Allahımm noluur :(

Cok teşekkür ederim canım. Çok sağol

Evliligimin 10. Yilinda ve 35 yasinda tup bebek yaptirarak evladima kavustum.
Bebekle birlikte enerji geliyor korkma. Umidini yitirme vakti gelince Rabbim verecektir. Hayirli zamanda gelsin insallah

Evliligimin 10. Yilinda ve 35 yasinda tup bebek yaptirarak evladima kavustum.
Bebekle birlikte enerji geliyor korkma. Umidini yitirme vakti gelince Rabbim verecektir. Hayirli zamanda gelsin insallah
Allahım çocuğunuzun size bağışlasın..darısı biz isteyenlere inşallah geç olsun güç olmasın ya da Rabbim hayırlı evlat versin
Bekliyoruz bakalım yarın aşılamam olacak

Kızlar bi gelişme yaşayan var mı?
Ben yarın hayırlısıyla aşılamamı yaptırcam
Olumlu olumsuz her türlü sonuca alıştırdım kendimi de eşimi de..

Tutarsa en büyük hayallerimden biri gerçekleşecek anne olcam benim için en büyük mutluluk bu sefer de bebeğim için hazırlık telaşına başlıcam
Tutmazsa Rabbim rn doğrusunu bilir diyip bi süre beklicem bişey yaptırmıcam hayırlısı olsun

Kusura bakmayın ne olur ne zamandır giremiyordum kadinlar kulubüne. Ne yaptiniz asilama oldunuz mu? Nasil gecti? Evet bende dusunuyorum
Est canım evet aşılama yaptırdım ve tutmadı hatta doktorum yarın için kan testi yaptır demişti onu bile bekleyemeden regl oldum regl tarihime bir hafta vardı bize nasip olmadı inşallah sizinki tutar

Slm canim bende uzun suredir daha da bekliyorum bir baska konunda yazmistim hatta hamileyim diye actigin konuya Pozitif testimin resmini de atmistim ama malesef kimyalsal yasamistim ve hala hamilelik olmadi.hayirlisi deyip beklemekten baska carede yok

Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun ya elimizden bişey gelmez beklicez artık napalım..sen aşılama mı yaptırcaksın?
Ben biraz tedaviye ara vercem doktora gitmek istemiyorum
Eşim de inanmadı adet olduguma..belki bana şaka yapıyosundur diye süpriz bekliyodu garibim

Ve aşılamada bi sürü yumurtam olmustu.. doktorum çok umutluyum demişti neden olmadı neden olmuyor bilemiyorum çok zormuşş..

Asilama yaptim canim ama malesef tutmadi regl oldum artik zamana birakip stres yapmiyacam yillardir yoruldum pisikoloji olarak yiprandim canim Allah hayirlisini nasip etsin

Bende bu aksam haberlerde izledm dogurmus bir ailenin kapisina birakmis. Gecen bir arkadasim korunurken hamile kaldi aglayip durdu ikinci bebek istemiyorm diye. Bende hangi dr a gittiysem yasin 34 oldugunu duyunca hemen felaket tellaligina basliyorlar

Reactions: H M
.
Benim de yaşım 34 canım..Allah kıymet bilenlere versin evlat..Yazık bebislere

Asilama yaptim canim ama malesef tutmadi regl oldum artik zamana birakip stres yapmiyacam yillardir yoruldum pisikoloji olarak yiprandim canim Allah hayirlisini nasip etsin
Aynıyız canım acımızı paylasalım olur mu..ben de adetliyim şuan ve doktora gitmicem bi süre ara vercem..kendimizi yıpratmaya gerek yok canım ne kadar üzülsek te üzüldüğümüzle kalırız yani elbet bi gün olcakk lütfen sen de üzme kendini..çalışıyo musun evde misin?

Reactions: H M
O haberi ben de gördüm canım , malesef doğurup öldüren mi ararsın kapıya atan mı ararsın..biz de bu yolda doktorlar iğneler sen aşılama yaptırdın mı?

Calisiyorum canim Almanyada yasiyorum hem burda hem Türkiye de doktorlara gittim hic bir sebep olmadigi halde uc senedir hamile kalamadimartik zamana biraktim desemde icim aciyor benimle ayni zamanlarda evlenenler ikincisine hamile görünce Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin bizimde meleklerimiz gelsin artik Allahim

Çok zor cidden

O haberi ben de gördüm canım , malesef doğurup öldüren mi ararsın kapıya atan mı ararsın..biz de bu yolda doktorlar iğneler sen aşılama yaptırdın mı?
hayır canm.. bende çikolata kistleri var ve yaşım 34 diyince hiç aşılama falan uğraşma hemen tüp yap diyip geçiştiriyorlar. Daha gitmedim merkeze. benim için zaman kaybıymış aşılama çünkü çikolata kistim varmış ve amh düşükmüş (0.51 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…