Allahımm noluur :(

Sizin bünyeniz farklı, karşılaştırdığınız insanların bünyeleri farklı.
Sizin rahminize düşecek bebeği çalmıyorlar ya, sizinki sizin sağlığınızla ilgili bir mevzu.
Ben inançlı değilim o yüzden tecavüze uğrayıp hamile kalanları nasip olarak göremiyorum. Tamamen bünye ve şans meselesi.
Rahatlayın, sorun yoksa olacaktır.

Benim bir arkadaşımın 5 sene çocuğu olmadı.Tedavi gördü tutmadı.Sonra 2 yıl arayla tedavi görmeden kendiliğinden 2 tane çocuğu oldu.Tamamen nasip kısmet bu işler.Vaktini Rabbim biliyor ancak.Allah sanada isteyen,kıymetini bilecek olan herkese versin inşallah canım.

Rabbim hepimizi şirkten ve isyandan korusun. Yorumunuz beni çok etkiledi rabbim bizi herzaman her yerde doğruyu gösterip uyaracak insanlarla karşılaştırsın.

Konu sahibide inş rabbim sizede sağlıklı bir evlat nasip eder.

Doktora gittiğimizi kimse bilmediği halde kısır damgası yiyorum.. bide doktora gittiğimizi bilseler ne derler acaba...

Arkadaslar Allah rizasi icin bi yardım edin yink uye oldum acil trend konulara konu acmam lazim ama konu ac butonunu vir turlu bulamadim

Canim bi sıkıntı var mı bol dua ve meryem suresi bende işe yaradı..kesinlikle duanin gücüne inanıyorum bu arada tedavi falan gerekiyorsa aksatma..

Baslıgı görünce kendi kendime büyük derdi var ve çaresiz gercekten dedim. Çocugun un olmaması çok zor ama imtihan. Tıp çok gelişti insallah olur. Yazını okurken bir arkadasım geldi aklıma oda senin gibi yası 30 a geliyor ve bebegine olmasını çok istiyor. Çok dua ettim nolır olsun diye. Suan aramız kötü hiç de konuşamıcaz. Ama hala dua ederim Allahın düşmanıma vermesin. Çok sükür benim bir evladım o duyguyu bilmiyorum ama zordur kesin. Allah büyük canım açılır birgün kapılar. Allah yardımcın olsun insallah en kısa zamanda evladın olur. O eski arkadaşımın da olur insallah.

Kardeş benimde 2 yıl olmadı bir çok sağlık problemim vardi dahası bunu evlenmeden biliyordum sonrasında tup bebek yaptım şükür ki tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah

Inan ki hiç olmayacak gibi hissediyordum allah biliyor ya çocuk bile gormek istemiyordum son zamanlarda ama rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucagima alirim nolur eğer istiyorsan tedaviye basla yaş çok önemli bu arada bende 29 yasindayim

Kalır tabiki canim benim üzülme stres yapma lütfen benim cevremde 38 yaşında ikiz sahibi olan var üzülme kısmet olur

Benim yengem kuzenimi 35 yaşında dogurmuş. Şimdi oğlu üniversiteye gidiyor çok da güzel yetişiyor onun yanına da gidip geliyor arada burda kalıyor sonra sıkılıp yine oğlunun yanına gidiyor:) Allah yazmışsa olur inşallah neden olmasın yasinda bişey yok. Rabbim en kisa zamanda kucağına hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin inşallah

isyan etmediğini ve içini biliyorum.
zaten bunu bir tek de yaşayan bilir.
insan isyan etmiyor ama bazen üzüntüden delirdiği anlarda sorguluyor.
Allah affetsin bizleri.
evlat hasreti, özlemi çok zor.
Rabbim düşmanıma vermesin ben 4 yıl olacak yaşıyorum.
demek ki biraz daha sabır etmemiz lazım.
Mevlanın bildiği bir vakti zamanı muhakkak vardır.
olmuyorsa da Allah ın takdir i diyeceğiz.
her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
biz bilemeyiz Allah bilir.
inşallah senin benim ve tüm isteyip de iyi anne olabileceklerin kucağı tez vakitte dolar.

Allah tez zamanda hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin size gözünüz yolda kalmasın rabbim layık görüp versin inşllah meleğini

Hayırlısını isteyin. Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin. Vardır elbet bi sebebi.

Çok iyi anliyorum emin ol bende surekli bunu düşünüyorum bazen diyorum rabbim elim olmasa beli bi sure sonra alışırım bacagim olmasa aynj ama bunun olup olmayacağını her ay umud edip sonra yikildigini görünce ne zaman bitecek diye agliyorum zor kardesim cok zor

Amin.
Zor elbette bir şeyi isteyip sahip olamamak. Ancak perdenin arkasını bilemiyoruz ki.
Allah'ın takdiri ve sınav bunlar.
İnşallah minicik bir bebecik verir Rabbim konu sahibine.

Canım emin ol davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerya aynen öyle.küçük yaşta anne olmanın zorluklarını o kadar yaşadımki.iyi yönleri varsa çok zor yönleride var.ayrıca çocuk eve huzur geririyo filan valla yalan.bizim eşimle kavgalarımız hep çocuklar yüzünden olurdu.hele kızım küçükken.şimdi biraz büyüdülerde kurtulduk.inşallah sende tadarsın o duyguyu.çok kafana takma.

Amin arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin

Yalnız ben isyan etmedim kızlar bu konuya acıklık getireyim
Yani isyan anlamında vermedim o örnekleri
Bebek sahibi olmak şuan bana okadar imkansız geliyo ki anlatamam yani evlenmeden önce ilk gece bile hamile kalabilirim diyodum ama onca denemeden sonra şuan imkansız geliyo oyüzden kazayla bile hamile kalınırken bukadar kolayken bana neden zor geliyo anlamında dedim
Allahıma hiçbirzaman isyan etmedim etmem de yani bakın hep evlenmek isterdim onca kısmete ragmen gec evlendim herkes evlenirken neden ben evlenemiyorum diye isyan etmedim
Misal şuan meslegimi de yapamıyorum kpss engeli var ama atanan da var niye ben atanmıyorum demiyorum herşeye şükrederim herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…