Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

konuş canım konuşalım diye var burası dimi ama
zaten moralim süper sabah yine tartıldım 64.500 çıktım

sabah
2 dilim çavdarla kaşarlı tost
1bardak çay

ara
4 hurma

öğlen
ızgara köfte porsiyon
ayran
az piyaz

ara
leblebi

akşam
brokoli çorbası

ara
elma

bol su
bol yeşil çay

200 mekik
lesliyle 5 mil
azıcıkta callanetis (yeni başladım da)

cnm oncelıkle senı tebrık edıyorum.2 ayda 14 kılo cıddı bır basarı.Yarın dogum gunun.Şimdidem mutlu yıllar diliyorum ve en kısa zamanda fotolarını beklıyorum.

KIZLAR HEPINIZE COK COK TESEKKUR EDERIM ...
INANIN BEKLEMIYORDUM COK SEVINDIM MUTLU OLDUM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN TEK TEK TESEKKUR EDERIM..
BU SABAH HEDEFIM ICIN KOYDUGUM TARIH YANI BENIM DOGUMGUNUM SABAH HEMEN TARTILDIM VE sonuc 63.800 ...

Hedefledigim kiloya ulasamadim bu yuzden devam edecegim bitene kadar. Yalniz bugun kendime izin verecegim yarin yine devam..

tebrik ederim 16 kilo çok iyi bende diyete başladım 80 ile şu doğum kilolarını bi atabilsem çok iyi olacak.Ayrıca SPOR ŞART yoksa verme süresi çoook uzuyor
doğum günün de kutlu olsun

2gün araverdim bugünde sağlam bir kahvaltı yaptım ve tekrar başladım diyetime kahvaltım bomba niteliğinde olduğu için öğle ve akşamı hafif tutacağım..

2gün araverdim bugünde sağlam bir kahvaltı yaptım ve tekrar başladım diyetime kahvaltım bomba niteliğinde olduğu için öğle ve akşamı hafif tutacağım..

harikasin canim tebriklerr...Dogum gunun kutlu olsun,gecmis ama :) cani gönülden kutluyorum seni:81:

Son düzenleme:
Allmost tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin.. geçmiş doğumgünün kutlu olsun.. bende senle diyete başlama kararı almıştım ilk başladığın zamanlarda ama bi türlü başlayamamıştım diyete şimdi farklı bir yöntem uyguluyorum inşallah darısı herkesin ve benim başıma

teşekkürler canım inşallah sende verirsin
özel olmazsa nasıl bir teknik uyguladığını öğrenebilir miyim ?

Bu arada benim konu başlığım değişmiş neden acaba?
ve eğer sorun olmazsa konu başlığımı değiştirmek istiyorum çünkü konu başlığı yoruma çok açık olmuş insanların yine yok imkansız sağlıksız gibi yorumlarına açıklama yapmak istemiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…