- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Cok teşekkür ederim canım. Çok sağolAmin canım hayırlısı olsun
Canım benim yaşım 30a geldiği için bide evleneli 16ay oldu yani öncelikle yaş ve evleneli ne kadar olduguna bakıyor doktor..
Ben doktoruma başkadıgımda evleneli 7-8ay olmuştu doktorum tedavi için erken demişti ama benim yaş ilerlediği için bide eşim çok istediği için tedaviye başladık
Şöyle madde madde anlatıyım canım
1. Önce senden bazı testler istiyor hormon testleri, kan testi, rahim filmi
2.ultrasonla yumurta takibi yapıyo
3.sende bi sıkıntı cıkmayınca eşinden sperm testi istiyo ondA da bişey çıkmayınca bikaç ay yumurta takibi yapıyo ve klomen veriyo çatlatma iğnesiyle yine hamile kalamazsan
1. Aşılamaya geçiliyo aşılama için iğnelere başlıyo adetin 2.günü gidiyosun
Herkese farklı iğne farklı dozda verebilir bana 75mg menogon verdi bugün 6.günümdü hergün yaptırıyorum
2.iğneleri yaparken biyandan ultrasonla takip ediyo canım yumurtalarım olustugunda çatlatma iğnesi yapıp beni baska günü cagırcak eşimi de cagırcak eşim sperm örnegi vercek onu alıp yıkayacaklar sonra bana enjekte edecek
Evliligimin 10. Yilinda ve 35 yasinda tup bebek yaptirarak evladima kavustum.Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Rica ederim canımCok teşekkür ederim canım. Çok sağol
Allahım çocuğunuzun size bağışlasın..darısı biz isteyenlere inşallah geç olsun güç olmasın ya da Rabbim hayırlı evlat versinEvliligimin 10. Yilinda ve 35 yasinda tup bebek yaptirarak evladima kavustum.
Bebekle birlikte enerji geliyor korkma. Umidini yitirme vakti gelince Rabbim verecektir. Hayirli zamanda gelsin insallah
Kusura bakmayın ne olur ne zamandır giremiyordum kadinlar kulubüne. Ne yaptiniz asilama oldunuz mu? Nasil gecti? Evet bende dusunuyorumRica ederim canım
Sen de aşılama yaptıracak mısın?
Benim yarın aşılama olacak bakalım sonuç ne olcak hayırlısı :)
Est canım evet aşılama yaptırdım ve tutmadı hatta doktorum yarın için kan testi yaptır demişti onu bile bekleyemeden regl oldum regl tarihime bir hafta vardıKusura bakmayın ne olur ne zamandır giremiyordum kadinlar kulubüne. Ne yaptiniz asilama oldunuz mu? Nasil gecti? Evet bende dusunuyorum
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun ya elimizden bişey gelmez beklicez artık napalım..sen aşılama mı yaptırcaksın?Slm canim bende uzun suredir daha da bekliyorum bir baska konunda yazmistim hatta hamileyim diye actigin konuya Pozitif testimin resmini de atmistim ama malesef kimyalsal yasamistim ve hala hamilelik olmadi.hayirlisi deyip beklemekten baska carede yok
Asilama yaptim canim ama malesef tutmadi regl oldum artik zamana birakip stres yapmiyacam yillardir yoruldum pisikoloji olarak yiprandim canim Allah hayirlisini nasip etsinÇok üzüldüm canım hayırlısı olsun ya elimizden bişey gelmez beklicez artık napalım..sen aşılama mı yaptırcaksın?
Ben biraz tedaviye ara vercem doktora gitmek istemiyorum
Eşim de inanmadı adet olduguma..belki bana şaka yapıyosundur diye süpriz bekliyodu garibim
.Bende bu aksam haberlerde izledm dogurmus bir ailenin kapisina birakmis. Gecen bir arkadasim korunurken hamile kaldi aglayip durdu ikinci bebek istemiyorm diye. Bende hangi dr a gittiysem yasin 34 oldugunu duyunca hemen felaket tellaligina basliyorlar
Aynıyız canımAsilama yaptim canim ama malesef tutmadi regl oldum artik zamana birakip stres yapmiyacam yillardir yoruldum pisikoloji olarak yiprandim canim Allah hayirlisini nasip etsin
O haberi ben de gördüm canım , malesef doğurup öldüren mi ararsın kapıya atan mı ararsın..biz de bu yolda doktorlar iğnelerBende bu aksam haberlerde izledm dogurmus bir ailenin kapisina birakmis. Gecen bir arkadasim korunurken hamile kaldi aglayip durdu ikinci bebek istemiyorm diye. Bende hangi dr a gittiysem yasin 34 oldugunu duyunca hemen felaket tellaligina basliyorlar
Amin canım..Rabbim bizim gibi isteyenlere hayırlısıyla verir inşallah.
Benim de yaşım 34 canım..Allah kıymet bilenlere versin evlat..Yazık bebislere
Calisiyorum canim Almanyada yasiyorum hem burda hem Türkiye de doktorlara gittim hic bir sebep olmadigi halde uc senedir hamile kalamadimAynıyız canımacımızı paylasalım olur mu..ben de adetliyim şuan ve doktora gitmicem bi süre ara vercem..kendimizi yıpratmaya gerek yok canım ne kadar üzülsek te üzüldüğümüzle kalırız yani elbet bi gün olcakk lütfen sen de üzme kendini..çalışıyo musun evde misin?
Çok zor ciddenCalisiyorum canim Almanyada yasiyorum hem burda hem Türkiye de doktorlara gittim hic bir sebep olmadigi halde uc senedir hamile kalamadimartik zamana biraktim desemde icim aciyor benimle ayni zamanlarda evlenenler ikincisine hamile görünce Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin bizimde meleklerimiz gelsin artik Allahim
hayır canm.. bende çikolata kistleri var ve yaşım 34 diyince hiç aşılama falan uğraşma hemen tüp yap diyip geçiştiriyorlar. Daha gitmedim merkeze. benim için zaman kaybıymış aşılama çünkü çikolata kistim varmış ve amh düşükmüş (0.51 )O haberi ben de gördüm canım , malesef doğurup öldüren mi ararsın kapıya atan mı ararsın..biz de bu yolda doktorlar iğnelersen aşılama yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?