevginin esamesi yok.Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Ben-...
O-evet
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Siz biraz kaçan balık olsanız hiç fena olmayacak.Gerçekten kaçın biraz ,soğuk olun,ara sıra size ulaşamasın.Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Ben-...
O-evet
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Ben-...
O-evet
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
Zorla güzellik olmaz. Evlenirseniz "ben istemiyordum sen zorladın "der sonra. Ayrıca hanımlar ,kardeşlerim, ey ahali siz değerlisiniz özelsiniz. Sizi üzen değer vermeyen erkeklere eyvallah etmeyin. Sevgi karşılıklıysa güzel. Taktik yapmak zorunda bırakıyorsa o ilişki çıkmaza girmiştir. Kiymetinizden ödün vermeyin. Medeni bir ülkede değiliz erkekler fazla ilgi gösterince havalanıyor ne yazık ki bu yüzden aşkta ve savaşta her şey mübah, koşun aşkın peşinden diyemem. Evlilik ülkemizde çok yıpratıcı bir şey olabiliyor. Tek kocanizla evlenmiyorsunuz. Erken bir düşünüyorsa siz on düşünün. En ufak bir hanzolukta tekrar on defa düşünün.
Hem de akrabanız yani öyle mi
Yokuspokus ben yanlış mı okuyorum , okudukça dehşetlere boşuna mı kapılıyorum,
Noluyo yaaa...
Hala ve dayınızın çocuğu, öz abiniz gibi bir şey
Allahım aklıma mukayyet ol.
23 civariAdam diyeceğimde o da senin yaşlardaysa, çocuğu zorla evlendiriyorlar gibi. Mal bölünmesin mi diyorlar.
Of of of bir de akraba evliliği ah ne diyeyim ki. 18 yasindaymissin. Senin yaşında öğrencilerim var benim. Bana böyle dertle gelseler cetvelle kovalardim sanırım. Ne taktik verelim ki sana ilgi duymayan biri var göz göre göre kendini ateşe atacaksın.Cok guzel demissin de ben herifi seviyorum ayrilmak istemiyorm ayrica annesi halam babasi daym oluyor onlarin bnm yanimda ki degeri paha bicilmez bnde onlari cok seviyorm onlarda illa gelinimiz ol dyo tek sorun bnm hanzo
Annesi sey dyo bnm ogulum cok saf eger caba sarf edersen hemen sana isinir dyo sadece annesi dgl butun tanidiklarim oyle dyo eskiden kalma bazi gerizekaliliklari oldu cocugunoyzdn herkes ne kadar saf oldugunu biliyor lakin bn birinin gozune nasil girwrm hic bilmiyorm bn asiri derecede asosyaldim hic kimseyle konusmaz etmezdm oyzdn bu kojudada nasl davranacagimi bimiyorm onunla nasl konusmaliyim bu konuda biraz fikir verormisin ya
Cok guzel demissin de ben herifi seviyorum ayrilmak istemiyorm ayrica annesi halam babasi daym oluyor onlarin bnm yanimda ki degeri paha bicilmez bnde onlari cok seviyorm onlarda illa gelinimiz ol dyo tek sorun bnm hanzo
Annesi sey dyo bnm ogulum cok saf eger caba sarf edersen hemen sana isinir dyo sadece annesi dgl butun tanidiklarim oyle dyo eskiden kalma bazi gerizekaliliklari oldu cocugunoyzdn herkes ne kadar saf oldugunu biliyor lakin bn birinin gozune nasil girwrm hic bilmiyorm bn asiri derecede asosyaldim hic kimseyle konusmaz etmezdm oyzdn bu kojudada nasl davranacagimi bimiyorm onunla nasl konusmaliyim bu konuda biraz fikir verormisin ya
Adam seni sevmiyorsa ne kadar taktik yapsan da boş. Sevgi saygı taktikle olmaz, futbol maçı değil bu. Fotolu derken ne fotosu onu anlamadım.
Foto nerde foto?[/QUOTE
Ya neden boyle oldu bilmiyorm
Hic foto yukleyemiyorm yemin ya
Ekran cektim atmak icin ama hic yuklenmiyo hep hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?