Allah’ını seven bana yardım etsin. 2 yaş yemek sorunu 6. Aydan beri ek gıda yemiyor.

Kaç kilo oğlunuz

Birebir aynı durumdayız. Bizim kansızlığımız tam 2 yaşta düzeldi 2 yaşa kadar demir depolarımız bile boştu. Çok kansızlık yaşadık hatta düzeleceğine hiç inancım yoktu sonra 2 yaş 2 aylık olunca işte geçen haftalarda yemekde iyice sıfırlanınca tahlil yaptırıdm sınırın üzerine çıkmış depoları dolmuş hala çok kanlı bi çocuk değil ama en azından değerlerin arasında çıktı çok şaşırdık. Ama 2 yaşa kadar her ay düzenli hiç bırakmadan kan ilacı kullandım. Multivitwmin kullandım easy fish oil jel tablet olanlardan jelibon gibi sadece onu yiyor çünkü kaşıkla ilaç vs içmez asla. Benim oğlumda sadece kuru şeyler yer elinde gıda tutarak yemez bile. Muzu bile eline almıyor. Kendi yediği şeyler sadece kaju kuru kayısı kurutulmuş meyveler çilek fln ve ekmek. ve sizin gibi herkes abarttığmı günü gelince yiyeceğini söylyr ama o gün ne zaman gelecek. İnanın gün içinde ev işi yemek vs yapamyrm sürekli moralim bozuk modum düşük biraz bişey yediği gün çok mutlu oluyorum enerjim keyfim yerinde oluyor diğer günler elim kolum kalkmyr ve sürekli çocuğa ne vereblrm diye dakka başı elimde bişeylerle önüne cıkyrm çünkü aç ve çok huzursuz biraz yiyip karnı doyunca onunda keyfi olyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…