Ona da çok sinirliyim ... Böyle bi ses kaydı göndermiş neden bana göstermiyor .. Yarın onada soracağım hesabıni .. Hepsinden nefret ediyorum hepsindenKeskın sirke küpüne zarar.
Sabah eşinle konuş sakin sakin, ondan sonra ara gıcık kaynananı bağırıp çağırmadan ama dosdoğru pat pat söyle ne varsa, ve mutlaka ses kaydı al konuşurken belli ki iftira atma ya da dediğini inkar etme olasılığı fazla bir tip.
Kesinlikle ses kaydı alKeskın sirke küpüne zarar.
Sabah eşinle konuş sakin sakin, ondan sonra ara gıcık kaynananı bağırıp çağırmadan ama dosdoğru pat pat söyle ne varsa, ve mutlaka ses kaydı al konuşurken belli ki iftira atma ya da dediğini inkar etme olasılığı fazla bir tip.
Çünkü gerçekten olay çıksın istemedim ... İlk defa oğlunun evine gelmiş kavga çıkarmayayim dedim .. Ama duurrr hele bı sabah olsun ... Ben ona ağzıma geleni saymazsam .. Allah'ın cezası ..Kesinlikle ses kaydı al
Ya kışkırtmak gibi olmasın da geri cevap vermiyordu. Diye sana gerizekalı diyen birine nasıl sustun?
Bak buda olanlar benim eşim olsa evet böyle yapar ve benim cildircami bildiği için bana göstermez bencee de eşinle gerilmeEşine saldırma bence.. Belki arayip gerekeni soyledi annesine? Cevap yazmadigina gore, konuştu diye düşündüm..
Hem sana niye söylesin bu ses kaydini, cildiracagini uzulecegini bile bile?
Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağımSaçmalama.
Telefon kurcalıyor diye küçük düşürsün kendini.
Ararsa arasın anneni.
Asıl kıyameti o zaman kopar.
Kocana da söyleme bildiğini.
Kadının bir şey yapacağı yok, boş atıyor, aklınca kocanı tehditle dolduruyor işte.
Kocan da pek sallamıyor bence annesini
Doğru hatirliyorsunuz .. O kadar da cahil o kadar da geri kafalı işte .. Kafası kopsunKayınvalideniz oğlunu sizi dövmesi için kışkırtan kadın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer oysa ses kaydı çok masum kalmış bence.
Ama belki bu olayda eşiniz telefonda vermiştir cevabını. Yarın arayıp bir şey söyleseniz tartışma çıkacak, ne gerek var? Eşinize görüşmek istemediğinizi ve sebeplerini söyleyin bence. Annesiyle tartışmanız ilişkinize zarar verir.
Ona da çok sinirliyim ... Böyle bi ses kaydı göndermiş neden bana göstermiyor .. Yarın onada soracağım hesabıni .. Hepsinden nefret ediyorum hepsinden
Okyanuslar kadar abartıyorsun.Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağım
Ses kaydı alacağım zaten .. Oğlu görsün bakalim yılan anası nasıl sokuyormus nasıl beni ağlatmak için elinden geleni yapıyormuş .. Bu arada dünya üzerinde YILAN kelimesi en çok ona yakıştı .. inanılmaz yakıştı ..Eşiniz kv karşı duygularınızı biliyorsa sizi kışkırtmamak için sessiz kalmıştır bu nedenle ona çok yüklenmeyin. Sadece ses kaydından haberi olduğunuzu bilsin.
Bana kalırsa ben annemi ararım olanları zaten biliyordur, ses kaydından bahsedip kv bozuntusunu aramasını söylerim. “ Benimle konışucakmışsın ama sen dur konuşma ben konuşıyım kızım ne yapıyorsa sebepsiz yapmıyordur, bende bu zamana kadar tadları kaçmasın diye sustum ama ... hn. kızım sahipsiz değil çok üstüne gidiyosunuz biraz elinizi ayağınızı çekip büyüklüğünüzü gösterin.” Gibi şeyler söyletirdim. Numarasını bile silerdim, oğluyla ne yapıyorsa yapsın.
Eşimle de bunları paylaşır istişare ederdim.
Benim kv de değişik ben eşim olmadan oraya adım atmıyorum, telefonunu eşim yanımdaysa açarım ve kaç kere söylediklerine, ağlama krizlerime şahit olduğu için hep beni haklı bulur. Yani demem o ki sizi çok iyi anlıyorum ama öyle bir insanla siz muhattap olmayın ne yapar eder olayı kendine çevirir. Siz ne derseniz diyin sizin söylediklerinizi kendi istediği gibi anlar, dinlemez bile. Hakkınızda hayırlısı.
Bu arada arkadaşlar ben üzülmeyeyim diye söylememiş eşin demişsin iz de maalesef eşim o kadar düşünceli değil .. Onu tanıyorum .. Olay çıkmasın benim başım ağrimasin arada kalmayayim .. Kısaca bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda ..Eşiniz kv karşı duygularınızı biliyorsa sizi kışkırtmamak için sessiz kalmıştır bu nedenle ona çok yüklenmeyin. Sadece ses kaydından haberi olduğunuzu bilsin.
Bana kalırsa ben annemi ararım olanları zaten biliyordur, ses kaydından bahsedip kv bozuntusunu aramasını söylerim. “ Benimle konışucakmışsın ama sen dur konuşma ben konuşıyım kızım ne yapıyorsa sebepsiz yapmıyordur, bende bu zamana kadar tadları kaçmasın diye sustum ama ... hn. kızım sahipsiz değil çok üstüne gidiyosunuz biraz elinizi ayağınızı çekip büyüklüğünüzü gösterin.” Gibi şeyler söyletirdim. Numarasını bile silerdim, oğluyla ne yapıyorsa yapsın.
Eşimle de bunları paylaşır istişare ederdim.
Benim kv de değişik ben eşim olmadan oraya adım atmıyorum, telefonunu eşim yanımdaysa açarım ve kaç kere söylediklerine, ağlama krizlerime şahit olduğu için hep beni haklı bulur. Yani demem o ki sizi çok iyi anlıyorum ama öyle bir insanla siz muhattap olmayın ne yapar eder olayı kendine çevirir. Siz ne derseniz diyin sizin söylediklerinizi kendi istediği gibi anlar, dinlemez bile. Hakkınızda hayırlısı.
Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?