• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah’ım yardım et

Bil kazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
16
12
3
31
Canım çok sıkkın annemle babam ayrıldılar annemle görüşmüyoruz annem başka şehirde telefonla bile aramadım babamın yanında kalıyorum babam annemden çok kötü bir sebepten dolayı ayrıldığı için hepimizin piskolejisi bozuldu kötü bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyorum dayanılacak gibi değil durumum Sizlerden yorum bekliyorum

Canım çok sıkkın annemle babam ayrıldılar annemle görüşmüyoruz annem başka şehirde telefonla bile aramadım babamın yanında kalıyorum babam annemden çok kötü bir sebepten dolayı ayrıldığı için hepimizin piskolejisi bozuldu kötü bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyorum dayanılacak gibi değil durumum Sizlerden yorum bekliyorum
Ebeveynler anlasamayip ayrilabilirler. Zamanla alisirsiniz siz de bu duruma.
Kac yasindasin ?
Psikolojik destek alabilirsin.

Zor bir durum Allah yardımcın olsun biraz destek alsan bence sana iyi gelecektir

Babamla ayrıldı seninle değil ne kadar kotu ayrılmış olurlarsa olsunlar senin annen olduğu seni sevdiği gerçeğini değiştirmez bence ara anneni için rahatlasin

Annenle baban arasında ne geçti de ayrıldılar bilmiyorum ama onlar birbirlerinden ayrıldılar, senden değil. Senin hala annen baban olarak kalmaya devam edecekler ne olursa olsun. O yüzden anneni aramamazlık etme, kendisi görüşmek istemiyorsa ona bir şey diyemem ama "Annem babam ayrıldı, babamla kalıyorum öyleyse taraf tutmalıyım" gibi bir düşünce içinde olmamalısın. Onların arasında olan sorun senden bağımsız, sana her daim anne babalık yapmak zorundalar.

Back
X