• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahm sen bana sabir ver..

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Slm kizlar kac gundur kafam allak bullak depresyondan yeni ciktim .ama skntilar kafamdaki dusunceler bi an olsun gitmiyor benden.derdim su ki;
1yillik evliyim ve 9 aydir kaynanamlarla beraber yasiyorum.cunku esim baska bi ilde calisiyodu gorumcem ve esinin yaninda kaliyodu.bende onun yanina gidip kaliyodum 1.aydan beri esimde geldi buraya.kaynanam 9 aydir bana huzur vermiyor ilk zamanlar melegim prensesim canm guzelim diye hitap eden kadin 9 ayda degisti.esimi benden kiskaniyor.yok benim oglum yok ben dogurdum onu yok onunla asla sakalasma konusmani kisa kes oglum ne derse onu yap falan sanki ben esimin kolesiyim.o kral o ne derse onu yapmak zorundayim.esimden cok karisiyor herseyime.kiyafetlerime giyimime konusmama vs vs vs.artik dar etti bana dunyayi.esimin dayisinin karisi beni hic cekemiyo beni hic istemiyo o evde gelin olmami demediklerimi demis gibi yapmadiklarimi yapmis gibi gosteriyor.butun ailesi beni sever esimin simdi onlara beni kotulu neyseki onlar kimin ne oldguni biliyor. Ben bunu duyunca delirdim tabi o kim de bana boyle yapiyo diye.sen sus ortaligi karistirma ne derse desin falan diyo.ama gorumcemin gorumcesinin kaynanasi gorumcemle konusmamis(aman ne kotu) deli oldular burda yok biz kizimizi bunun icin mi buyuttuk yok bi gorursek o kadini sorariz ona falan.e benim ailem yok mu onlar ne der bende bi anne baba evladiym.anlayacaginiz kendimi degersiz hissediyorum artik.simdi kaynanamlar bir aydir memleketteler.bizde kurbanda oraya gidecez.ama onlara karsi sogudum nasil davranacam bilmiyorum bi akil verin bi yardimci olun lutfen buna cok ihtiyacim var :(

Son düzenleme:
Ehh bu ne ya ?
Nedemek kıyafetime karışıyo şakalaşmama karışıyo ?

Ben olsam bende ona karışırım yediği yemeği tuttuğu kaşıktan ayağına giydiği çoraba kadar.

Eşimle de anası Konuşurken bol bol sarılır öperdim fırsat kalmasın diye.

Sen karış ki ona meydan kalmadın.

Ehh bu ne ya ?
Nedemek kıyafetime karışıyo şakalaşmama karışıyo ?

Ben olsam bende ona karışırım yediği yemeği tuttuğu kaşıktan ayağına giydiği çoraba kadar.

Eşimle de anası Konuşurken bol bol sarılır öperdim fırsat kalmasın diye.

Sen karış ki ona meydan kalmadın.
Kadin oyle bi insan ki en sonunda beni depresyona soktu.bi denerim bunu tskkr ederm canm :)

sizde bu fırsatı vermeyin aksine onun giyme dedilerini giyinip çıkın karşısına

ben dogrudum ben büyüttüm saol annecim benim için hazırlamışın herşeyin den inadına iyiden köpürsün ve oglu görsün

sizi daha iyi anlar ve o evden çıkın bir an önce iyiden yüz göz olmadan

Alıntıdır:

Kızlarınıza söyleyin;

Mutsuz oldukları yerde durmasınlar. Değer görmedikleri zaman kendilleri için şüpheye düşmesinler. Boyun eğmeyi, sessiz olmayı, ensesindeki tokadı ağzındaki lokmaya sebep etmeyi, istenince olmayı, istenmediğinde kenarda durmayı, kabalığa göz ummayı, yalana bahane aramayı, nezaketi hak etmeyi çalışmayı sevilmeyi koşul saymasınlar.

Olmuyorsa zorlamasınlar. Er ya da geç görecekleri gerçekleri anlamamak için, korkuyla, kendilerine dönüp hiç bakmadan, ne güzel olduklarını, ne kıymetli olduklarını unutmasınlar. Kızlarınızın gözünü açın, şımarıyorlar mı bırakın şımarsınlar, ‘kız çocuğudur yapar’a alışsınlar. Kız çocuklarınızı bırakın pırıl pırıl parlasınlar.

Umutla Dolsunlar.

Bir Babanın kanadını kırdığı bir kuşsa, hiçbir koca da bilmez o kız çocuğunun kıymetini. Çünkü ”o öyledir!” denilen her çocuk bir erkek çocuğu. Onu öyle de seven hep bir kız çocuğu, hep bir eş, hep bir anne. Kız çocuklarınıza ”ben böyleyim” demeyi öğretin.

Kadin oyle bi insan ki en sonunda beni depresyona soktu.bi denerim bunu tskkr ederm canm :)

Tatlım fırsat verme bunlara. Sen eşin için susuyosun ama karşılığı ?

Susma asla !!! kavga et demiyorum yaptığını yap.

Tarlaya domates ekip soğan biçemiyeceğşne göre ektiğine katlanacak.

Kendi çocukları anadan doğma can ciğer ama sizi de leylekler getirmedi hani. Ailesiyle mesafenizi koruyun eşinizle samimiyetinize sınır koymayın. Hadi bakalım eşiniz yanınızdayken de öyle davranabilecekler mi bakalım.

Neden aynı evdesiniz ki?
Kadın seni kurulu düzene geldiğin için sindiremiyor kısmen..
Sen daha şükret ki çalışamadığın için bir de "yiyici" sıfatı eklemiyorlar.
Baştan hatayı ellerinle yapmışsın, şimdi şikayet ediyorsun.

gorumcenin gorumcesinin kaynanasina ne oluyomus pardon da ?
:KK57::KK57::KK57:
Gorumcemi sevmiyolarmis heralde ondan oyle davranmislar kadin kendi kizina gelince dunyayi yakiyo bana gelince yok .ben gorumcemle cok iyiyim cokda severim ama kadin hep ikimizi ayri tutuyoyeri gelincesakn bizim kiza soyleme sen ondan daha onemlisin bnm icin der (milletin icindecgenelde)

bu kadar içli dışlı olmayaydınız keşke,kendi eviniz yok mu kendi evinize geçin arayada çaktırmadan bi set çekin
ne uzak ne tam anlamıyla yakın olması gerektiği gibi olun yeter bu kadar samimiyet bi yerden sonra laçkalaştırıyor ilişkileri işte...

Back
X