Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Seni istemiyor gibi neden zorluyorsun halanın vs.nin lafıyla ?
Bnde istemiyor dye dusunuyorm
Ama istemiyor olsaydi tmm demezdi onca kiz varken bana evet demezdi
Bilmiyorum ya asagidan baksan ayri gorunur yukardan baksam ayri gorunur napiym bilemiyorm ya

Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)
Sizi sevmiyor bu adam.Ailesinin zoruyla evleniyor. Anlamıyor musunuz?

Herkes tutturmut zorla evlendiriliyor dye
Mal dagilmasn adet yerini gorsun dye boyle yaptigini dusunenlerbvar Yokboyle bisi sanki bnden baska kuzeni mi yok ve bnm icin baska erkk kuzn mi yok sanki
Oyle olsaydi su kizi seviyorm onu istiyotm derdi
Annesi hep genel olrak derdi bnm cocuklarim mitlu olsn kiminle evlendikleri bnm icin pek muhim dgl idare bir kiz yada erkk olsn yeterdr
Bn onlarin sdece mutlulugunu istiyorm dyor
Yani ortada hoc bir sekilde zorlama yok de onunailesine defalarca dems bak aralari iyi dglmis boyke boyleymis egerbzorluyorsanz yapmayn bizde sizi anlysla krsilarz bunlar normal seylerdr herkes ilk tanismada karsidakini tanimiyor is daha fazla ciddilesmeden buna cozm bulmak lazm demis ama iste zorlamadklrini tamamen ona sorup ardindan hbr verdklerini soyledi
Smdi ise sozluyux ve ilk gunden beri hep boyle davraniyor

İlk ilişkin mi bilmiyorum ama seni sevmeyi bırak sadece küçük bir hoşlantı bile hissetse sana karşı emin ol daha ilgili davranırdı. Açık açık konuşmayı denedin mi neden soguksun bana karşı diye?

Gidip konuşalım demiş ama sana ısınamamış sevmiyor seni annesi de kesin baskı yaptı yeter artık bu kızla evleneceksin diye. Mecbur sözlendi evlenmek istemiyor çok belli. İlk günden beri soğuk davranıyor diyorsunuz ortada herşey. Sizin de onun da yaşı küçük ne bu evlenme telaşı.
Bilmiyorm :( hakli olabilirsn

Bnde istemiyor dye dusunuyorm
Ama istemiyor olsaydi tmm demezdi onca kiz varken bana evet demezdi
Bilmiyorum ya asagidan baksan ayri gorunur yukardan baksam ayri gorunur napiym bilemiyorm ya
Tamam dedi de ne şartlarda tamam dedi Allah bilir..
Ailesinin zorlamadıgından ne kadar emin olabilirsin ki ?
Hem seni istemeyeni sen hiç isteme derdin ne yani ?

19 yaşında evlenmeye niye çalışıyorsun?
üstelik seni istemeyen biriyle..
çocuksun daha sevdiğini sanıyorsun.
Bn okulu ozle nedenlerden dolayi biraktm oda uni son okumus birakmis yani evlenmek icin bi engel falan yok bi sorinda yokbnde raziym

Baslarda sureli kacta bi gun kistirdm illa cvp ver dye evet dedi suan soruyorm hala cvp vermrmek icin kaciyor
Mesela benm netim bitti dye bi hafta hic konusmadk yukleynce baktm hic msj yoktu insan bi msj atar ya
Nyse ozledn mi dedm isim var sonra konusaln dyo
Cvba bak ya
bir de ısrarla beni seviyor kafasındasın, he he seviyor.

Sadece bn mi oyleym saniyon bizm butun akrabalar oyle akrabafan kiz alip akraba ya kiz verirler disariya hic vermediler
Annmle babsmda kuzen onun annesi babasida kuzen vs.... bzde hep boyle oldu yani
Ama cok sukur sakat cocuk hic olmadi sakat iki cocuk var ama onlar sigara yuzunden oyle baskada yok cok sukur
emin ol sigaradandır :issiz:

İki tane annem yazıyor bu arada birinde 14 birinde de 8 mi 18 mi ehehe.

Konu sahibi sayesinde şifreli kanal dekoderi gibi alt yazı çözüyoruz.
Anneannesi 14
Annem"in" sekiz yazarken herhalde çift haneler çekti on sekiz yazdı kız. Bi anneciği rakamda kalmış.

Konu sahibi sayesinde şifreli kanal dekoderi gibi alt yazı çözüyoruz.
Anneannesi 14
Annem"in" sekiz yazarken herhalde çift haneler çekti on sekiz yazdı kız. Bi anneciği rakamda kalmış.

Kendisi çift haneye çıkar gibi kafaya koymuş valla çocuğu kaparsa gerdek gecesinde hamile kalır gibi hissediyorum.

e siz kuzensiniz daha önce hiç görüşmemişmiydinuz de gidip bakalım demiş... Ama malesef seni istemiyor aile zoruyla görüşüyor gayet açık... belli de ediyor ama sen galiba anlamazdan geliyorsun
Ama onlar yurt disinda ysitlar kucuk yastan beri
Bizde yeni tasndk yurt disina
Oyzdn daha once konusmamistk

Back
X