Allahımm noluur :(

Yumoş takibindeysen aşılamayı bu ay ertele canım..ben de bi ovü testi mi alsam işe yarar mı

Yumoş takibindeysen aşılamayı bu ay ertele canım..ben de bi ovü testi mi alsam işe yarar mı
hiç denemedim bir fikrimde yok açıkçası. Ama en azından bedeninle ilgili fikir sahibi olabilirsin.. mesela benim bir arkadaşım vardı adeti bittiği günün ertesi gün yumurtluyormuş o yüzden bi türlü denk getirememişler çünkü malum o hafta olmaz derler :) Aman ne bileyim ya bu işller çok karışık. Ona bakarsan aşılamada herşey hazır sadece spermcik içeri girecek onuda beceremiyor tutmuyor :))

Ben de onu anlamıyorum canım yani aşılamada yumoşlar büyütülüyo hem de birden fazla koca koca yumoşlar oluyo, çatlatılıyo, sperm içeri veriliyo olmadı iki üç gün ilişki de oluyo ama yine tutmuyo demekki kader kısmet

Bu beklenti beni bogmaya yasam sevincimi tüketmeye icime kapanip insanlardan kacmama sebeb olmaya basladi en kötüsü bu mutsuzlugumu esime yansitmaya ondan uzaklastim duygusunu yasatmaya basladim
Canımm bu bize bir imtihan bak olmayan herkes gibi hepimiz üzülüyoruz ama insanlardan kaçmak veya eşten uzaklaşmak nedir kendine de eşine de haksızlık etme olmuyosa olmuyo hayatımıza devam etmemiz lazım

ALLAH Sana, Bana, İsteyen Herkese En Kısa Zamanda HAYIRLI Evlatlar Nasip Eder İnşAllah. Bazı Şeyler Ne Kadar Zor Elde Edilirse, O Kadar Değerli Kıymetli Oluyor.Eminim ki Bu Zor Süreçten Geçip Evlat Sahibi Olduğunda Çok Iyi Bir Anne Olacaksın. Bu Açıdan da Bak ve Asla Umudunu Kaybetme. Ve Ben Senin o Duyguyu Yaşayacağına İnanıyorum. Bu Yazım da Kalsın Burda

Amin canım aminn ne kadar güzel şeyler yazmıssın çok teşekkür ederim
İnşallah sana bana isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin Rabbim..
Geçen sene ben de inanıyordum o duyguya cok yakınım diyordum ama bu sene özellikle aşılamamdan sonra da olmayınca uzaklaşıyorum anneliğe gittikçe diyorum..

aşılama oldun mu?
seninde mi negatif çıktı?

aynı senin gibiyim bi ara çok rahattım daha tedavilere başlamadım diyodum aşılamadan umutluydum yıkıldım yeniden toparlamam lazım bnde kendimi yaklaşmış hissediyodum ama umudum azalıyor inşallah 2018 bize uğurlu gelir diyelim

İnşallah canım ya bilmiyorum hani ortada bi sorun olsa da eşim de ben de gitsek tedavisini olsak mücadele etsek ama ortada hiçbişey yokken böyle olmaması daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…