Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

tatlım inanki görmedim mesajını henüz okudum..
ilaç dediğim gibi diyet ve spor ikisini yapmıyorsan hiçbir işe yaramaz...
yinede istersen özele atarım.

tebrık edıyorum.. ve ozelden ısmı rıca edıyorum:)

bende ekım 2010 dogum yaptım hala kılolarım duruyor ustune alıyorum gun gectıkce ınanılmaz mutsuzum bır turlu baslayamıyorum baslamam lazım..

canim konuya cvp yaz yapiyosun..uste kucuk resimler varya zarfin yanindaki grafik ekle tikliyorsun sonra dosya sec istedigin resmi yukluyorsun..
hadi sabirsizlikla bekliyoruzz

Ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum ...
resimlerimi yükleyecektim ama yardımcı olan çıkmadı maalesef yükleyemiyorum neyse artık hepsini verince yardımcı olacak biri çıkar herhalde...

sabah
2küçük haşlanmış patates
3 hurma(vazgeçilmezim)

canim buyuk koyu renkli A harfinin arkasindaki kutuya basiyorsun daire gibi birsey ordan yukleme yapiyorsun tabi konuya cevap yazdigin bolumden

umarim yardimci olabolmisimdir...

Sonunda başardım mywish teşekkürler...
resimlerimi biraz bozdum ama kilo farkı belli oluyor sanırım :)...

Burada 80 kiloyum..
.

Burada 72 kilo

Ve 64 kilo...

Son düzenleme:

harikasinnnn valla süper olmussun canimm...
16kilo dile kolayy süper olmussunn, diyeti biraksanda sakin sporu birakmaa
tas gibi hatun oldun mahsallahhhh:81:

harikasinnnn valla süper olmussun canimm...
16kilo dile kolayy süper olmussunn, diyeti biraksanda sakin sporu birakmaa
tas gibi hatun oldun mahsallahhhh:81:

Teşekkürler canım inan ben aradaki farkı çok farketmiyorum sanırım bende bir sorun var..
mesela sadece belimin inceldiğini hissediyorum ama basen kalça göğüs sanki aynı duruyor sanırım bende bir problem var kendimi iyi hissedene kadar devam edeceğim kilo vermeye..

valla süpersin azmin elinden kimse kurtulamaz :))

fotofraflarda keşke yandan çekseymişsin daha da belli olurdu ama yine de anlaşılıyor kilo verdiğin

iyi vermişsin durmak yok devam insan daha da azimleniyo bu resimleri görünce

bende hep niyetleniyodum kilo vermnek için ama kısmet olmuyodu taaaakiiii bu diyet formunu görünceye kadar
gerçekten bu zayıflayanları görünce ve bu inanılmaz değişime şahit olunca diyosun ben neden yapmıyayım
daha da hırslanıp başladım bir haftada 2 kilo verdim
yeni başladım bu yola durmak yok devam
gerçekten bu resimler çok etkiliyo aburcubur tarzı şeyler yemek istediğimde aklıma bu formu ve fotoğrafları getiriyorum hemen vazgeçiyorum yemekten

çok etkili bir forum :))))

canım aslında son anda aklıma geldi keşke yandan çekseydim diye 80 kilodayken zaten inan birtek o resmim var hiç çekmedim kendimi onuda anlamak için zar zor çekmiştim...
ama aynı badiyle çekilmiş bir fotomu buldum sanırım 65 falanken onuda ekliyorum şimdi...

Tebrik ederim allmostt Başaramazsın diyenlere inat vermişsin kilolarını ne güzel
Kaç ayda verdin kilolarını birde özel birşeyler uyguladın mı?

teşekkürler ben 2 ayda verdim canım
özel birşey uygulamadım hergün
spor yeşil çay 7den sonra birşey yemiyorum bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…