- Konu Sahibi seyrantepe
-
canım hamilelik çalışamalrına başladığında bol bol limon ye.bi bebek dergiisnde okumuştum .y kromozomları asidik ortamda ölürmüş
Ben de şöyle duymuştum doktor bir arkadaşımdan..Yumurtlama tarihi dışında kalınan hamilelikte kız olur muş. Yumurtlama tarihinde erkek. Acaba yumurtlama tarihleri dışında mı birlikte olsanız?
Canım benim o nasıl doktor diyeceğim bana kızacaksın. Yumurtlama tarihi dışında hamile kalınabilir mi? Böyle birşey mümkün mü ? Yumurta çatladıktan sonra sadece ve sadece 24 saat döllenme yeteneğine sahiptir. İyi bir sperm ise 72 saat.
Sana yazmış oldum kusura bakma harbi insanlar üfürüyor, buralara girecek kadar internet biliyorlar ama hiç araştırmıyorlar hurafelere inanıyorlar.
Basit ilkokul biyolojisi erkekteki XY kadındaki XX, hangisiyle döllenirse yumurta o cinsiyet olur. Yok sağa yattın kız, amuda kalktın erkek böyle birşey var mı ?
heheCanım benim o nasıl doktor diyeceğim bana kızacaksın. Yumurtlama tarihi dışında hamile kalınabilir mi? Böyle birşey mümkün mü ? Yumurta çatladıktan sonra sadece ve sadece 24 saat döllenme yeteneğine sahiptir. İyi bir sperm ise 72 saat.
Sana yazmış oldum kusura bakma harbi insanlar üfürüyor, buralara girecek kadar internet biliyorlar ama hiç araştırmıyorlar hurafelere inanıyorlar.
Basit ilkokul biyolojisi erkekteki XY kadındaki XX, hangisiyle döllenirse yumurta o cinsiyet olur. Yok sağa yattın kız, amuda kalktın erkek böyle birşey var mı ?
aminn aminn inşAllahhinanın o kadar çok istiyorum kiiitabii öncelikle sağsalim kucağıma alsam... çin takvimini denemekte fayda var kanımca, bir de çift sayılı günlerde sanırım kız olma ihtimali yüksek oluyomuş :) önce sağlıklı olsunda, ben bunları düşünürken bi tarafta da dua ediyorum ki; tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin. kimsenin duasını geri çevirmesin inş. kimsenin kucağı boş kalmasın...umarım Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?