Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Ozel konusmalarini herkese acik bir platformda paylasacak kisilige sahip oldugunuz icin sizden hoslanmamistir belki...

Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)

Piii bir de on sekiz yaşında mıymış. Uzunca bir yorum yazdım bir de az önce. Evliliği evcilik zannediyorlar zaar.

Hem de akrabanız yani öyle mi
Yokuspokus ben yanlış mı okuyorum , okudukça dehşetlere boşuna mı kapılıyorum,
Noluyo yaaa...
Hala ve dayınızın çocuğu, öz abiniz gibi bir şey
Allahım aklıma mukayyet ol.

18inde insan neden kendinden hazzetmeyen bi tipi etkilemek için taktik maktik araştırısına girer?
18imde üni. 2de yerime imza attırıp gezme derdindeydim.

Flört bile yok, gözünü açar açmaz görücü usulü, yaş on sekiz, söz, bildiğin intihar.

Ne desek boş. Ama sevginin esamesi yok.

Siz biraz kaçan balık olsanız hiç fena olmayacak.Gerçekten kaçın biraz ,soğuk olun,ara sıra size ulaşamasın.

Adam diyeceğimde o da senin yaşlardaysa, çocuğu zorla evlendiriyorlar gibi. Mal bölünmesin mi diyorlar.

Reactions: KV_

Cok guzel demissin de ben herifi seviyorum ayrilmak istemiyorm ayrica annesi halam babasi daym oluyor onlarin bnm yanimda ki degeri paha bicilmez bnde onlari cok seviyorm onlarda illa gelinimiz ol dyo tek sorun bnm hanzo
Annesi sey dyo bnm ogulum cok saf eger caba sarf edersen hemen sana isinir dyo sadece annesi dgl butun tanidiklarim oyle dyo eskiden kalma bazi gerizekaliliklari oldu cocugun oyzdn herkes ne kadar saf oldugunu biliyor lakin bn birinin gozune nasil girwrm hic bilmiyorm bn asiri derecede asosyaldim hic kimseyle konusmaz etmezdm oyzdn bu kojudada nasl davranacagimi bimiyorm onunla nasl konusmaliyim bu konuda biraz fikir verormisin ya

Annesi halası, babası dayısı, kaynı da aynı zamanda görümcesi mi oluyor şimdi? Benim kafa yandı :/

Adam diyeceğimde o da senin yaşlardaysa, çocuğu zorla evlendiriyorlar gibi. Mal bölünmesin mi diyorlar.
23 civari
Bn ise 19
Annesi bni ona onerdiginde gidip konusalm demis hemen kabul etmis
Lakin neden boyle davraniyor bilmiyorm
Belki agir abi havalarindadir
Belkide ben onun gonlune girmeyi bilmiyormdr
Yani zorlama falan yok

Bacım canını yolda mı buldun? Ne üzerine gidip duruyorsun yazmazsa yazmasın. Bırak adama sorma sen de. Atarsın yüzüğü en fazla. Merak etme ölmezsin:) Bu nası bi ilişkiymis

Of of of bir de akraba evliliği ah ne diyeyim ki. 18 yasindaymissin. Senin yaşında öğrencilerim var benim. Bana böyle dertle gelseler cetvelle kovalardim sanırım. Ne taktik verelim ki sana ilgi duymayan biri var göz göre göre kendini ateşe atacaksın.

Dalga mı geçiyorsun sen?

Annesi halan babası dayin oluyor. Bu akraba evlligini de geçmiş. Hem anne hem baba tarafından yakın. Çok bariz belli ki adam sizi kabul etmek zorunda kalmış. Hele ailenin özel mesajlarınizi okumasi da bir şeylerin habercisi. Atabiliyorsaniz siz atın nişanı
Gerçekten mutlu olmanız çok zor görünüyor. Hem genetik cesitlilik doğacak çocuklarınız için hem bilişsel hem fiziki yönden de iyidir. Onu bile düşünün yani...

ay su an okudum 18 yasında mıymıs, yani bildigin 2000li, milenyum cocugu yani, zorla da evlendiriliyor yani. tövbeler olsun hem de akraba evliligi, annesi halam babası dayım falan, sizin oralarda akraba evliligi yapmak da genetik bir özellik sanırım herkes aile icinde görduguyle evleniyor, kusura bakmayın ama bu bildigin gecekondu mahallesi muhabbeti ve seviyem dustu su an gidiyorum.

Yüklenmeyen foto ne fotosu onu anlamadım bende :)

Fotoyu duyan konuya gelmiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…