- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi MeriMeri621
-
Cok haklisin ama pek aile zoru dgl kedisi de istemis ilk gunden beri bana cok soguk davraniyorIstemıyor demek kı. Belkı de aılesının zoruyla evlenıyordur. Emın olun, oturun konuşun değılse ayrılın. Yok yere ıkınızın de hayatı mahvolmasın.
Görücü usulü olduğu halde kendini ona sevdirme çabası nedir belli ki istemiyo seni..... heralde çevre baskısı yüzünden yüzüğü de atamiyo kendine gel yani taktik falan nedir seni istemeyeni senin hiç istememen lazım nedir bu küçük düşme çabası yani hayatında ilk defa hayatına bir erkek girdi heralde ne bu tavırlarKizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Smdiden herkese tesekkurler ***
Fotolu ne ola ki?
Konuya bakılsın diye yem mi?
Ya o nalaka bn oyle bisi belirtmedm kiCinsel anlamda mi yaklaşmıyor?
Evlenmeyi bekliyordur belki neden acele ediyorsunuz bu kadar .
Bende atladım hemenFoto ne arar la konuda
Ya yemin ederm oyle bi niyetm yoktuBuna cok guldum
Yem atiyolar artik konuya girelim diye
y e m l e n d i kFotolu ne ola ki?
Konuya bakılsın diye yem mi?
Kizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Smdiden herkese tesekkurler ***
Ya siz nasl yukluyorsnzz yemin ederm bnm tel hata veriyor yuklenmiyorBende atladım hemen
Foto falan Yok çok canım sıkıldı anlamsızca
Ya yemin ederm oyle bi niyetm yoktu
Vallahi foto yuklenmiyor
Gösterin, ama elletmeyin.
Öper gibi yapın ama öpmeyin.
Yanına oturun yaslanın, sonra hoop hemen çekilin.
Yanlışlıkla değin, pardon deyin, sonra yine yanlışlıkla değin, gülün.
Gülümseyin, o gülümserse "Ne gülüyon?" deyip küsün.
Elletin sonra eline vurun "Çek elini" deyin gülün.
Nasıl taktik?
Merak ettim ne fotosu atacaktınYa siz nasl yukluyorsnzz yemin ederm bnm tel hata veriyor yuklenmiyor
Elletin taktiğine kadar ciddisin sandım.Böyle okudum.
AnsjsjsmsmsmekemGösterin, ama elletmeyin.
Öper gibi yapın ama öpmeyin.
Yanına oturun yaslanın, sonra hoop hemen çekilin.
Yanlışlıkla değin, pardon deyin, sonra yine yanlışlıkla değin, gülün.
Gülümseyin, o gülümserse "Ne gülüyon?" deyip küsün.
Elletin sonra eline vurun "Çek elini" deyin gülün.
Nasıl taktik?
Hem 18 yaşında,Ne ciddisi allasen, konu asabımı bozdu gece gece.
Adam sevmiyor yani ne diyelim?
Ben de ne yazdığımı anlamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?