Allah'ın dan bul kayınvalide bozuntusu ....

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Saat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...

Ona da çok sinirliyim ... Böyle bi ses kaydı göndermiş neden bana göstermiyor .. Yarın onada soracağım hesabıni .. Hepsinden nefret ediyorum hepsinden

Kesinlikle ses kaydı al
Ya kışkırtmak gibi olmasın da geri cevap vermiyordu. Diye sana gerizekalı diyen birine nasıl sustun?

Kesinlikle ses kaydı al
Ya kışkırtmak gibi olmasın da geri cevap vermiyordu. Diye sana gerizekalı diyen birine nasıl sustun?
Çünkü gerçekten olay çıksın istemedim ... İlk defa oğlunun evine gelmiş kavga çıkarmayayim dedim .. Ama duurrr hele bı sabah olsun ... Ben ona ağzıma geleni saymazsam .. Allah'ın cezası ..

Saçmalama.
Telefon kurcalıyor diye küçük düşürsün kendini.
Ararsa arasın anneni.
Asıl kıyameti o zaman kopar.
Kocana da söyleme bildiğini.
Kadının bir şey yapacağı yok, boş atıyor, aklınca kocanı tehditle dolduruyor işte.
Kocan da pek sallamıyor bence annesini

Eşine saldırma bence.. Belki arayip gerekeni soyledi annesine? Cevap yazmadigina gore, konuştu diye düşündüm..
Hem sana niye söylesin bu ses kaydini, cildiracagini uzulecegini bile bile?
Bak buda olanlar benim eşim olsa evet böyle yapar ve benim cildircami bildiği için bana göstermez bencee de eşinle gerilme

Kayınvalideniz oğlunu sizi dövmesi için kışkırtan kadın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer oysa ses kaydı çok masum kalmış bence.

Ama belki bu olayda eşiniz telefonda vermiştir cevabını. Yarın arayıp bir şey söyleseniz tartışma çıkacak, ne gerek var? Eşinize görüşmek istemediğinizi ve sebeplerini söyleyin bence. Annesiyle tartışmanız ilişkinize zarar verir.

Ya canım esin nasil söylesin sana seni sinirlendirmemek üzmemek icin söylememiştir annem iste bana ses kaydi atti dese çıldırcaktin sinirden yalan mı?
Ya esin bence annesini takmıyor ama toy biraz daha gercekten senin onu aramani isteseydi yada annesinin dedigini kaale alsaydi sana "hayattım annemle hic gorusmediniz alo lasmadiniz bisey varmi diye falan sorardi"
Hayir kaynanan baya bir aşağılık
Annen ne alaka
Aramayan sensin annene seni cocuk sikayet eder gibi edicekmi sacmaliga bak artik sen ara ses kaydi al ama esine caktirma zamani gelince patlatirsin bombayı sen esine hic renk verme bence nacizane tavsiyem

Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağım

Doğru hatirliyorsunuz .. O kadar da cahil o kadar da geri kafalı işte .. Kafası kopsun

Ona da çok sinirliyim ... Böyle bi ses kaydı göndermiş neden bana göstermiyor .. Yarın onada soracağım hesabıni .. Hepsinden nefret ediyorum hepsinden

Eşiniz bu tepkinizu tahmin ettiği icin söylememiştir. Kaldıki sizin annenin ogluna attığı mesajı dinleme hakkınız yoktu. Eminim ki esinizde bundan memnun okmayacaktir. Başkalarının telefonunu karistirirken muhakkak begenmediginiz birseyler cikar. Esinize patlasaniz ona gelen mesajlari okuduğunuzu/dinlediginizin de açıklamasıni yapmak zorunda kalırsiniz. Cünkü resim bakarken annenin mesajlarıni tesadüfen görmediginiz acik

Okyanuslar kadar abartıyorsun.

O senin rakibin değil ki, düşmanın da değil.
Sana göre “a” hata olur, ona göre “b” hata.

Aynı dili konuşup, aynı dilden konuşmuyorsunuz.

Vardır ona göre hatan. Kim bilir onun kriterini.

Bence yarın sakin kal. Kimseyi arama, olay çıkarma.

Asaletinle sessiz kal.

Çünkü yaparsan, yüzyüze bakacaksın unutulur mu öfkeyle edilen sözler?

Eşiniz kv karşı duygularınızı biliyorsa sizi kışkırtmamak için sessiz kalmıştır bu nedenle ona çok yüklenmeyin. Sadece ses kaydından haberi olduğunuzu bilsin.
Bana kalırsa ben annemi ararım olanları zaten biliyordur, ses kaydından bahsedip kv bozuntusunu aramasını söylerim. “ Benimle konışucakmışsın ama sen dur konuşma ben konuşıyım kızım ne yapıyorsa sebepsiz yapmıyordur, bende bu zamana kadar tadları kaçmasın diye sustum ama ... hn. kızım sahipsiz değil çok üstüne gidiyosunuz biraz elinizi ayağınızı çekip büyüklüğünüzü gösterin.” Gibi şeyler söyletirdim. Numarasını bile silerdim, oğluyla ne yapıyorsa yapsın.
Eşimle de bunları paylaşır istişare ederdim.
Benim kv de değişik ben eşim olmadan oraya adım atmıyorum, telefonunu eşim yanımdaysa açarım ve kaç kere söylediklerine, ağlama krizlerime şahit olduğu için hep beni haklı bulur. Yani demem o ki sizi çok iyi anlıyorum ama öyle bir insanla siz muhattap olmayın ne yapar eder olayı kendine çevirir. Siz ne derseniz diyin sizin söylediklerinizi kendi istediği gibi anlar, dinlemez bile. Hakkınızda hayırlısı.

Ses kaydı alacağım zaten .. Oğlu görsün bakalim yılan anası nasıl sokuyormus nasıl beni ağlatmak için elinden geleni yapıyormuş .. Bu arada dünya üzerinde YILAN kelimesi en çok ona yakıştı .. inanılmaz yakıştı ..

Bu arada arkadaşlar ben üzülmeyeyim diye söylememiş eşin demişsin iz de maalesef eşim o kadar düşünceli değil .. Onu tanıyorum .. Olay çıkmasın benim başım ağrimasin arada kalmayayim .. Kısaca bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda ..

Önce eşinle bir konussaydin.

İlla kvdenle konuşacaksın usturuplu konuş ve ses kaydı yap. Yoksa kocana, beni aradıda şunları şunları dedi diye sayar durur. Hatta üstüne fazladan ekleme bile yapar.

Seni iyi anlıyorum. Ben de kv demi sevmiyorum.

Ses kaydi al pusuda bekle. Esinede hic bir aey caktirma. Hele o kaynanayi hic arama. Zatwn istedigi ortami germek ve seni haksiz dusurmek.

Tekrar soyluyorum aes kaydi al. Pusuya yat...

Ölmek isteyecek, ölsün diyecek kadar bir şey Yok ortada. Abartmadınız mı biraz?
Ben olsam muhatap olmam. Hele bu kadar sinirliyken hepten uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…