Allahtan önce sağlıklı,hayırlı kız evlat istiyorum... bana yardımcı olur musunuz?

ayy, öyle bakarsam çok da mümkün görünmüyor çünkü eşimin kardeşleri erkek, akrabalarınında hemen hemen hepsinin ilk bi kaç çocuğu erkek, kız yok denecek kadar az... ama benim akrabalarımda da tam tersi, bizim ailede, kuzenlerimde hiç erkek çocuk yok...

aslında huyum değildir konu dışında pek cevap yazmam,niyetim seni inciltmekte değil ama 1 çocuğun var ve yine olma şansı çok yüksek,bırak cinsiyeti ne olursa olsun,Allah hayırlısını versin.Bu satırları ağlayarak ve seni kıskanarak yazıyorum,çocuğum yok,hergün Allaha dualar ediyorum Allahım hayırlısını ver diye,ah bir olsa,kız erkek farketmez.

hıh işte böyle anlatmıştı tam olarak o da:) tşekkürler

canımm, hiç üzülme ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeniysen olmuyo diye boşuna endişelenme Allah vakti zamanı gelince zaten nasip eder. umarım en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun dolu cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…