öyledir canım kafana takmazsan eğer daha rahat verirsin kilolarını.ben küçük küçük hedefler koyuyorum kendime mesela şimdi kilom 82.8 hadi gayret et kendine diyorum 82.3 ü gör.daha sonra 81.9 u görürsün falan diyorum.kendi kendime moral veriyorum ama işe yarıyo emin ol.sakın vermiyorum deme.hep vericem de.ama ona görede diyetini sporunu eksik etme canım.ne çok konuştum dimi
konuş canım konuşalım diye var burası dimi ama
zaten moralim süper sabah yine tartıldım 64.500 çıktım
konuş canım konuşalım diye var burası dimi ama
zaten moralim süper sabah yine tartıldım 64.500 çıktım
tebrik ederim 16 kilo çok iyi bende diyete başladım 80 ile şu doğum kilolarını bi atabilsem çok iyi olacak.Ayrıca SPOR ŞART yoksa verme süresi çoook uzuyor
doğum günün de kutlu olsun
slm arkadaşlar 12 12 1976 dogumluyum kilom 98 dogum günümde 70 olmak istiyorum
2gün araverdim bugünde sağlam bir kahvaltı yaptım ve tekrar başladım diyetime kahvaltım bomba niteliğinde olduğu için öğle ve akşamı hafif tutacağım..
harikasin canim tebriklerr...Dogum gunun kutlu olsun,gecmis ama :) cani gönülden kutluyorum seni:81:
Allmost tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin.. geçmiş doğumgünün kutlu olsun.. bende senle diyete başlama kararı almıştım ilk başladığın zamanlarda ama bi türlü başlayamamıştım diyete şimdi farklı bir yöntem uyguluyorum inşallah darısı herkesin ve benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?