Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Istemıyor demek kı. Belkı de aılesının zoruyla evlenıyordur. Emın olun, oturun konuşun değılse ayrılın. Yok yere ıkınızın de hayatı mahvolmasın.
Cok haklisin ama pek aile zoru dgl kedisi de istemis ilk gunden beri bana cok soguk davraniyor

Görücü usulü olduğu halde kendini ona sevdirme çabası nedir belli ki istemiyo seni..... heralde çevre baskısı yüzünden yüzüğü de atamiyo kendine gel yani taktik falan nedir seni istemeyeni senin hiç istememen lazım nedir bu küçük düşme çabası yani hayatında ilk defa hayatına bir erkek girdi heralde ne bu tavırlar

Gösterin, ama elletmeyin.
Öper gibi yapın ama öpmeyin.
Yanına oturun yaslanın, sonra hoop hemen çekilin.
Yanlışlıkla değin, pardon deyin, sonra yine yanlışlıkla değin, gülün.
Gülümseyin, o gülümserse "Ne gülüyon?" deyip küsün.
Elletin sonra eline vurun "Çek elini" deyin gülün.

Nasıl taktik?

Foto ne alaka? Clickbait yaptın zaar

Elletin taktiğine kadar ciddisin sandım. Böyle okudum.

Ansjsjsmsmsmekem

Sevmiyor seni bacım. Anası evlen artk torun istiyorum senin bulduklarından bi yol olmaz ben bulcam sana demiş ilk buldugunu istemiş buda kabul etmek zorunda kalmış belliki. Bak yakın çevremde sevdiktemi evlendik sanki diyip eşini aldatan birsuru denyo var. Yol yakınken dön sevmiyor seni belli. En güzel zamanlar tanışma söz nisan falan filan en heycanli zamanlrda bu kadar soğuksa daha bişey bekleme yani adam istemiyor seni. Bana kalırsa ailesine mahcup olmamak için senin vazgeçmeni bekliyor.

Ne ciddisi allasen, konu asabımı bozdu gece gece.
Adam sevmiyor yani ne diyelim?
Ben de ne yazdığımı anlamadım zaten
Hem 18 yaşında,
Hem adama konu sahibi görücü gitmiş çünkü ''evliliğe ikna oldu'' gibi bir cümlesi var yorumlarında.
Bir de herif diye bahsediyor ki akıllara zarar,
Ah be çocuk bu yaşta ne herifi, ne evliliği ne iknası ooof of

Zorla güzellik olmaz. Evlenirseniz "ben istemiyordum sen zorladın "der sonra. Ayrıca hanımlar ,kardeşlerim, ey ahali siz değerlisiniz özelsiniz. Sizi üzen değer vermeyen erkeklere eyvallah etmeyin. Sevgi karşılıklıysa güzel. Taktik yapmak zorunda bırakıyorsa o ilişki çıkmaza girmiştir. Kiymetinizden ödün vermeyin. Medeni bir ülkede değiliz erkekler fazla ilgi gösterince havalanıyor ne yazık ki bu yüzden aşkta ve savaşta her şey mübah, koşun aşkın peşinden diyemem. Evlilik ülkemizde çok yıpratıcı bir şey olabiliyor. Tek kocanizla evlenmiyorsunuz. Erken bir düşünüyorsa siz on düşünün. En ufak bir hanzolukta tekrar on defa düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…