- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
- Konu Sahibi MeriMeri621
Biz şeediyoz sen “yarabbi şükür” diyosun niye kiYa vsllahi billahi hata veriyor yuklenmiyor foto![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz şeediyoz sen “yarabbi şükür” diyosun niye kiYa vsllahi billahi hata veriyor yuklenmiyor foto![]()
![]()
Sende pek akıl yok belli de karşı tarafta var biraz. Evlenmek istemiyor akrabasıyla, akraba olduğunuz için de "Git başımdan kardeş" diyemiyor sana, kibarca seni başından savmaya çalışıyor. Mevzu bundan ibaret.
Bizim aile baya dogurgandir
Zaten kuzenimle sozluyum yani ikimizinde tohimlari baya kuvvetli sorun olacagini pek sanmiyorum
Ayrica sorun olmadigi halde cocuk yapamazsak doktorda esimin spermini yumurtaliga yerlestirirz bnce sizde deneyin
Eger ikinizde de sorun yoksa yuzde yuz hamile kalirsin
Denemekte fayda var:)
Ya iyide daha once ki kizda kuzenimozdi ailesine cok dienmis evlenmek ici
Sonra vazgecmis
Annesi bni onerdiginde hemen konusalm demis tereddutsuz
Hatta cok zorlaynca evdigini itiraf etti
Hetkes tem atti dyo oyzdn yemin ettimBiz şeediyoz sen “yarabbi şükür” diyosun niye ki![]()
Ya iyide daha once ki kizda kuzenimozdi ailesine cok dienmis evlenmek ici
Sonra vazgecmis
Annesi bni onerdiginde hemen konusalm demis tereddutsuz
Hatta cok zorlaynca evdigini itiraf etti
Evet. Anlıyorum.Hetkes tem atti dyo oyzdn yemin ettim
Valla cok zorladm defalarca denedm hep hata veriyor yuklenmiyor
Ya iyide daha once ki kizda kuzenimozdi
Geçmiş yorumların baya ilginçmiş Meri. Tohumlar mohumlar, bana bi istifralar...
Kör olaydım da görmeyeydim yarabbelaleminGeçmiş yorumların baya ilginçmiş Meri. Tohumlar mohumlar, bana bi istifralar...
Smdi şoylekiGeçmiş yorumların baya ilginçmiş Meri. Tohumlar mohumlar, bana bi istifralar...
Nye bu kadar buyuttunuz ki anlamadm gitti ya baya elestiri var ama herkes eglenyor sanirimKör olaydım da görmeyeydim yarabbelalemin
Sen de zorluyorsun ki kuzeninle 38 tane zeka seviyesi arşla(!) yarışan çocuk yapasın.Smdi şoyleki
Annemin 14
Babaannemin 13
Annemon sekiz
Dayimin 11 teyzrmin 12 baska daym 14 cocugu var ...... seklinde gidiyor canimoyzdn oyle drmistm
Keşke gerçek olmasa. İlk defa bir konunun fake olmasını, bizimle dalga geçmesini yürekten diledim.
Kız ne büyütmesi saçmalama... Olağan şeyler bunlar. Hayır ilginç bir şey mi var da büyütelim?Nye bu kadar buyuttunuz ki anlamadm gitti ya baya elestiri var ama herkes eglenyor sanirim
Budaiyi bisey![]()
Smdi şoyleki
Annemin 14
Babaannemin 13
Annemon sekiz
Dayimin 11 teyzrmin 12 baska daym 14 cocugu var ...... seklinde gidiyor canimoyzdn oyle drmistm
Aşk yok ki konu kuzenden ibaret.Engelli çocuklarınız olacak muhtemelen.
Aşk için değer mi bilemedim !
Ben inanamıyorum zorluyorum, olmuyor Astoria.
Arada haberlere çıkan "100 torunlu dede"ler sülalesi gibi, köyün hepsi bunlardan oluşuyor herhalde. Bu kuzeni olmasa, öbür kuzeni olacak çünkü herkes kuzen başka adam yok. Öyle bir yer herhalde.