seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim de annem istemiyodu, hala istemiyo. aileler tanıştı ve annesine göre annem saygısız davranmış. istemeyen birken 2 oldu şimdi, şu güne kadar hiçbir sorun yaşamadığım sevgilime göre ise annesi haklıymış bi adım atmamız gerekiyomuş. ama bence sevgniz her şeyi aşacak. en azından sevgilin hep yanında ve seni koruyor.
Sen 20 yaşındaysan sevgilinde 18 olmalı bu yaşta ne evlenmesi yada babasının bu yaşta bir çocuğu evlendirme derdine düşmesi anlamsız daha yaşınız çok küçük. Ve erkek arkadaşınızın babasıyla konuştuğu konuları gelip size anlatması daha da anlamsız. Bırakın böyle şeyleri takmayı gününüzü yaşayın bence.
Bende Ankaralıyım Trakyada yaşıyorum gerçekten yaşam tarzlarımız farklı ama bu sevmeye engel değil, siz nasıl tanıştınız orda askerlik mi yapıyodu
Okuduğum kadarıyla sevgiliniz sizi seviyor. ee onun babasına karşı yaklaşımı nasıl ? yani oda evdekiler gibi babası ne derse tamam mı diyor yoksa resti çekmeyi biliyor mu ? bu önemli şuan. eğer babasına biraz karşı gelebilirse alır seni karşısına çıkarır ben seviyorum onu kimse bizi ayıramaz. sen izin versen de vermesen de biz evlenecez der. annede anlatırsın kaçarsın ama annenin rızası olur sadece sevgilinin tarafıyla görüşmezsiniz yada onun annesiyle görüşürüzsünüz babasından gizli. bilmiyorum yaşamadığım için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. yine de üzme kendini. olmazsa olmaz. tamam çok seviyorsun ama gençsin belki ailesi olarakta anlaşabileceğin birileri çıkar. çünkü evlilikte aile çok önemli. bir nevi onlarla evli olmuş oluyosun. babası ilerde çok sorun çıkarabilir eğer inatçı biriyse. ucunda ölüm yok. anlaşmaya çalışın. sevgilinizin ne yapmak istediği ne yaptığı önemli artık bundan sonra. odak nokta o çünkü. hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgilinizin isi var mi?askere de gitmemis.sizin Anneniz ne diyor sevgilinizle olan iliskinize?sakin kacmayin,o kayinbaba arkasinda destegi olmadigini bildigi geline hayati zindan eder..
Sen daha 20 yasındasın sevgılın 18 bu ne acele canım ?
Daha ıs guc var askerlık var kısılıkler oturmamıs evlenmek kolay mı o kadar...?
Toz pembe degıl hersey bıraz mantıklı dusun...Kacmayı sakın dusunme pısman olursun cok...
Ayrıca sevgılının babasıyla konusmaları ve aralarında gecen seylerı sana anlatması da kotu bır durum...
Daha cok kucuksunuz acele yok...Zamana bırakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?