Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Sende pek akıl yok belli de karşı tarafta var biraz. Evlenmek istemiyor akrabasıyla, akraba olduğunuz için de "Git başımdan kardeş" diyemiyor sana, kibarca seni başından savmaya çalışıyor. Mevzu bundan ibaret.

Ya iyide daha once ki kizda kuzenimozdi ailesine cok dienmis evlenmek ici
Sonra vazgecmis
Annesi bni onerdiginde hemen konusalm demis tereddutsuz
Hatta cok zorlaynca evdigini itiraf etti

Geçmiş yorumların baya ilginçmiş Meri. Tohumlar mohumlar, bana bi istifralar...

Bizim aile baya dogurgandir
Zaten kuzenimle sozluyum yani ikimizinde tohimlari baya kuvvetli sorun olacagini pek sanmiyorum
Ayrica sorun olmadigi halde cocuk yapamazsak doktorda esimin spermini yumurtaliga yerlestirirz bnce sizde deneyin
Eger ikinizde de sorun yoksa yuzde yuz hamile kalirsin
Denemekte fayda var:)

Ya iyide daha once ki kizda kuzenimozdi ailesine cok dienmis evlenmek ici
Sonra vazgecmis
Annesi bni onerdiginde hemen konusalm demis tereddutsuz
Hatta cok zorlaynca evdigini itiraf etti

O zaman onda da akıl yok neyse. Sen sevdiği akrabası değilsin o zaman, aklı diğer akrabada kalmış. Seninle de unutmak için evlenmek istemiş bir gaza gelip ama şu an kurtulmaya bakıyor. Konuşmaktan bile rahatsızlık duyuyor yani adam seni seviyor olmasının imkanı yok, itici bile geliyor olabilirsin. Ne çetrefilli ilişkileriniz var yav, nerede yaşıyorsun sen?

Çok çok yanlış yoldasın ama ille seviyorum evlenmek istiyorum diyorsan biz ne diyelim artık. O zaman çok üstüne düşme, uzak dur, soğuk davran, tip olarak nasılsın bilmiyorum ama değiş biraz

Smdi şoyleki
Annemin 14
Babaannemin 13
Annemon sekiz
Dayimin 11 teyzrmin 12 baska daym 14 cocugu var ...... seklinde gidiyor canim :KK70: oyzdn oyle drmistm
Sen de zorluyorsun ki kuzeninle 38 tane zeka seviyesi arşla(!) yarışan çocuk yapasın.

P.s : Engel kastedilmedi.

Keşke gerçek olmasa. İlk defa bir konunun fake olmasını, bizimle dalga geçmesini yürekten diledim.

Ben inanamıyorum zorluyorum, olmuyor Astoria.
Arada haberlere çıkan "100 torunlu dede"ler sülalesi gibi, köyün hepsi bunlardan oluşuyor herhalde. Bu kuzeni olmasa, öbür kuzeni olacak çünkü herkes kuzen başka adam yok. Öyle bir yer herhalde.

Smdi şoyleki
Annemin 14
Babaannemin 13
Annemon sekiz
Dayimin 11 teyzrmin 12 baska daym 14 cocugu var ...... seklinde gidiyor canim :KK70: oyzdn oyle drmistm

Annen 18 çocuğu neresinden çıkarttı benim bildiğim rekor 14 değil miydi kız Guinness Rekorlar Kitabı'na başvursanıza.

Ben inanamıyorum zorluyorum, olmuyor Astoria.
Arada haberlere çıkan "100 torunlu dede"ler sülalesi gibi, köyün hepsi bunlardan oluşuyor herhalde. Bu kuzeni olmasa, öbür kuzeni olacak çünkü herkes kuzen başka adam yok. Öyle bir yer herhalde.

Aynen Game of Thrones halt etmiş yeminle. 18 çocuğun tek bir anadan çıktığını duyunca...

Back
X