• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım yardım et bana.

Bence esim doldurusa gelmis. Senin hakkinda bisiler solemis olabilirler. Ailesiyle filan kalmasin gezer tozar onu yapar bnu yapar. Bizde kalsin biz goz kulak oluruz demislerdir bence ve esinde tbiki doldurusa gelen bi tip anlasilan oda hemen inanmis. Sanada tbi ailem hakkinda bole bole soledi diyemez. Bu yzden ben kocanim benim istedigm olcak diip el kaldiroo. Bole bise icn kaldirmaz. Onun aklinda baska seyler var arkasindan is cevircegine inanmis bence

Hiç kusura bakmasın ama haksız.
Herkes kendi ailesi ile veya yalnız kalmak ister.
Onun ailesi ile ne kadar rahat edebilirsin ki.
Kendi açımdan düşündüm de Allah korusun yani...

napıcağımı şaşırdım

Eski konularınızı hatırlıyorum. Sürekli gidip gelmenizi, evlerini temizlemenizi, işlerini görmenizi bekleyen bir kayınvalideniz var. Ve eşiniz onları karşısına alıp konuşmayana dek bu tavırlarından asla vazgeçmezler. Yani siz küsseniz de tartışsanız da, eşinizden de aynı tavrı görmeyene dek anlamayacağa benziyorlar.

Anladığım kadarıyla siz de naif bir insansınız, kendinizi savunamıyorsunuz pek.

Lütfen babanızın evinde kalın. Eşiniz adım atar ve bu sorunların tekrar yaşanmayacağına dair güvence verirse o zaman tekrar değerlendirirsiniz ilişkinizi.

Sacmalik, evet kocaniz olabilir ama ailenizin yaninda kalmanizda ne gibi bi sakınca goruyorki.. 5 ay az zaman degil sonucta..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

marpu hergün yaz buraya canım
kendini sakın üzme
bir de aman haaa sakın kendi ayaklarınla dönme
herşeyin hayırlısı...

Benim eşim de askere gitti. Gitmeden zaten beni özleyeceksin zor durumda kalacaksın nerede istersen orada yaşa dedi. Kendi ailemi yanıma çağırdım. Çok da güzel atlattım bu dönemi. Kaynanayla kayınpederle bitmez o askerlik.

Ne saçma, ben olsam bende kendi ailemin yanında kalmayı ya da kendi ailemden birinin benimle kalmasını isterdim. Bunun kocalıkla bir ilgisi yok, eşiniz saçmalamış ve çok abartmış durumu..:ssz:

Babanın ellerinden öpüyorum :3:
Geç bile kalınmıştı

ayyyyyy gıccık oluyorum şu bu gencecik yaşında hala dede kafasında olan adamlara.

bana çok garip geliyor ama etrafımda o kadar çok var ki kocası askere gidince kayınvalidesinde kalan ben de sandım ki onlar normal ben ana kuzusu.

yani neden ananda babanda kalman bu kadar zorlarına gidiyor? onun ailesi daha mı iyi koruyacak seni, namusunu, sağlığını? daha mı çok huzur, mutluluk sağlayacak sana? anan baban üstüne titreyecek sevdiceğin yanında yok diye ama onun ailesinin yanında kalırsan hizmet et dur. ve bence ilişkide çok lakayıt olur? senin eşin sen yokken ailenle kalır mıymış 1 gün acaba? sen niye onlarla aylarca kalacaksın?

ha 1-2 gün belki kalınır ya da akşam yemek yenir haftada bir kez ama niye orada kalınsın ya? çok saçma bir düşünce.

sen haklısın, sonuna kadar. o dönem zor geçiyor. kardeşim nişanlıydı eniştem askerdeyken o bile çok zorlandı bazen bağırıp çağırırdı, e özlüyor insan malum annene, babana nazın geçer ama onlara bi of diyemezsin. olan sana olur.

eşini empati yapması konusunda ikna et. Allah yardımcın olsun

Nerede rahat ediyorsan orada kalmak senin hakkın. Kendi ailesinde kalmanı istemesinin sebebi sana gözkulak olmaları kendi aklınca. Sen çocuk musun sana göz kulak olacaklar. Her şeyden önce sana tam anlamıyla güvenmeyi öğrenmeli. İstersen 5 ay kendi evinde tek başına dahi kalabilirsin neyin kontrolünü yapmaya çalışıyor anlamadım.

ben olsam hiç kimsede kalmazdım mis gibi evim var, en rahat ettiğim yerde orası olurdu. Koskoca kadınsınız neden kendi evinizde kalmayasınız ki

belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.

yorumları okumadım ama onun ailesinden biri yanınıza gelemez mi..5 ay kendi ailenizin evinizde kalmanızı istemeyebilir geri kendi evinize dönmeniz zor olu diye belki ...

Ne kendi ailemle kalırdım ne eşimin ailesiyle. Yan gelir yatardım evimde, yok yani neden kendi evinizde kalmıyorsunuz anlamadım

belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.

Eşinin ailesi ile sorunların olmasaydı onun aılesi ile kalman daha doğru olurdu bana kalırsa ama sorunlarınız varsa kendi ailenin yanında daha huzurlu bir 5 ay geçirmiş olurdun bilemedim :26::25:

Eşinin ailesi ile sorunların olmasaydı onun aılesi ile kalman daha doğru olurdu bana kalırsa ama sorunlarınız varsa kendi ailenin yanında daha huzurlu bir 5 ay geçirmiş olurdun bilemedim :26::25:

Yanlış anlamayın lütfen, sırf merakımdan soruyorum, neden eşinin ailesi ile kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorsunuz?

Yanlış anlamayın lütfen, sırf merakımdan soruyorum, neden eşinin ailesi ile kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorsunuz?

Evlenmiş artık o aileye gelin gitti onların sorumluluğu altında, ayrıca öyle bir milletiz ki sözüm meclisten dışarı öyle insanlar gördümki kız iki gün annesinde kalmasın evlendikten sonra insanların meraklı bakışları acaba ne oldu bakışlarını görmek ve duymaktansa eşimin ailesinin yanında kalırdım doğru olan da bu, ama bayanın eşinin ailesi ile sorunları olduğu için kendi ailenin yanında 5 ay daha mutlu olursun dedim en kötü kendi evinde kalsın mis gibi

Evlenmiş artık o aileye gelin gitti onların sorumluluğu altında, ayrıca öyle bir milletiz ki sözüm meclisten dışarı öyle insanlar gördümki kız iki gün annesinde kalmasın evlendikten sonra insanların meraklı bakışları acaba ne oldu bakışlarını görmek ve duymaktansa eşimin ailesinin yanında kalırdım doğru olan da bu, ama bayanın eşinin ailesi ile sorunları olduğu için kendi ailenin yanında 5 ay daha mutlu olursun dedim en kötü kendi evinde kalsın mis gibi

Bir aileye gelin gitti diye ailesi yok mu oluyor yani. Ne kadar saçma bir kafa yapısı. Ayrıca konu sahibinin akli melekeleri yetersiz mi ki birinin sorumluluğuna girsin? Benim eşim de askere gitti, kimseye de emanet etmedi, koskoca evli barklı kadınım. Aldım arabamı gezdim tozdum, gece yarısı da geldiğim oldu. Büyük şehirde falan da yaşamıyorum, bildiğiniz mahalle yani. Bir kişiden de imalı laf söz vs. duymadım. Abartmayın bazı şeyleri.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama evlendiğim için eşimin veya eşimin ailesinin sorumluluğunda olduğumun düşünülmesi hakaret gibi gelirdi bana.

Şahsen ben olsam kendi ailemin yanında da kalmazdım. İnsanların meraklı bakışları dedikoduları da kendi ayıplarıdır, hiç umursamam.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama evlendiğim için eşimin veya eşimin ailesinin sorumluluğunda olduğumun düşünülmesi hakaret gibi gelirdi bana.

Şahsen ben olsam kendi ailemin yanında da kalmazdım. İnsanların meraklı bakışları dedikoduları da kendi ayıplarıdır, hiç umursamam.

Siz umursamayabilirsiniz herkes aynı düşüncede olmayabilir, Çoğu insan umursamaz aynen bende umursamam ama insanların ağzı torba değil ki büzesin ne gerek var kendimi milletin ağzına sakız yapmaya ne kadar takmasa da insan o düşünceler ve yorumlara ister istemez canı sıkılabilir insanız neticede duygularımız var, ayrıca git kal demedim ben doğrusu budur ama senin eşinin ailesi ile sorunların olduğu için kendi ailenin yanında huzurlu ve mutlu 5 ay geçirmen daha sağlıklı olur dedim :34: Sanırım kendi evinde kalma gibi bir ihtimali yok ki hanımefendinin iki seçeneği var :42:

Bir aileye gelin gitti diye ailesi yok mu oluyor yani. Ne kadar saçma bir kafa yapısı. Ayrıca konu sahibinin akli melekeleri yetersiz mi ki birinin sorumluluğuna girsin? Benim eşim de askere gitti, kimseye de emanet etmedi, koskoca evli barklı kadınım. Aldım arabamı gezdim tozdum, gece yarısı da geldiğim oldu. Büyük şehirde falan da yaşamıyorum, bildiğiniz mahalle yani. Bir kişiden de imalı laf söz vs. duymadım. Abartmayın bazı şeyleri.

Bence sen fazla abartıyorsun kimsenin bir şeyi abarttığı yok niye sinir yaptın bir anda :1: ben burada o aileye gelin gitti ailesi yok oldu gitti mi dedim de sizin bu tepkiniz niye? İyi yaptın gezdin sefan olsun ne güzel yapmışsın :34: Ayrıca ben git kayınvalıde yanında kal da demedim doğrusu budur dedim ama eşinin ailesi ile sorunların olduğu için kendi ailenle daha huzurlu ve mutlu bir 5 ay geçirmen için kendi ailende kalman daha sağlıklı demek istedim yorum yazdığım şeyleri size uymayan cümleleri cımbızla çekip almayın lütfen :34:

Back
X