- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağım
Ben de senin gibiydim lafları yiyip yiyip ezik gibi otururdum bir cinnet her şeyi çöze r merak etmeSaat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...
Eşime sordum neden bana söylemedin diye çünkü umursamadim diyorsakin olun
annenıze sızı cocuk gıbı sıkayet etmeye kalksa nolacak sankı
kızım yanlıs bırsey yapmaz bır hata varsa oda hıc bır zaman tek taraflı degıldır ıyı buyuk kotuyu de ıyı eder kotu buyuk ıyıyıde kotu eder der lafı gedıgıne koyar konuyu kapatır
sız hıc muhattap almayın onu ... dedıgınız gıbı bı sorunu varsa gelıp sıze soylerdı sorun olmadıgı ıcın sorun cıkarmaya calısıyor ılla kaynanalık yapacak ıste
canınızı sıkmayın taş yerınde agırdır sız agırlıgınızı koruyun o ergenlık yaptıgıyla kalsın
Eşimi seviyorum ama 4 yıl öncesine dönme şansım olsa asla evlenmezdim ... Üzülürdum aglardim ama unuturdum yoluma bakardım ..Seda eski konularini biliyorum , berbat bir aile , insanin cevresinde bile istemeyecegi insanlarla aile olmussun ama esini seviyorsan ve evliligine devam etmek istiyirsan gormezden geleceksin ve o kadina hak ettigi gibi davranacaksin
Cirkef insan iyilikten , saygidan anlamaz , sen de onun gibi ol ona karsi ancak o zaman uzak durur senden
Senin sessizligini o saygi olarak anlamiyor eziklik olarak goruyor , kendisini boyle ezmisler o da seni ezmeye calisiyor
Bosuna sinirini yipratma , aradiginda onun gibi davran ona
Niye susuyorsunuz ki size laf carpiyo siz susuyosunuz susunca kiymetiniz bilindimi sanki kadin annenize anlatmaya karar vermis yani bosu bosuna sessz kalip cvp vermemissinizSaat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?