Allahın izni ile hedefime ulaşacağım

Ben de başladım.
Hem diyet hem spor

74,6 ile başladım
ptesi 71,5'tim.

Benim gibi rafine şeker bağımlısı biri için bu süreçler zor süreçler. Krizlerim oluyor ama çabuk toparlıyorum kendimi.

Umarım ben de senin gibi hedefime ulaşırım.

İlk hedefim 60'ları görmek.

Yılbaşına kadar 65 olmayı umuyorum. :dua:

Ben de başladım.
Hem diyet hem spor

74,6 ile başladım
ptesi 71,5'tim.

Benim gibi rafine şeker bağımlısı biri için bu süreçler zor süreçler. Krizlerim oluyor ama çabuk toparlıyorum kendimi.

Umarım ben de senin gibi hedefime ulaşırım.

İlk hedefim 60'ları görmek.

Yılbaşına kadar 65 olmayı umuyorum. :dua:
Cok güzel canim.Iyi gidiyorsun.Ben de senin gibiydim.Gercekten kahvsltim bile kekle filan oluyordu.Tam 4 aydir saglikli besleniyorum.Kendimi oldukca rahat dinc hiss ediyorum.Ikimize de kolay gelsin.Benim hedefime 3 kilo kaldi😍

Cok güzel canim.Iyi gidiyorsun.Ben de senin gibiydim.Gercekten kahvsltim bile kekle filan oluyordu.Tam 4 aydir saglikli besleniyorum.Kendimi oldukca rahat dinc hiss ediyorum.Ikimize de kolay gelsin.Benim hedefime 3 kilo kaldi😍
Bağırsak düzenimi sağlayamadım hala, 3-4 günde bir çıkıyorum tuvalete, lifli besleniyorum, suyumu da içiyorum ama yine de sorunlu bir bağırsağım var.

o düzene girse daha çabuk sonuç alacağım.

Bağırsak düzenimi sağlayamadım hala, 3-4 günde bir çıkıyorum tuvalete, lifli besleniyorum, suyumu da içiyorum ama yine de sorunlu bir bağırsağım var.

o düzene girse daha çabuk sonuç alacağım.
Bana en cok kahve yardim ediyordu o konuda.Gercekden düzene sokmusdu bagirsaklari.gecmis olsun😍Ha birde Bol bol sivi cok iyi gelicektir

Back
X