• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

Evlenme!!!
Enazından 1 yıl nişanlı kal nişanlının da zor durumlarda yardımını kabul et borç olarak şimdilik evlenmezseniz işe girince ödersin borcunu evlenirseniz(ilerde)
ne ala...
İyi insan olabilirler ama acele etmek hata olur
Ya okulu bırak kıskanıyorum
Annemler senin bi dediğini iki etmediler sen nasıl onlara gitmek istemezsin tatile birlikte gidecez onlar hep bizim yanımızdaydı özel zamanlarımızda da yanımızda olmalarını istiyorum gibi saçmalıklarla karşılaşırsan
İlla kötü insan olmak gerekmiyor ki bunun görgüsüzü var düşüncesizi var mıç mıç ana oğul yapışığı var herşeye karışanı var dünyada insanlar iyiler ve kötüler diye ikiye ayrılmıyor
Okurken evlenilmez net tecrübeyle sabit okulunu bitir lütfen acele etme

Devlet yurdunda kalmıyor musun ?
Bende kalıyorum yazın nöbetçi devlet yurdunda kalınıyor hiç bir şey göstermeden. Anlamadım hangi şehrin kyk sı bu
Emin misin ben müdürle personelle konuştum kyknin sitesinden de kontrol ettim orda da belge ibrazi zorunludur diyor

Emin misin ben müdürle personelle konuştum kyknin sitesinden de kontrol ettim orda da belge ibrazi zorunludur diyor

Evet arkadaşım eminim senelerdir kykdayım kalıyorum. Sadece kendi binanda kalamıyosun nöbetçi olan hangisiyse onda kalıyorsun yazın da yarı yıl tatilinde de.

Evet en uzak olduğum konu bebek zaten o suan ne desem sen nasıl istersen oyle 9olacak diyor sana asla baskı yapmam diyor anne babasıyla da bi alakamiz yok yani çok iyiyiz ama yakın oturma falan gibi bi durum yok.Bunlar dışında ben yurtdışına gitmek yaşamak veya sadece gezmek istiyorum bunlara da çok sıcak bakıyor benim ufkumu açıyorsun diyor
Valla sana bırakıyorum ama sana bir düşüncemi söyleyeceğim bir erkek herşeye tamam diyorsa bu da bir problemdir unutma dikkatttt

Erkek arkadaşınla ne kadardır biriliktesin bilmiyorum ama hiç bir şey ilk senelerde ki gibi kalmıyor insanın düşünceleri değişebiliyor bence evlenme bir iş bul ve yazın apartta kal özel yurtlar da falan. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış okul bitince evlen.

Kyk sı küçük olan bir şehirde misin ? benim bulunduğum şehir de kapasite çok büyük belki o yüzden farklıdır.
Yani küçüğü büyüğü nasıl bilmiyorum ama staj ve yaz okulu şartı kyknin kendi sitesinde yazıyor giren herkes görebilir farklı olan sizin yurdunuz galiba

Erkek arkadaşınla ne kadardır biriliktesin bilmiyorum ama hiç bir şey ilk senelerde ki gibi kalmıyor insanın düşünceleri değişebiliyor bence evlenme bir iş bul ve yazın apartta kal özel yurtlar da falan. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış okul bitince evlen.
Is 1 aydır ariyorum okul önümüzdeki cuma bitiyor apartlar sadece barınma 500den başlıyor kördüğüm oldum

Şöyle ki iller farklı olmasına rağmen çok yakınlar şehir içi ulaşım gibi maksimum 45 dk sürüyor burda iyi bir üniversite var yatay geçiş yapmayı denecegim seneye ama bu 1 sene içinde servisle gidip gelecegim
Hakkında hayırlısı olsun yaşın cok genç belli ki ... aile durumundan kesinlikle bahsetme sevgiline sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında

Is 1 aydır ariyorum okul önümüzdeki cuma bitiyor apartlar sadece barınma 500den başlıyor kördüğüm oldum

lc waikiki defacto gibi yerlere ihtiyaç çok oluyor elden cv bırak fotoğrafında olsun cv de daha çok ciddiye alırlar
oralar evet dediğin fiyattan başlıyor pahalı ama bence bu daha makul gibi geliyor. Olurda evlilikte işler düzgün gitmezse daha kötü olma ihtimali var.

benim de annem biraz zordur. kayinvalidem cok iyiydi annemden cok seviyordum taa ki evlenene kadar. su ana bakarak evlendikten sonra ne olacagini bilemezsin.

en azindan su anda kotu de olsa sartlarina aliskinsin. tek basinasin. sorumluluk yok. hic degilse okulunu rahatca bitirirsin.

bir.de benden tavsiye ailenle olan iliskini erkek arkadaşın ve ailesine söyleme. bunu bana evli bir arkadasim demisti. biz de asla oyle bir durum olmaz demistim ama okdu. yani ilerde bunu seni sindirmek icin kullanabilirler kimseye cok guvenme.

okulunuzda yaz okulu yok mu. yaz okulu icin yurt acik olmuyor mu?

Hakkında hayırlısı olsun yaşın cok genç belli ki ... aile durumundan kesinlikle bahsetme sevgiline sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında
Aile durumumdan bahsetmemek için çok geç :) İlk 1 sene falan sir küpü gibiydim ama defalarca hastanelik olunca eni sonu anlattm.Yaslarimiz ben 20 o 28

veya yaz okuluna kal sizin bölümde açılıyorsa 1 derste olsa al ki yazın yurdunda kalabil
Daha önceki mesajlarda belirttim bunu bende dusunuyordum ama rektörlük bu sene yaz okulu olmayacağını başka okullardan alınan yaz okullarının kabul olmayacağını duyurdu

Aile durumumdan bahsetmemek için çok geç :) İlk 1 sene falan sir küpü gibiydim ama defalarca hastanelik olunca eni sonu anlattm.Yaslarimiz ben 20 o 28
Hadi ya çünkü erkekler tartışmalarda malesef bazı durumları yüze vurmayı seviyor ayrı evde yaşayacaksınız değil mi yaşında küçükmüş

benim de annem biraz zordur. kayinvalidem cok iyiydi annemden cok seviyordum taa ki evlenene kadar. su ana bakarak evlendikten sonra ne olacagini bilemezsin.

en azindan su anda kotu de olsa sartlarina aliskinsin. tek basinasin. sorumluluk yok. hic degilse okulunu rahatca bitirirsin.

bir.de benden tavsiye ailenle olan iliskini erkek arkadaşın ve ailesine söyleme. bunu bana evli bir arkadasim demisti. biz de asla oyle bir durum olmaz demistim ama okdu. yani ilerde bunu seni sindirmek icin kullanabilirler kimseye cok guvenme.

okulunuzda yaz okulu yok mu. yaz okulu icin yurt acik olmuyor mu?
Nasıl sindirmek için kullanabilirler ki bütün bunlar benim suçum degil

Güzel kardeşim karşına iyi insanlar çıkması hep iyi kalacaklar anlamına gelmez, bugün evlenirsin herşey güzel olur ama en ufak problemde biz sana kol kanat gerdik gidecek yerin bile yoktu şimdi sesin mi çıkıyor olur. Şu halde evlenirsen inan bana bir çok şeye ses çıkartamazsın, mihnet etmek zordur. Şartlarını zorla belediyeye valiliğe, okul yönetimine git önce dene barınacak bir yer bulmayı, çok çaresiz kalırsan evlenme seçeneğini kullan. Evlilik kolay bir iş değil

Hadi ya çünkü erkekler tartışmalarda malesef bazı durumları yüze vurmayı seviyor ayrı evde yaşayacaksınız değil mi yaşında küçükmüş
Evet tabiki ayrı ev.Şimdiye kadar kırıcı küçük düşürücü tek birşey bile söylemedi Suan olağanüstü anlayışlı merhametli buluyorum ama inşallah değişmez çok korkuyorum

yasi 28 mis. ondan simdi evlenmek icin acele eder seni ikna etmeye çalışır, sonra bebek icin ikna eder vs vs. uni 3-4 olsan tamam evlen diyecegim ama evlenme lutfen. arkadasim uni 1 de kacarak evlendi. cok da sevmisti. ama hep pisman, hala esiyle iyiler ve esini seviyor. ama sonucta evlilik sadece birlikte yasamak degil ayri sorumluluklari var. akraba es dost bir suru sorumluluklarin olacak.

en basiti su an istedigin zaman arkadaslarinla cafe vs takilip bir arkadasinda yatili kalip sabaha kadar odev yapip ders calisabilirsin. evlenince esim izin verir desen de cevresindekilerden etkilenir bir sure sonra. vs vs cok sey var yani. sadece kalacak yer olsun diye evlenme

Nasıl sindirmek için kullanabilirler ki bütün bunlar benim suçum degil
su an annenle ilişkin kotu ama sonradan araniz iyi olabilir. ona gitmek istersin atiyorum simdi mi kiymete bindi gibi bir laf bile olabilir. yada kayinvalidenle sikinti yasasan sen annenle bile gecinememistin ki diyebilirler. ornekleri kk da da çevrede de cok.

inanmak istemiyorsun ama.merhameti sevgisi su an icin yeterli veri degil. farz edelim ki hic değişmeyecek yine de evlenme. sorumluluguni ve sikintini artirmaktan baska sana ne katkisi olacak ki

Back
X