Slm kolay gelsin baya iyi gidiyorsun bende başladim ama duraklamadayim su an umarim hepimiz ideal kilolara ulasabiliriz
merhabalar :) hangi diyet programını uyguladınız baya vermişsiniz de yardımcı olurmusunuz ? ::)
Selam cnm.her hangi bir diyet programı uygulamıyorum.sadece düzenli besleniyorum.. ara öğün mutlaka yapıyorum.kaçamak yaparsamda asla pes edib üzülmüyorum.bugunku menum..Sabah bir dilim Nutella lı ekmek ve çay.
Ara greyfrut.
Öğlen 4 kaşık etli yemek ve 1 dilim ekmek.
Akşam sütlü müsli.
Ara bir küçük elma.
ben 1 haftadır diyetteydim ve 3 kilo vermiştim bugün bozdum yani kaçamak yaptım yarın yeniden devam edicem ama kararsızım ben nutella tarzı şeyleri yemedim hiç fazla kalorili diye bide müsliyi ilk defa duyuyorum :))
Kaçamak olur arada.bem haftada bir yerim Nutella. .en önemlisii kararsiz olma tatlım.ben yapıcam de hedefe odaklan.emin ol yapıcaksın..musli k flex ve ya nestle nesfit.ben akşam öğün olarak kullanırım hafif diye.eğer o yoksa yayla çorbasi yerim ve ya balık...
10 kilo vermem gerek ve öyle uzuyoki önümde sanki 50 kilo fazlam var gibi...zaten karar verdim yarın devam edicem musli alırım bende :)
Uzamasınnn ne varki.hiç bir şey o senin için...kolay gelsin cnm
.başarılar. veee bol bolll giden kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?