Allah'ım yardim ettt

Saçmalama okulunu bitir ekmeğini eline al erkek mj kalmadı herkes sever kızım sen okuluna bak annenle sorunların var diye evlenilmez yasin belli ki küçük ne de olsa o senin annen gün gelir olsa da keşke yine tartissak dersin bir erkek için ne kendini ne okulunu yakma eğer seni seviyorsa zaten seni bekler

Valla evlilikte sans isi bence. Ya esin annenden daha gecimsiz biriyse o zaman ne olacak nereye kacacaksin. Evliligi kacis olarak gorme kacmak icin evleneceksen hic evlenme inanki anne kahri cekiliyor da koca kahri hic cekilmiyor.

hiç kimse göründüğü gibi değil. özellikle 19-20 yaşında hiçbirşeyin ayrımını yapamazsın. ileride seni çöpsüz üzüm diye itip kakmaya, aşağılamaya başlarlar. mesleğini eline alıp para kazanmadıktan sonra adam yerine bile konulmazsın. evet durumun zor. ama, yazın öğrenci evi olan arkadaşlarından onlarda kalmayı teklif et. yazın da bi yerlerde çalışır kiralarına ortak olursun. yurt açılınca da yurda geçersin.

yaz gelince bir işe gir ve bir yerin misafirhanesinde kal illaki yer bulursun evlenmeyi çocuk oyuncağı sanma. önce kendi ayakların üzerinde durmayı kendi başının çaresine bakmayı öğren ki vakti geldiğinde zorunluluktan değil en doğru zamanda, sevdiğin insanla hayatını kur... böylesi çok daha iyi olacak senin için güven bize.

Evlenmeyin tabiiki de. Su an kaldiginiz yurdun muduruyle gorustunuz mu? Bildigim kadariyla yardimci oluyorlar kyk mudurleri de dahil buna.
Part time ise girebilir cep harcliginizi da cikarabilirsiniz. Ugradiginiz siddete dair ve gecirdiginiz felc icin doktora gittiniz mi? Eger raporunuz varsa isiniz cok kolay olur

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.sana şimdi erkek arkadaşın cazip geliyor olabilir.ama en ufak tartışmada yüzüne tokat gibi iner arkanda kimsenin olmayışı.183 ü ara.onlar yardımcı olurlar.

Bugün Allah a şükür çok iyi olmasa da idareten bir is buldum.Anneannesiyle kalmakta karar kıldık zaten kadında kendi teklif etmiş istenmeme gibi bir durumum da olmayacak.Yorum yapan destek olmaya çalışan bütün kadınlara teşekkür ederim tanıdığım insanlar tanımadığım yabancılardan daha yabancılar bana..İyi ki varsınız

Çok sevindim bu habere hakkında hayırlısı olsun. Aile düzgün kararlar vermeye çalışıyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…