• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Gösterin, ama elletmeyin.
Öper gibi yapın ama öpmeyin.
Yanına oturun yaslanın, sonra hoop hemen çekilin.
Yanlışlıkla değin, pardon deyin, sonra yine yanlışlıkla değin, gülün.
Gülümseyin, o gülümserse "Ne gülüyon?" deyip küsün.
Elletin sonra eline vurun "Çek elini" deyin gülün.

Nasıl taktik? :olamaz:[/QUOTE

Gece gece çok güldüm.:halay:Her bir cümlesine ayrı ayrı güldüm.Ya yemin ederim ruhuma çok iyi geldi espirilerin.Kendi adıma teşekkür ediyorum.:KK49:

Çok çok yanlış yoldasın ama ille seviyorum evlenmek istiyorum diyorsan biz ne diyelim artık. O zaman çok üstüne düşme, uzak dur, soğuk davran, tip olarak nasılsın bilmiyorum ama değiş biraz

Mesela o hic bana olk msji atmaz
Surekli ilk bn msj atiyom
Bigun yne isim var sonra konusalm dedi tmm yarin msj at beklicem seni dedm tmm dedi
Yarin oldu msj yok ertesi gun yne yok aradan haftalar gecti hala yok bn kalkip msj attim onu beklersem yillar boyu atmaz

Smdi şoyleki
Annemin 14
Babaannemin 13
Annemon sekiz
Dayimin 11 teyzrmin 12 baska daym 14 cocugu var ...... seklinde gidiyor canim :KK70: oyzdn oyle drmistm

Kaç ablan, kaç abin, kaç kardeş var, sıradan say bakim adlarını hadi 30 sn veriyorum sana. 30 saniye içinde tamamladın inanırım.

Konunu ve yazdıgın her yorumu tek tek okudum inşallah gercek bir konu değildir. Kuzeninin aile baskısıyla seninle sözlendirildiği gün gibi ortada hala gönlüne nasıl girerim derdindesin. Madem kabul etmeseymiş diyorsun adamı zorlamıslar belli. Az biraz gururlu davran daha yaşın kaç? Dogru düzgün birseyler yasamadan seni seviyorumlar seni özledimler. Aşktan sevgiden anladığın bu mu senin? Neymiş parası için eski kız arkadası bu cocukla berabermiş bide arkasından kıskıs gülüyorsun kızın. Peki ya sen? Seni sevmeyen birine kendini zorla dayattırma çabası? Halanla dayının yaptığı zorbalığa bide ekmeklerine yağ sürüyorsun oh ne ala. Yarın öbür gün evlenseniz daha çok konu açarsın buraya kocam beni sevmiyor beninle ilgilenmiyor nerede hata yapıyorum diye. Allah akıl vermiş fikir vermiş biraz kullanın ya. Yemin ederim o cocuga cok üzüldüm. Bende bir anneyim nasıl içim acıdı. Çocuk seni sevmiyor bu net daha fazla zorlama bence. Ayrıl diye uğrasıyor ailesine senin ayrıldığını söyleyecek üstüne gelmemeleri için.

Söylediklerim işine gelmeyebilir belki ama böyle insan hayatını etkileyen saçma kararlara ne yazık ki sessiz kalamam. Bu ilişkide cok üzülürsün ilerde cok kafana vurursun

Bigun yne isim var sonra konusalm dedi tmm yarin msj at beklicem seni dedm tmm dedi
Yarin oldu msj yok ertesi gun yne yok aradan haftalar gecti hala yok bn kalkip msj attim onu beklersem yillar boyu atmaz
Meri: Bana olk msjı at
Kuzen: Tmm
Smsjdndns kız sen Demet Akalın’ın kayıp kardeşi falan mısın bizi kör etmeye ant içmişsin

Onu anladik zaten o mesaj atmaz..

seni sevmiyor, en ufak bir şey hissetmiyor. Biraz bile beğeniyor olsa sence sana mesaj atmaz mıydı? Ben atmasam yıllarca atmaz diyorsun, böyle biri ile ne evlenmesi... Çocuk seni sevmiyor, bırak , sen ayrıl , ikinizi de kurtar.

Annen 18 çocuğu neresinden çıkarttı benim bildiğim rekor 14 değil miydi kız Guinness Rekorlar Kitabı'na başvursanıza.

Başvurmayın canım rekor 69'muş buna da şükür neyse ki. Kız 69 çocuk doğuran kadın var, o vajina ne haldedir kimbilir amanın.

Guinness'e göre en çok doğuran kadın, Rusya'da Valentina Vassilyeva isimli bir köylü dünyanın en çok doğum yapan kadını. 1725-1765 yılları arasında doğan 69 çocuğun; 16'sı çift ikiz, 7'si üçüz, ve 4'ü dördüzdü

Gideyim de “oğlum kuşu kıskanıyor” konusuyla huzur bulayım. Bünyem kaldırmıyor daha fazla

Onu belirtmedi.
Muhtemelen özerk bir kuzen bölgesi :işsiz:
Anne baba teyze çocuğu.
Baba ve babaanne kayınço.
Eski sevgili bir başka kuzen.
Sevgilinin annesi hala , babası dayı. Onlarda kendi aralarında görümce...
Kamu spotu olarak da tohumlar iyi, akraba evliliği zararsız sigara zararlı dedi. Uzaylı olsa iyi:dua:

Konunu ve yazdıgın her yorumu tek tek okudum inşallah gercek bir konu değildir. Kuzeninin aile baskısıyla seninle sözlendirildiği gün gibi ortada hala gönlüne nasıl girerim derdindesin. Madem kabul etmeseymiş diyorsun adamı zorlamıslar belli. Az biraz gururlu davran daha yaşın kaç? Dogru düzgün birseyler yasamadan seni seviyorumlar seni özledimler. Aşktan sevgiden anladığın bu mu senin? Neymiş parası için eski kız arkadası bu cocukla berabermiş bide arkasından kıskıs gülüyorsun kızın. Peki ya sen? Seni sevmeyen birine kendini zorla dayattırma çabası? Halanla dayının yaptığı zorbalığa bide ekmeklerine yağ sürüyorsun oh ne ala. Yarın öbür gün evlenseniz daha çok konu açarsın buraya kocam beni sevmiyor beninle ilgilenmiyor nerede hata yapıyorum diye. Allah akıl vermiş fikir vermiş biraz kullanın ya. Yemin ederim o cocuga cok üzüldüm. Bende bir anneyim nasıl içim acıdı. Çocuk seni sevmiyor bu net daha fazla zorlama bence. Ayrıl diye uğrasıyor ailesine senin ayrıldığını söyleyecek üstüne gelmemeleri için.

Söylediklerim işine gelmeyebilir belki ama böyle insan hayatını etkileyen saçma kararlara ne yazık ki sessiz kalamam. Bu ilişkide cok üzülürsün ilerde cok kafana vurursun
Herkes tutturmut zorla evlendiriliyor dye
Mal dagilmasn adet yerini gorsun dye boyle yaptigini dusunenlerbvar Yokboyle bisi sanki bnden baska kuzeni mi yok ve bnm icin baska erkk kuzn mi yok sanki
Oyle olsaydi su kizi seviyorm onu istiyotm derdi
Annesi hep genel olrak derdi bnm cocuklarim mitlu olsn kiminle evlendikleri bnm icin pek muhim dgl idare bir kiz yada erkk olsn yeterdr
Bn onlarin sdece mutlulugunu istiyorm dyor
Yani ortada hoc bir sekilde zorlama yok de onunailesine defalarca dems bak aralari iyi dglmis boyke boyleymis egerbzorluyorsanz yapmayn bizde sizi anlysla krsilarz bunlar normal seylerdr herkes ilk tanismada karsidakini tanimiyor is daha fazla ciddilesmeden buna cozm bulmak lazm demis ama iste zorlamadklrini tamamen ona sorup ardindan hbr verdklerini soyledi
Smdi ise sozluyux ve ilk gunden beri hep boyle davraniyor

Onu belirtmedi.
Muhtemelen özerk bir kuzen bölgesi :işsiz:
Anne baba teyze çocuğu.
Baba ve babaanne kayınço.
Eski sevgili bir başka kuzen.
Sevgilinin annesi hala , babası dayı. Onlarda kendi aralarında görümce...
Kamu spotu olarak da tohumlar iyi, akraba evliliği zararsız sigara zararlı dedi. Uzaylı olsa iyi:dua:
Suana kadar sadece iki cocuk sakat onlrin annesi sigara iciyor
Anlatabildm mi smdi

Back
X