Cok gecmis olsun canimKızlar merhaba. Ben de alerjik rinitle yaşıyorum kendimi bildim bileli. Hafif antihistaminikler yetmiyor artık. Hatta hamilelik öncesinde ataklarda çift içiyordum hapı da ancak toparlanıyordum. Hamileyken de birkaç keź kötü ataklar yaşadım. En son kadın doğum doktoruma danıştığımda avil isimli bir ilaç önerdi. Hafif ama en azından arka arkaya 25 30 kez hapşırmadan kurtuldum ataklarda
Cnm bnm senin ki gibi oluyorCok gecmis olsun canim
Burun akintin oluyormu seninde. Sersemlik gozlerde kuculme uyku hali ve bitkinlik faranjit vs ? Yoksa sadece sendeki etkisi hapsuruk krizleri mi oluyor
Nolcak kiz bizim bu halimizCnm bnm senin ki gibi oluyor
Hiç bilmiyorum kuzum. Çok sıkıldım elimde selpak ile gezmekten artık utanıyorum kuzum doğumdan sonra ne yapılması gerekiyor sa onu yapacam inşallah bu illetten kurtuluruzNolcak kiz bizim bu halimiz
Ben suan iyiyimde hamilelikte nolcam canim ya hicbi fikrim yokHiç bilmiyorum kuzum. Çok sıkıldım elimde selpak ile gezmekten artık utanıyorum kuzum doğumdan sonra ne yapılması gerekiyor sa onu yapacam inşallah bu illetten kurtuluruz
4 ayı bitirmek üzereyim kuzum. Ewet cnm. Darısı sana olsun çok güzel duygu şimdi kımıldadıkça çektiğin acılara değiyorBen suan iyiyimde hamilelikte nolcam canim ya hicbi fikrim yokutanma tatlim ya herkesin bi sıkıntısı oluyor elbet bizimki biraz gunluk hayati fazlasiyla etkileyen birsey oldugu icin dert ediyoruz iste. En azindan burnumu durdurcak ilaclar var ya onlarda olmasaydi napardik
Suan ne kadarliksin canim
Masallah canim4 ayı bitirmek üzereyim kuzum. Ewet cnm. Darısı sana olsun çok güzel duygu şimdi kımıldadıkça çektiğin acılara değiyor
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen yap kuzum. Kışın olması daha iyi yaza bebiş le birlikte gezersiniz canımMasallah canim
Bizde 2 yildir korunduk hala devam. Nisan gibi denemeye baslicaz eger olursa aralik dogumlu olmasini istiyor esim bana kalsa onumuzdeki haziran dogsun isterdim yazin gezerdik hem gunes iyi gelirdi
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen yap kuzum. Kışın olması daha iyi yaza bebiş le birlikte gezersiniz canım
Adetime 5 gün kala acilde öğrendim cnm . Dizlerim ve kasığım ağırmıştı iğne yapacaklardı bizde bu ay korunmadık deyince gebelik testi yapıldı ve 62 çıkmıştı☺ sonra eşim 3 tane gebelik testi aldı her gün yaptım koyulaşmasını gördükçe mutlu olduk iki gün sonra tekrar yaptırdık 250 olmuştuInsallah canim
Sen nasil anladin canim adet gununmu gecti ?
Ay ne guzel surpriz olmusAdetime 5 gün kala acilde öğrendim cnm . Dizlerim ve kasığım ağırmıştı iğne yapacaklardı bizde bu ay korunmadık deyince gebelik testi yapıldı ve 62 çıkmıştı☺ sonra eşim 3 tane gebelik testi aldı her gün yaptım koyulaşmasını gördükçe mutlu olduk iki gün sonra tekrar yaptırdık 250 olmuştu
Yaşarsınız kuzum. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. bize baya süpriz oldu bir yıl denedik olmamıştı 4 qy ara verdik o ay oldu.Ay ne guzel surpriz olmus
Insan okuyunca bile mutlu oluyor birde biz yasarmiyiz acaba ayni seyleri
Yok kullanmiyorum canimCevap icin tesekkur ederim kendimi yalniz hissetmistim.
Ilac kullananamiyorsunuz dimi
Çok geçmiş olsun. Astım çok sıkıntıCnm bn hamileliğimin 2.5 ayından itibaren içiyorum astım ilacı bnm bu hapsuruklarım astıma çevirdi
Söylediklerinin hepsi fazla fazla var malesefCok gecmis olsun canim
Burun akintin oluyormu seninde. Sersemlik gozlerde kuculme uyku hali ve bitkinlik faranjit vs ? Yoksa sadece sendeki etkisi hapsuruk krizleri mi oluyor
Söylediklerinin hepsi fazla fazla var malesefBir de normalde gözlerimde çok fazla sıkıntı yaşamazdım ama hamilelikte gözlerime de çok vurdu. Burada okumuştum bazılarında üstüste hapşurma kanamaya sebep olmuş ondan korktum ben de
Cok iyi canim ya Allah in mucizesi insallah tekrar geri donmez tamamen kurtulursun. Hayirli olsun bu arada bebisin :)Benim kurdeşenim vardı canım ilaç içmeZsem heryerim şişiyordu acillik Olduğum Zaman'ları bilirim şuan 20 haftalık hamileyim ve çok şükür kaşıntılarım hamileliğimin basından itibaren kayboldu
Merhaba bende avil kullanıyorum bir sorunla karşılaştınız mı ne kadar süre kullandınız içim rahat etmeyerek kullanıyorum 29 haftalık hamileyim daha doğuma çok var, cevap sevinirim.Kızlar merhaba. Ben de alerjik rinitle yaşıyorum kendimi bildim bileli. Hafif antihistaminikler yetmiyor artık. Hatta hamilelik öncesinde ataklarda çift içiyordum hapı da ancak toparlanıyordum. Hamileyken de birkaç keź kötü ataklar yaşadım. En son kadın doğum doktoruma danıştığımda avil isimli bir ilaç önerdi. Hafif ama en azından arka arkaya 25 30 kez hapşırmadan kurtuldum ataklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?