İyi geceler arkadaslar,
oncelikle cok uzun oldu ozur diliyorum

Insallah okursunuz ve bana birazda olsa fikir verirsiniz
Nasi baslasam bilmiyorum. Hangi cümle tamamlar hangi kelime anlatir acimi öyle büyük ki yukum nefesim kesiliyor adeta..
22 yasindayim 3 kardeşiz en kucukleriyim. Cefakar,fedakar dişiyle tirnagiyla kaziyip bu günlere getiren guzeller güzeli bi annem var ..
O benim herseyim bolluk içinde yokluk görmüş , çok çekmiş annem ..
Annem benim dünyada gördüğüm en güçlü kadin !
Lanet olasi bi babam var .. aman dedik başımızda dursun babadir atadir varligi yeter dedik bi gün yüzü göstermedi bize biz ona gösterdik içip gelip yuvamizi mahvettigi o günleri silip attik hayatimizdan . Toparlandik guclendik biz güzel bi ailemiz var lakin...
Benim öyle büyük bi kamburum var ki bu yük vicdanimi çok rahatsiz ediyo .. güvenim gitti , uyuyamiyorum. Inancimi kaybettim . Insan yakininada guvenmezde kime güvenir ki ??
1 ay onceydi telefon dokumanlarindan yakaladim herseyi meger Babam.annemi aldatiyormus
... sordum inakar etti gözümün içine baka baka
Basit bisey sandim yakaladgimda saydim sovdum konusmadim küsüm kırgınım hala .. tam bakmamisim 15 gundur konusuyorlar saniyordum .
Kadin EVLI. torunu bile var ustelik !
Kadini aradim kendi tl. Siz kimsiniz.babamin tel sürekli. Cagrilarinizi görüyorum dedim.
"Hi kizim yanlislikla aradim ben" dedi. Yuzsuz ! Sen dedim benim.kim oldgumu.babam.kim ne biliyosun ? Sen kimsin ya nesin dedim annemin tirnagi olamazsin sen, kocana herseyi anlatirim utanmiyormusun dedim ne tl kapatti ne bişey. dedi ... ben.kapattim
O gunden beri konusmuyoruz o adamla. O gunden sonrada kayit yok gorusme yok seytan durttu bi bakiyim dedim 6 aylik zaten dokuman 6 aydir her saniye her dk gorusme var lanet olsun ki belkide 1 senedir ..
Bilmiyorum hic hiseu bilmiyorum .. icimde tatifi imkansiz bir aci var . Annem herseyden habersiz yanina.yatiyorum bana bakmiyo bile diyo kadinligini bile unutmus aldatilan bir kadin var karsimda hergun.ona hizmet eden.yemek yapan camasirlarini yikayip utuleyen..
Annemin hic.biseyden.haberi yok ! Onu uzmek istemiyorum cani yansin sucu yokken eksiklensin istemiyorum ! Onu kimsenin uzmesine.izin vermem
Ama sanki.bana yapilmis sanki bir daha kimseye guvenemeyekmisim.gibi ..
Babam bir.baskasinin.namusana goz dikmis bi adam !
Bildigim tek sey bir daha asla biz baba kiz gibi olamayacagiz hic hisey duzelmeyecek o benim en buyuk korkumla yuzlestrdi .. annem hep derdi okuma kizim su KK 'yi aldatilanlari korktugun basina gelir derdi cok korkardim icim urperirdi okurken ..
Allahim neden bunu yaptiki 50 yasinda hi adam hergun aylarca nebiinusur ben 1 lira isteyemezken param yok derken ne verdiki. Bu kadina??
Onumuz bayram o adamin elini.opmekmi ? Ben anca onun eline tukururum ! Ama korkuyorumda beddua eder tutar felan baba sonucta

Konusmaya calismak.yerine itip kakiyo suraya gec bunu.ver diye konusuyor hala
O Kadini bulmaliyim ..
Bu bitecek bisey degil hi benim telefonunla eminimki baska seylerle iletisime geciyorlar !
Napmaliyim nolur soyleyin abimin dugun saati bile konusmuslar ! Lanet olsun 30 yil kahrini cekti bu kadin yetmedi .
Benim annem dunyalar guzeli. Bi kadin !
Ah ben.ne yapiyim siz soyleyim ?