- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eminim pes etmemislerdir dışarda öyle gözüküp içinde yaşamakBence takıntı haline getirmeyince oluyor. Genellikle çevremde surekli cocuk isteyip de olmayanlar artik pes edince bir bakiyorlar hamileler. Tabi bi saglik sorunu falan yoksa.
Amin inşallahAllah hayırlısını versin.
Hak için demedim bukadar kolay bişeyse bukadar imkansız değilse neden çabalayınca olmuyorki o açıdan örnek verdim..eskiden kadınlar hemen hamile kalırmıs misal annemMukayeseleriniz çok ilginç.
Bebek bir "hak" değildir. O nedenle ben hakkediyorum neden olmuyor şeklinde isyana gitmeniz sizi çıkmaza sokar.
İnşallah en kısa zamanda alırsınız evladınızı kucağınıza.
Aynı yaştayız demekyapmayın böyle.. strese girmişsiniz iyice ama yaşınız 30!
bende 30 yaşındayım yeni evlendim 2 sene daha çocuk düşünmüyorum.
Benim arkadaşlarımdan 5 sene evli olup hala maddi şartlarımız sebebiyle daha düşünmüyoruz diyeni mi dersin daha çocuk yapacak ve bakabilecek cesareti bulamıyorum diyen mi.... sanırım sizin çevreniz de genel olarak evli ve çocuklulardan oluşuyor ki sizde bir mahalle baskısı oluşmuş.
umarım en doğru zamanda olacak hiç merak etmeyin... 40 yaşında doğuran var bebişin olunca enerjin de oluyor merak etme hatta gençleşiyorsun valla billa gözümle gördüm :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz işte oyüzden beni anlarsınSizi cok iyi anliyorum. Bazen bende sizin gibi düşünüyorum. Hele de şu cocugunu sokaga atan insan müsvettelrini görünce ister istemez Allahım ne olur bize ve tum isteyenlere hak edenlere ver diyorum. Belki yanlis dua ediyorum bilmiyorum. Tabi ki o insanların imtihani bu olanlar ama insanin evlat hasreti cekmesini yasayan biliyor sadece. Dua edelim Allahtan umut kesilmez. İnşallah bir gün bu yaşadıklarimiza gülup gecmek dilegimle....
Hak için demedim bukadar kolay bişeyse bukadar imkansız değilse neden çabalayınca olmuyorki o açıdan örnek verdim..eskiden kadınlar hemen hamile kalırmıs misal annem
Amin inşallahİstemeyene bebek verilerek, isteyene bebek verilmeyerek imtihan ediliyordur belki de. Hayırlısını isteyin. Allah nasip eder inşallah.
öncelikle stresten ve stres kaynaklarından uzak duracaksın.Hak için demedim bukadar kolay bişeyse bukadar imkansız değilse neden çabalayınca olmuyorki o açıdan örnek verdim..eskiden kadınlar hemen hamile kalırmıs misal annem
Gidiyorum zaten doktorum var ve aşılamaya başlanacak buhafta..Dar pencereden bakıyorsunuz olaya.
Eskiden kadınlar çocukları olmayınca kendilerine kuma bulurlarmış, misal annemin halası.
Her istediğimiz şey istediğimiz zaman gerçekleşecek diye bir kural yok.
Bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız iyi bir jinekoloğa gidin eşiniz de ürolojiye görünsün. Bu işin çözümü budur.
Maşallah annenizeAnnem beni 38 yaşında doğurmuş. Okul çağım, lise çağım, üniversite çağım, evlilik çağım, iş güç stresim bu da yetmiyormuş gibi şimdi bi de torun torba her işe koşacak enerjisi oldu ve hala daha var çok şükür. Diyeceğim o ki yaşa takılmayın. Allah doğru zamanda size de hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Ve isteyen herkese.
Örneği şu sebeple verdimlütfen başkalarıyla kıyaslamayın,
özellikle de istemeden hamile kalanlara,
burda bazı konularda çok görüyorum, biz yıllardır uğraşıyoruz olmuyor, millet istemeden hamile kalıp aldırıyor diyenleri, ama kimse kimsenin sırasını kapıp çocuğunu aldırmıyor ki.
demek istediğiniz buysa aynen katılıyorum; çocuk sadece, gerçekten anne baba olmak isteyen, anne baba olmayı hakeden, ona huzurla bakabilecek sabır ve manevi güce sahip olanların olsa keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?